Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zakup duzego lapka za ok 2kPLN

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Krystian Markow, nie wiesz gdzie by go tam wcisnęli? :razz: Jeśli chcesz napęd to jedynie zewnętrzny... Takie netbooki to fajna sprawa, sam miałem jakiś czas msi u100

Skomentuj

może pomyśle na takim ale trzeba by napęd dokupić chba że muza prosto z niego do wzmaka

Skomentuj

jak chcesz słuchać sobie muzy z CD to kup odtwarzacz CD i po sprawie ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow
          może pomyśle na takim ale trzeba by napęd dokupić chba że muza prosto z niego do wzmaka
          nie rozumiem?? możesz to wyjaśnić? kartę dźwiękową ma, a jeśli masz muzę na płytach to kup sobie normalny odtwarzacz...

Skomentuj

dlatego taki byłby fajny ale gdyby miał nagrywarke bo o to bardziej się rozchodzi ewentualnie do internetu, chodzi o tworzenie sobie płyt CD ale macie racje niema to jak "normalny odtwarzacz CD"

Skomentuj

nie byłby fajny gdyby miał CD/DVD bo musiałby mieć najmarniej 12 cali,a tu nie o to chodzi. Ja nie odczuwam braku CD/DVD, filmy mam na dysku 500gb pod usb, muzykę na wmontowanym dysku, CD przydaje się tylko przy instalacji windy.

Skomentuj

Takiego EEE 900, jak ma takero można wyrwać na allegro za 600zł spokojnie. Nie mówcie tu o okazji jednej na milion, bo teraz weszły nowe modele eee, i ceny starszych spadły.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                  No i za EEE dałem 550zł z wysyłką za nowego, a nie 2k
                  ale zapewne masz w domu sprawnego blaszaka. a moj ma 9 lat i monitor kolejny raz padl :P
                  Zamieszczone przez takero
                  piszę szybciej niż na pełnowymiarowej - klawisze są bliżej siebie, a ja nie mam ogromnych dłoni ;]
                  a no widzisz - ja jakis wielki nie jestem ale i tak wiekszy od ciebie :P
                  no i dlatego pelnowymiarowa klawiatura mi pasuje

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                    Takiego EEE 900, jak ma takero można wyrwać na allegro za 600zł spokojnie. Nie mówcie tu o okazji jednej na milion, bo teraz weszły nowe modele eee, i ceny starszych spadły.
                    to było z pół roku temu - na to też weź poprawkę;]
                    Zresztą szukam teraz na allegro EEE dla przyjaciółki - zaraziła się skutecznie i muszę Ci powiedzieć że lekko nie jest, dużo egzemplarzy jest rocznych czy starszych dawanych dzieciom jako zabawki - poważnie, ogólnie ludzie nie dbają o tani sprzęt.

Skomentuj

Z góry sorry, ale nie chce mi się wertować całego wątku... :P Moja siostra miała identyczne wymagania jakoś rok/półtora roku temu i po poszukiwaniach kupiła HP 6820s T8100. Czytaj uważnie oferty, bo poszczególne egzemplarze tego modelu mogą różnić się ilością pamięci jak i procesorem. Poza tym warto nawet gdy w opisie jest Vista zapytać o xp. Moja siostra miała dostać z xp, ale w końcu została na nim zainstalowana Vista. Jakkolwiek HP po rozmowie telefonicznej nie skąpi wysyłać instalkę xp i po dwóch tygodniach siostra cieszyła się "nowym" systemem :)

Skomentuj

Caleb, juz zdecydowalem ze kupie asusa
                        mialem juz go kupic. mama przyniosla papierki do rat... ale kasa jaka pozyczylem kilku osoba okazala sie nie osiagalna na ta chwile :sad:
                        tak wiec zakup jest odlozony w czasie do poczatku przyszlego miesiaca

Skomentuj

plusy asusa to przede wszystkim serwis - naprawdę świetny,
                          minusy to czasami jakość wykonania wykorzystane materiały, co ciekawe - najczęstsze wśród nie najtańszych, a tych średnich modeli.

Skomentuj

Ja bym proponował jednak pomyśleć o jakimś Dell-u. Do pracy to jest jednak numer 1. Odnośnie używania programów CAD to w firmie w której brat pracuje jedynie Dell-e spisują się naprawdę tak jak powinny. Inne albo po jakimś czasie padają najczęściej z przegrania albo wentylatory w nich mało nie odlecą. Dell kosztuje odpowiednio więcej, jednak tradycje ma solidne.

Skomentuj

Ja pracowałem przez dłuższy czas w Inventorze na acerze i jakoś się nie przegrzewał :P
                              Iceman, dell -e są dobre, ale nie przesadzajmy z tym przegrzaniem - dziś zależy to głównie od konfiguracji lapa i ew od tego czy jeśli nie trzymamy go na twardym podłożu np dywanie czy ma otowry wentylacyjne po boku, a nie od spodu.

Skomentuj

troche to trwalo ale moj K70io jest juz u mnie

jak zainstaluje wszystko i sie nim pobawie to dam fotki i zdam relacje :P

Skomentuj

Czaruję...
                                X