a ja jestem ciekawy kto zaglosowal w ankiecie na nie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !
Collapse
X
-
ja polecam a jakiegoś lw odczepić kopułke i przykleic sobie na koszulke to bedzie logo które MAKSYMALNE odzwierciedla jakośc audiofilizmu w naszej DIYAUDIO firmie :P
a tak na powaznie to Igod, myśleze jakoś z tymi koszulkami bedzie bo chciałbym wyskoczyć na dwór w cyniarskiej koszulceżeby dresik z tubą pod pachą ugiął nogi przedemna
a tak na prawde na powaznie to te koszulki mogłbyby miec jakieś logo po lewej stronie lub według mnie najlepszym rozwiazaniem bedzie logo na plecach średnej wielkości tzn na górnej czesci koszulki, bedzie przynajmniej widac bo chyba poto se je kupi zbey było TO widac a nie malutkie logo gdzies podpachą :P , najlepiej jak sie ujawnia plany różnych logo i sie zrobi głosowanie :)
Skomentuj
-
zabiłem .... hmm tutaj chyba to słowo oznacza coś pozytywnego hehe
[ Dodano: 2004-11-10, 15:54 ]
a co do audiofilizmu to SMIEM sięnazwac audiofilem ... bo czym jest audiofilizm ... podam przykład
ZOOfil to taki co kocha sex ze zwierzatkami a JAK on to robi to już nieistotne, na czworaka, uzywa worków na smieci czy skarpetek obojętne, najważniejsze jest uczucie do danego zajęcia ... czyli
audiofil = osoba która w JAKIŚ sposób zna sie na rzeczy mniej lub wiecej ale najwazniejsze kocha to co robi i jest to jego nałogiem i niemoże od tego odejść czyli większośc osób z tych tutaj ... co innego jest kupic tube podlaczyć itp itd to już osobna sprawa to chyba psychoaudiodupek tak sie zachowuje)
Skomentuj
-
najlepszy napis jest ten z ZIELONA literką A bo jest najbardziej techniczny, te zn z czerwoynm dodatkiem wygląda jak napis przeznentujacy kółko recytatorskie
do tego napisu z ZIELONYM A dorzuciłbym jakiś głosniczek coś w styli tego XLSA tylko troszke go rozjasnił bo zbyt ciemny jest
PS. ogólne to w koszulce z XLSem nic niebrakuje tylko zmienić literke A np na zieloną żeby to jakoś sie wyróżniało a nie sama szarosc i rozjasnił troszke XLSA i fajnie bedzie)
Skomentuj
Skomentuj