Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamównie PCB do Uniampa ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak by zostały to by super było
    brązowa czarna :) wszyscy wiemy ze chodzi mi o tą nie zielona :)
    pozdrawiam

Skomentuj

tych czarnych były tylko chyba 4 sztuki i zostały rozdysponowane znacznie wcześniej, więc jeśli już jakaś została (a to nie jest takie oczywiste) to pewnie tylko zielona
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

nic to zobaczymy co powie kolega Queste bo to on realizuje te zamówienia tak ??

Skomentuj

Wiecie może co się dzieje z Questerem? Pisałem mu na PW 0 odzewu bo też mnie płytka interesuje.

Skomentuj

qwerty67, Quester ma urlop, w końcu są wakacje :razz: Musisz cierpliwie poczekać...

Skomentuj

Irek też pewnie na urlopie

Skomentuj

Wie ktoś może kiedy Irek będzie? :>
                Bo muszę u niego wzmak do suba zamówić :)

Skomentuj

Devils, 2 miesiące musisz poczekać... pisz do niego na PW

Skomentuj

2 miesiące ? : O już pisałem :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Devils
                      2 miesiące ?
                      tak... Irek ma dużo pracy, może będzie miał jakiś urlop a zazwyczaj coś koło miesiąca się czekało...

Skomentuj

Devils, i tak warto poczekac te 2 miesiace niz jakbys mial sie samemu meczyc :P

Skomentuj

Sam i tak bym tego nie zrobił :)

Skomentuj

A nie wiecie kiedy Quester będzie?

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester

Jednocześnie informuję, że prawdopodobnie 11 lipca znowu wyjadę i będę niedostępny przez 1 lub 2 tygodnie, ale nie jest to jeszcze nic pewnego.

Skomentuj

no i jak koledzy wie ktos cos w temacie zamowiania plytek ??

Skomentuj

Na to pytanie tylko quester moze ci odpowiedziec,nie mozesz cierpliwie zaczekac na jego powrot na forum??

Skomentuj

Quester już jest ale nadal nic nie wiadomo. proszę o info.

Skomentuj

Dołączam sie do prośby qwerty67 rownież prosze o informcje dotyczace płytek pcb

Skomentuj

Ja również dołączam się do prośby qwerty67 i kaman777 o info w sprawie pcb

Skomentuj

Ja w ogóle nie wiem czy PW dochodzi.... :( A innego kontaktu z Questerem nie ma.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X