Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://web.mit.edu/cwu/Public/shoebox/dual5s_early.png
    http://web.mit.edu/cwu/Public/shoebox/prelim.png

Skomentuj

jakoś nie chciałbym zobaczyć tego "czegoś" na koszulkach diyaudio... Kompletnie nie pasuje

Skomentuj

krzyhoo9, fajnie sie gada tylko ze wtedy odpada najtansza metoda - sitodruk i koszulki niezle podskocza w gore...
        Biorę to pod uwagę ale jeżeli koszta ty nie były dożo większe...

logo cudnego jak najbardziej mi sie podoba i je akceptuje. jednak ja bym widzial duze logo na plecach i male na piersi - tak jak to jest w np firmowych koszulkach

niewiem czemu jakos ten glosnik mi sie nie widzi na plecach :???:
        Popieram. Ten głośnik jakoś badziewnie wygląda

to już lepiej ten głośnik :wink:

Skomentuj

mIKI, I like it

No to róbmy tak jak mówi Paweł, duże logo na plecach, małe na sercu :)

A jeśli okaże się, że z loginem wyjdzie tanio to możemy zrobić z loginami też :)

Skomentuj

Jak mi odpisza na maila to napisze tu jakie beda dokladne ceny, z loginem itp :)

Skomentuj

A może by po prostu trzymać się czcionki, która jest w bannerze forum a z elementów graficznych zrezygnować i zrobić coś purystycznego ?
              Planowałem wykonać czarne bluzy polarowe z grawerowanym laserowo takim właśnie napisem jak poniżej. Czarny, gruby polar (baranek) już kupiłem ale nie mam kiedy wykroić bluz, więc na razie temat zarzuciłem :(

Co do ostatnich projektów, są dobre ale:
              - pl jest za daleko od kropki
              - sito ma małą rozdzielczość i przekrojony głośnik zawierający dużą liczbę szczegółów wyjdzie biednie
              - adres strony pod głośnikiem kompletnie nieczytelny ( padaczkowata czcionka )
              Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                Ten głośnik zupełnie nie pasuje na czarnym tle, wymyśl coś lepszego :wink:
                Jak dla mnie to przód bym widział tak:

, a na tył duże logo (przy opcji z loginem na przodzie) lub jakiś fajny głośnik albo charka

PS. sorry za jakość ale moim narzędziem pracy był tylko paint :wink:
                To jest dla mnie genialne, ew. zamiast loginu małe logo diyaudio.pl, i tak jak Quester mowi .pl jest za daleko, tez mi sie to rzuciło w oczy. Ale co do projektu Questera, zdecydowanie nie Po paru praniach koszulka wyglądała by jak "z lumpeksu", przepraszam za okreslenie, ale zbyt zwyczajna.
                Poza tym, przy okazji będziemy reklamować forum takimi koszulkami, wiec lepiej będzie wyglądało coś co przyciągnie oko i wpadnie w pamięć.
                Także Quester prowadzi sklep, jak wiemy, może by mógł wziać np. 5szt więcej i potem sprzedawać ze strony sklepu.

Ktoś pytał się o game kolorów - jest to tylko, albo aż 256 kolorów.

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                  Biorę to pod uwagę ale jeżeli koszta ty nie były dożo większe...
                  koszt bylby duuuzo wiekszy bo do kazdego napisu w sitodruku trzeba zrobic matryce ktorej koszt to 60zł czyli kazda koszulka o 60zł wiecej a jesli by to nie byla biala tylko kolorowa - czarna, czerwona, niebieska - to 120zł wiecej na koszulke :P..... tak ze login na pewno nie sitodrukiem jak juz to innym typem nadruku ale to tez podnosi koszta

Skomentuj

Login to już można samemu naprasować Koszulki wysłać najpierw do jednej osoby która się tym zajmie, i ona żeby wydrukowała na kupnych kartkach do prasowanek (na A4 zmiesciło by się ok 14 różnych logo) każdego zamawiającego login, wprasowała i wysłała dalej, do właściciela koszulki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
                      A może by po prostu trzymać się czcionki, która jest w bannerze forum a z elementów graficznych zrezygnować i zrobić coś purystycznego ?
                      TAK :!: I o to mi również chodziło

Nie mam nic przeciwko logom cudnego (bo są naprawde dobre), ale nie maja nic wspónego z orginałem. Nie ma sensu tworzyć nowego znaku rozpoznawczego naszego forum.

A ankieta by sie przydała, zeby wybrać 2, 3 wzory koszulek.

Skomentuj

ja jestem za opcja cudnego.
                        taki surowy napis, zwykla czcionka kazy moze sobie zrobic sam. malo tego - nie jest atrakcyjny...

Skomentuj

Ok. Małe uatrakcyjnienie tego co pokazał Quester.

Co Wy na to?? Tył koszulki proponuje zostawić "czysty".
                          Załączone pliki

Skomentuj

A może zróbmy ankiete i będzie po sprawie :) Szczerze powiem, że to, co napisał Quester jest prawdą, prostota jest czasem piękna :)

Ostatnia wersja Łukasza jest bardzo OK.

No chyba, że robimy połowe koszulek takich, połowe takich :)

A tak w ogóle to czy sensownie jest robić czarne koszulki?? W koszulce z krótkim rękawem chodzi się przeważnie w lecie, a w czarnym jest człowiekowi gorąco

Skomentuj

Skoro nie chcecie zmieniać koncepcji loga? to może zmienić design strony diyaudio.pl?? :smile: Odświeżenie by się mogło sprzydać

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                No chyba, że robimy połowe koszulek takich, połowe takich :)
                                Trzeba zrobić przynajmniej 2, 3 wzory zeby kazdy mógł wybrac coś dla siebie, nie każdemu niestety będzie sie podobać koszulka z takim prostym wzorem.

Więc tak, ja proponuje:
                                jeden typ koszulek z logiem cudnego
                                moją ostatnia propozycje
                                i coś jeszcze do wymyślenia

A co do czarnych koszulek to osobiście bardziej białe mi pasują, ale można coś jeszcze pokombinować, jeżeli są chętni.

Skomentuj

Skoro nie chcecie zmieniać koncepcji loga? to może zmienić design strony diyaudio.pl??
                                  Już o tym wspominałem

PS: Logo jest już Wasze

Skomentuj

Mi by się podobała propozycja Łukasza, ale z tłem takim jak na forum, a tak to cudny wygrywa.

Skomentuj

A ja dalej przystaje przy opcji cudnego. Questera, jest taka... za prosta
                                      Co do kolory jak dla siebie to wolę czarną

Skomentuj

w sumie to mozna pomysles tez nad innymi akcesoriami typu: smycze, opaski, kubli, dlugopisy, czapki, wlepy itp. w agencjach reklamowych wychodzi naprawde baaaaardzo tanio. : :lol:
                                        http://www.acme.net.pl/

no i opcja cudnego poki co jest <spoko>

Skomentuj

Nie, akcesoria może lepiej nie

Ja już nie wiem .. Może zróbmy po prostu na razie koszulki białe, z przodu małe moje logo, z tyłu moje duże ...

Bo takie gadanie jest do niczego :)

Maxi, jak tam?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X