A może zorganizować jakąś loterie z kwotą wpisową rzędu kilku złotych, a do wygrania byłby jakiś prototyp albo inne akcesoria audio? Coś na kształt konkursu jaki organizował Quester, ?? np jaden los 2zł i nieograniczona liczba głosów? Quester, by nie miał wyrzutów sumienia że bierze kasę od userów a chyba każdy ma w sobie jakąś cząstkę hazardzisty :P Tylko kwestia co obstawiamy :P Może nr w lotto albo coś takiego żeby uniknąć spekulacji o ustawianie wyników :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Konsekwencje ataku na diyaudio.pl
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Questergi GA jest niestety wolnym skryptem.
Mam z tym styczność na co dzień i nigdy mi nawet na myśl nie przyszło, że działa to za wolno ... :roll:
Zamieszczone przez pan_pawelA może zorganizować jakąś loterie z kwotą wpisową rzędu kilku złotych, a do wygrania byłby jakiś prototyp albo inne akcesoria audio? Coś na kształt konkursu jaki organizował Quester, ?? np jaden los 2zł i nieograniczona liczba głosów? Quester, by nie miał wyrzutów sumienia że bierze kasę od userów a chyba każdy ma w sobie jakąś cząstkę hazardzisty :P Tylko kwestia co obstawiamy :P Może nr w lotto albo coś takiego żeby uniknąć spekulacji o ustawianie wyników :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pan_pawelno już chyba każdy ma konto internetowe :P
Innym pomysłem było by kupowanie o 1 (lub więcej) zestaw więcej przy grupowym zamówieniu wszelkiej maści kitów (i rozłożenie kosztów zestawu na zamawiających, czyli parę groszy na głowę).
W ten sposób części by były za friko czyli niższy próg cenowy opłacalności aukcji/konkursu na polutowany układ.
Skomentuj
Skomentuj