hehe.... 

i muzyki słuchać zawsze w tych samych spodniach, żeby się nie okazało, że siedzisz wyżej...

i muzyki słuchać zawsze w tych samych spodniach, żeby się nie okazało, że siedzisz wyżej...

aj tam, dzwiedziu, nie dziw się bo ja to organoleptycznie sprawdziłem. Kiedyś, jak na odwrót wstawiłem bezpiecznik w Unim, to mi piosenki na odwrót odgrywało - od tyłu ---> do przodu. Już myślałem, że mi Uniego jakiś Satan opętał ale po zmianie kierunkowości bezpiecznika wszystko wróciło do normy... POWAŻNIE... :rolleyes: | ![]() |
Wiecie co Panowie,; chyba coraz gorzej ze mną... :/ gdyż zaczynam się zastanawiać czy to że się śmieje/my, z niektórych takich rzeczy nie robi się perfidnym kontrastem między niewiedzą a prawdą; innymi słowy niepotrzebnym, bezpodstawnym szyderstwem wynikającym właśnie być może z niedostatku zasobów wiedzy ?? - Być może to właśnie oni mają rację? Czasami (ale zaznaczam iż tylko czasami ![]() Innymi słowy te sekciarstwo (czyt. "choroba audiofila" ) zaczynają mnie do siebie przekonywać. Ale oczywiście po jakimś czasie, ocucam się z transu i mówię sobie "nie daj się zwariować" ![]() Proszę mi walnąć, na opamiętanie bo ta sekta coraz bardziej zaczyna mnie wciągać do siebie ![]() | ![]() |
Skomentuj