TME to najdrozszy po Elfie sklep. Proponuje poszperac po google.
Pierwszy z brzegu piekarz.pl - wystarczy porownac kilka typowych elementow i ich ceny.
Gdyby ktoś chciał mogę zamówić z dużymi zniżkami trochę części. Części w poprzednim zamówieniu które organizował Paweł również w większości ja zamawiałem. jednak samo pakowanie dzielenie etc. nie podejmuje sie bo idzie SESJA :!:
W TME kupuje się tylko wtedy gdy w innych sklepach nie ma.
w TME trzeba bylo zamowic termistor i cos tam jeszcze. tak wiec bez tego sie nie obejdzie :P
W TME wołają za ten termistor 2,3zł NETTO (o zgrozo), ja mogę go kupić za 1,1zł BRUTTO w tym SKLEPIE , bywam tam co najmniej 3 razy w tygodniu :wink: Nie damy zarobić TME :lol:
Już mamy 24 płytki, więc jest nieźle- jeszcze 4-5 sztuk i jedziemy z "koksem". Moim zdaniem warto by wyznaczyć koniec zapisów na PCB, żeby nie czekać w nieskończoność. Jaki termin proponujecie ?
pegelmesser, lepiej moim zdaniem wyznaczyć termin. Wtedy może się zebrać znacznie więcej niż 30 sztuk, a to potencjalnie może obniżyć cenę jednostkową płytki :)
No take al ejak damy termin np. do jutra a nikt sie nie zglosi juz to zostaniemy przy 24 sztukach?
Mowilem o 30 w sensie minimum. Mozna potem dzien odczekac moze ktos sie zglosi jeszcze.
jak dla mnie to już mamy min 30szt....proponuje możliwość dopisywania się do listy do końca tego weekendu, a od początku przyszłego tygodnia mogłaby ruszyć akcja wykonywania płytek
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj