Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Konsekwencje ataku na diyaudio.pl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A może zorganizować jakąś loterie z kwotą wpisową rzędu kilku złotych, a do wygrania byłby jakiś prototyp albo inne akcesoria audio? Coś na kształt konkursu jaki organizował Quester, ?? np jaden los 2zł i nieograniczona liczba głosów? Quester, by nie miał wyrzutów sumienia że bierze kasę od userów a chyba każdy ma w sobie jakąś cząstkę hazardzisty :P Tylko kwestia co obstawiamy :P Może nr w lotto albo coś takiego żeby uniknąć spekulacji o ustawianie wyników :P

Skomentuj

Ja myślałem już jakiś czas temu o wystawieniu paru leżakujących u mnie głośników na aukcję, z której zysk można przeznaczyć na forum.
      Pewnie wielu z Was ma jakieś stare głośniki, którymi się kiedyś bawiło, a teraz leżą i się kurzą.
      Co myślicie?

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
        Pewnie wielu z Was ma jakieś stare głośniki, którymi się kiedyś bawiło, a teraz leżą i się kurzą.
        Co myślicie?
        lub elektronike
        no ale najpierw Q musi podac ile trzeba uzbierac. wtedy mozna pomyslec

Skomentuj

Nie wiem czy to wina ataku, ale cos zle sie z forum dzis stalo. Mialem ponad 70 nieprzeczytanych wiadomosci, przychodze ze spaceru a tu nagle jest 11! Komputer chodził w tym czasie, strona była otwarta. O zadnej przewalce kompa czy mozilli nie moze byc mowy. Co sie dzieje?

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
            gi GA jest niestety wolnym skryptem.
            Skąd takie wnioski ? :shock:

Mam z tym styczność na co dzień i nigdy mi nawet na myśl nie przyszło, że działa to za wolno ... :roll:

Zamieszczone przez pan_pawel
            A może zorganizować jakąś loterie z kwotą wpisową rzędu kilku złotych, a do wygrania byłby jakiś prototyp albo inne akcesoria audio? Coś na kształt konkursu jaki organizował Quester, ?? np jaden los 2zł i nieograniczona liczba głosów? Quester, by nie miał wyrzutów sumienia że bierze kasę od userów a chyba każdy ma w sobie jakąś cząstkę hazardzisty :P Tylko kwestia co obstawiamy :P Może nr w lotto albo coś takiego żeby uniknąć spekulacji o ustawianie wyników :P
            Bardzo dobry pomysł, wpisowe zależne od wartości wystawianego sprzętu i jazda (zostaje kwestia sposobu wpłaty kasy).

Skomentuj

Zamieszczone przez gi
              (zostaje kwestia sposobu wpłaty kasy).
              no już chyba każdy ma konto internetowe :P

Skomentuj

Zamieszczone przez pan_pawel
                no już chyba każdy ma konto internetowe :P
                Nie każdy, popatrz na zamówienia grupowe.

Innym pomysłem było by kupowanie o 1 (lub więcej) zestaw więcej przy grupowym zamówieniu wszelkiej maści kitów (i rozłożenie kosztów zestawu na zamawiających, czyli parę groszy na głowę).

W ten sposób części by były za friko czyli niższy próg cenowy opłacalności aukcji/konkursu na polutowany układ.

Skomentuj

Czaruję...
                X