Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Maxi
    PS> vip'a dostalem
    gratuluje jak widac kto pracuje na kozysc forum zostaje wynagrodzony

Skomentuj

A ja nadal nie mam reszty mojego zamowienia, ta poczta mnie juz zaczyna mocno irytowac :evil:
      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

...i dalej to samo. W skrzynce echo. Może jutro przejdę się na pocztę i dowiem co jest grane.

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
          Może jutro przejdę się na pocztę i dowiem co jest grane.
          No tak bedzie chyba najlepiej...

Skomentuj

Ktoś jeszcze oprócz mnie czeka na przesyłkę??

Skomentuj

Ja- chodz można powiedzieć że nie czekam... jak będzie to będzie jak nie Trudno:)

Skomentuj

Ja też czekam. Dziś byłem na poczcie, i dowiedziałem się że żadnej przesyłki dla mnie nie ma...

Skomentuj

Nie na temat...
                  Nie zdziwcie się jak za niedługo poczta polska zmieni swoje logo na nasze i będą śmigać w naszych koszulkach :lol: Przecież ktoś dostał otwarta przesyłkę - widać że chcieli sprawdzić co w środku :P

Skomentuj

ja też nic jeszcze nie dostałem

Skomentuj

Co ciekawe kartkę pocztową ze Szwajcarii dostałem po ok. 4 tygodniach, a moja babcia, która mieszka na tym samym osiedlu kilka bloków dalej, po ok. tygodniu od wysłania. Ten rejon obsługiwany jest przez tą samą pocztę. Kartki były wysłane z tego samego miejsca, tego samego dnia.
                      Pocieszające jest to, że w końcu kartka doszła :smile:

Skomentuj

Ja nadal nie dostalem reszty zamowienia, pojde chyba jutro na poczte i popytam bo moze te patalachy gdzies zapodzialy. Juz drugi raz w miesiacu sie tak dzieje ze paczka nie dociera :evil:
                        Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Maxi- koszuleczki doszły dzięki, są naprawde fajnie wykonane :mrgreen:

P.s Szczerze juz myślałem ze paczka zagineła- ojj ta nasza Polska Poczta przechodzi samych siebie Priorytet tyle czasu szedł... hehe

Skomentuj

Może i do mnie w końcu dojdzie.
                            Widać mają ważniejsze priorytety niż nasze koszulki :smile:

[ Dodano: 2008-10-23, 17:42 ]
                            W skrzynce pusto i na poczcie też pusto. Właśnie wróciłem z poczty i bardzo miła pani przeszukała chyba wszystkie pudła z przesyłkami. Niestety nic nie znalazła :???:

Skomentuj

bart210, ja dzisiaj dostałem nie trać wiary :mrgreen:
                              koszuleczki fajne, zamówiłem M ale to takie emki ale z tych większych zobaczymy co się z nimi stanie po praniu

Skomentuj

Ja też nie mam :( bart210, nie jesteś sam...

Skomentuj

zobaczymy co się z nimi stanie po praniu
                                  Nic sie nie stanie :P ja juz swoja pralem 2 razy :P

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zamieszczone przez Maxi
                                    Nic sie nie stanie :P ja juz swoja pralem 2 razy :P
                                    Brudas :lol:

Bart, melisław, doszły? :wink:

Skomentuj

Jeszcze nie.

[ Dodano: 2008-10-24, 13:45 ]
                                      Schodzę do skrzynki, żeby zobaczyć czy coś nie przyszło, patrze...... skrzynkę zaje..li!! Akurat teraz muszą skrzynki wymieniać. Ciekawe kiedy wstawią nowe...

Skomentuj

Wczoraj dostałem koszulki, są ekstra. Mogłem tyko wziaść rozmiar wieksze bo lubie troche za duże . Co ciekawe na obrazku wydawało mi sie ze czarna bedzie ciekawsza a w rzeczywistości to biała jest ładniejsza :)

Skomentuj

A moja reszta doszla:) dzieki Maxi!
                                          Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X