Krystian Markow, nie wiesz gdzie by go tam wcisnęli? :razz: Jeśli chcesz napęd to jedynie zewnętrzny... Takie netbooki to fajna sprawa, sam miałem jakiś czas msi u100
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zakup duzego lapka za ok 2kPLN
Collapse
X
-
Zamieszczone przez takeroNo i za EEE dałem 550zł z wysyłką za nowego, a nie 2k
Zamieszczone przez takeropiszę szybciej niż na pełnowymiarowej - klawisze są bliżej siebie, a ja nie mam ogromnych dłoni ;]
no i dlatego pelnowymiarowa klawiatura mi pasuje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Takiego EEE 900, jak ma takero można wyrwać na allegro za 600zł spokojnie. Nie mówcie tu o okazji jednej na milion, bo teraz weszły nowe modele eee, i ceny starszych spadły.
Zresztą szukam teraz na allegro EEE dla przyjaciółki - zaraziła się skutecznie i muszę Ci powiedzieć że lekko nie jest, dużo egzemplarzy jest rocznych czy starszych dawanych dzieciom jako zabawki - poważnie, ogólnie ludzie nie dbają o tani sprzęt.
Skomentuj
-
Z góry sorry, ale nie chce mi się wertować całego wątku... :P Moja siostra miała identyczne wymagania jakoś rok/półtora roku temu i po poszukiwaniach kupiła HP 6820s T8100. Czytaj uważnie oferty, bo poszczególne egzemplarze tego modelu mogą różnić się ilością pamięci jak i procesorem. Poza tym warto nawet gdy w opisie jest Vista zapytać o xp. Moja siostra miała dostać z xp, ale w końcu została na nim zainstalowana Vista. Jakkolwiek HP po rozmowie telefonicznej nie skąpi wysyłać instalkę xp i po dwóch tygodniach siostra cieszyła się "nowym" systemem :)
Skomentuj
-
Ja bym proponował jednak pomyśleć o jakimś Dell-u. Do pracy to jest jednak numer 1. Odnośnie używania programów CAD to w firmie w której brat pracuje jedynie Dell-e spisują się naprawdę tak jak powinny. Inne albo po jakimś czasie padają najczęściej z przegrania albo wentylatory w nich mało nie odlecą. Dell kosztuje odpowiednio więcej, jednak tradycje ma solidne.
Skomentuj
-
Ja pracowałem przez dłuższy czas w Inventorze na acerze i jakoś się nie przegrzewał :P
Iceman, dell -e są dobre, ale nie przesadzajmy z tym przegrzaniem - dziś zależy to głównie od konfiguracji lapa i ew od tego czy jeśli nie trzymamy go na twardym podłożu np dywanie czy ma otowry wentylacyjne po boku, a nie od spodu.
Skomentuj
Skomentuj