Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Koszulki?? Fajnie fajnie :) Tylko że jeśli chodzi o nick na koszulce to jakoś nie koniecznie podoba mi sie taki pomysł. Troche dziwnie paradować na codzień z forumowym nickiem na plecach a na AS załatwicie se identyfikatory.

Co do loga na koszulke to wydaje mi sie że kolega cudny90 troche przekozaczył . Według mnie logo na koszulce powinno wyglądać tak samo jak na stronie głownej naszego portalu. Chodzi mi o taką normalizacje projektu, jeden flagowy projekt które musi odrazu kojażyć sie z tym forum. No bo czy np. czy koncerny samochodowe mają wiecej niż jedno logo swojej marki (które jest zazwyczaj niezmienne w czasie co najwyzej ulega małemu liftingowi)?? Ewentualnie można opracować jeszcze jakiś pomysł byle czcionka napisu diyaudio.pl była zgodna z orginałem.

Tak mi sie to widzi :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
      No bo czy np. czy koncerny samochodowe mają wiecej niż jedno logo swojej marki
      tak :mrgreen:

Skomentuj

moze Q ma w wiekszej rozdzielczosci?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          tak :mrgreen:
          Kto?? Mów mi tu szybko :> !!

Skomentuj

Według mnie logo na koszulce powinno wyglądać tak samo jak na stronie głownej naszego portalu.

To są bardzo mądre słowa ... Ale umówmy się .. Jak będzie wyglądał na koszulce zwykły napis DIYAUDIO.PL ?? :/

Mogę skorzystać z tego rozebranego głośnika, no ale jest troszkę przezroczysty i nie wiem co uda mi się z tego zrobić :/ Jak ktoś zna dobre serwisu stockowe, proszę linki, bo ja znam tylko 2 :oops: i tam nie ma nic ciekawego :)

BTW, jak po angielsku szukać "kolumny głośnikowej"? speaker column?

PS: Mam jeszcze jeden pomysł, ale chyba głupi :P no nic, pisze :)

Logo na koszulce, a pod spodem loga "partnerów" różnych firm .. peerless, scan speak, usher, sonus faber xD Co Wy na to?

[ Dodano: 2008-08-07, 19:55 ]
            UPDATE :)

Dodałem jakiś głośnik, wyszło imo średnio ...

No i wersja podstawowa

Skomentuj

cudny90, ładniejszych głośników nie byłó ? :mrgreen:

Skomentuj

Ja nadal bede przystawał za logiem ze strony głownej ewentualnie można zrobić minimalistyczną koszulke z samym napisem diyaudio.pl na piersi a na plecach moze jakś ch-tyka czestotliwosciowa :mrgreen: nie no, żartuje na plecy dał bym jakiś głośnik, może XLS...

Skomentuj

Łukasz, to, co pokazałeś podoba mi się baardzo średnio ... ten głośnik taki dziwny jakiś :P

Zaraz zrobię jeszcze różne wersje na "koszulkach"

PS: A może by tak odświeżyć design serwisu?? Ale tylko delikatnie, bo ten mi się strasznie podoba :)

Skomentuj

cudny90, twoje logo jest fajne! podoba mi sie i tego mozna sie trzymac.
                    glosnik nie pasuje.. nie w tym miejscu i nie w takim kolorze.. moze jakby byl jesniejszy... i moze zupelmnie obok.

a z charka nie jest to zly pomyslna plecach pod nia jeszcze T/S i kozak koszulka:d

Skomentuj

Własnie chodzi oto, że głośnik ciężko jest wkomponować w logo ...

Całkowicie osobno nie ma sprawy :) Tylko dajcie mi tu jakieś fajnie wyglądające głośniki w porządnych fotach :P

charka to jest wypasiony pomysł Koszulka będzie wyglądała tak profesjonalnie

A login ... :P taki cudny90 po szkole będzie chodził? :P

Skomentuj

Moze coś takiego, chociaż tył mi sie nie podoba, ale nie znam sie na grafice ;p

Ale froncik jest zajebiaszczo minimalistyczny :grin: Mi sie podoba :)
                        Załączone pliki

Skomentuj

No nie wiem nie wiem ... fajny pomysł z pełnym adresem :)

Ja mam coś takiego:

Skomentuj

Człowiek tablica?? :>

Tylko kredy brak :P
                            Załączone pliki

Skomentuj

Ooooo, taki tył byłby super :) A z przodu moje logo surowe :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                Ooooo, taki tył byłby super :) A z przodu moje logo surowe :)
                                Ten pomysł mi się podoba. Aczkolwiek można by też próbowac z logiem ze strony głównej, podoba mi się szczególnie tło :smile:

Skomentuj

Mysle ze pomysl z tym umieszczeniem charki i danych glosnika to jednak nie to, to my mamy nosic na sobie reklame forum czy glosnika??
                                  Jestem za minimalizacja a wiec moze z przodu takie logo z glosnikiem a z tylu same logo??
                                  Projekt ostatni Cudnego90 jest bardzo fajny tylko glosnik zmienic :wink:
                                  Pozdrawiam!!!

Skomentuj

No dobra, Łukasz może przesadził z tymi danymi ..

wykres + spis danych o głośniku wystarczy :) Bez szkiców i fotki głośnika.

dulin7, który mój ostatni pomysł? Z tym głośnikiem pod logiem diyaudio? Lepszy głośnik ... Nie chciałem dawać jakiegoś kloka z magnesem wielkości pustaka typu voicekraft :P Chciałem, żeby wyglądał jakoś audiofilsko, a nie jak połowa głośników, które są na allegro :P

Skomentuj

Może takie coś...

Owszem projekty cudnego są fajne, ale ja nadal jestem za logiem w postaci pierwotnej + ewentualne modyfikacje. Jakos nie potrafie przetrawić inaczej wyglądajacego loga.

P.S Jak już zdecydujemy sie na zamówienie to moze odrazu zrobimy koszulki audiomanii?? Bedą jacyś chętni??
                                      Załączone pliki

Skomentuj

o ta juz calkiem spoko.
                                        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

No lepiej lepiej ...

Ale niech więcej osób tu wyrazi swoją opinie :)

Ja byłbym chętny oczywiście, nawet na 2 koszulki :) Zależy ile by kosztowały.

No i trzeba ustalić kto by się tym zajął, wybrać wzór, ew. poprawki.

Ja jestem za charką i danymi głośnika na plecach :) Przód - wybierzcie sami.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X