jest update
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !
Collapse
X
-
jako ze na sezon pracuje w sklepie to dostaje rozne koszulki firmowe. pomyslalem wiec zeby sobie poreklamowac troche nasze forum i zrobic taka koszulke...
jak poszukalem to okazalo sie ze jest ten temat
moze by tak go troche odswiezyc? projekty sa nawet fajne ale nie ukrywam ze cena za koszulke obecnie jest troche wygorowana :???:
wiecej jak wroce z pracy...
Skomentuj
-
takie z loginem dla kazdego osobno bylyby fajne ale jednak znaczaco moglyby podniesc koszt, ja osobiscie wolalbym tez aby koszulki byly z jakiegos lepszego materialu, kosazt wyzszy ale efekt lepszy, bo lepsza reklama dla forum bedzie ktos w koszulce z logo ktora jest powyciagana i sprana ?? lepiej dac wiecej i miec koszulke w ktorej mozna sie pokazac nie tylko na co dzien w domu.
Pozdrawiam!!!
Skomentuj
-
Ja ostatnio robilem na warsztaty duze zamowienie koszulek i zamawialem tu http://fiberyaprint.com/ - bezproblemowo, koszulko bodajrze stedman comfort gramatura okolo 180 czarne z nadrukiem jednokolorowym obustronnym A4 to wyszlo okolo 15zł za koszulke przy 300szt.
Przy mniejszym zamowieniu koszta podskocza ale mysle nie jakos drastycznie. Jesli by brac nadruk np czarny na bialej koszulce lub odwrotnie to przy malym zamowieniu cena za koszulke nie byla by wysoka..
aha nadruki robilem metoda sitodruku i jest porzadnie wykonane nie spiera sie itd
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKIpodoba mi sie koncepcja aby z tylu na plechac byl loginale to nie wiadomo czy zechca zrobic kazda osobno
Zamieszczone przez dulin7ja osobiscie wolalbym tez aby koszulki byly z jakiegos lepszego materialu, kosazt wyzszy ale efekt lepszyZamieszczone przez n_omyzskoszulko bodajrze stedman comfort gramatura okolo 180
roznica w cenie koszulki to ok 3zl ale komfort jednak lepszy.
do konca wakacji napewno przetestuje wystarczajaco te koszulki bo piore je max co 2 dzien... jak narazie mi sie bardzo podobaja
jest ktos kto sie zajmuje grafika? chcialbym projekt prosty - nawet sam dobry napis wystarczy... ma ktos jakis pomysl?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.zamawiajac 30szt na tej stronie koszulek stedman KOMFORT z nadrukeim z tylu i z przodu wychodzi niecale 13zl/szt :lol:To wtedy wychodzi wtedy prawię 18zł.... Podoba mi się na przykład koszulka TatyTurbo na początku strony... Z jakimś głośnikiem :) Bo tak suchy napis... Jakoś średnio :) Ale i pewnie cena w górę...
Skomentuj
-
no to teraz szukamy kogos kto projekt wymysli
[ Dodano: 2008-08-07, 14:20 ]
Jednak miałem trochę czasu :)
Nie wiem, czy nie przedobrzyłemProszę o wytykanie wszelkich błędów, będę się starał doprowadzić to do wersji, która się będzie wszystkim podobać :)
[ Dodano: 2008-08-07, 15:02 ]
I następna wersja :) :
Skomentuj
-
Chciałem dać jakiś głośnik, ale nie znalazłem nic ciekawego, jeśli coś macie ( np to co w banerze ) dajcie tutaj link :)
Zrobie z jakimś głośnikiem i z napisem z drugiego projektu :)
Z tymi kablami tak myślałem, że nie wyjdzie, bo nie wiem, czy na takich nadrukach mogą być jakiekolwiek gradienty, albo rozmazania ...
Dajcie znać ile może być kolorów.
Skomentuj
Skomentuj