Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

A co z Audiomania ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez pegelmesser
    To my wiemy, ma ponad 10000 tys wpisow a wlasnych konstrukcji tyle co kot naplakał. I jest moderatorem! Jakim cudem nie wiem, chyba na zasadzie zasiedzenia i kolesiostwa. Ale spokojnie bo zaraz mnie shaltuje.
    To kto jest moderem ustala Q, więc jego się pytaj .

Spróbuj zrobić 10 tys wpisów to też ci zabraknie czasu na budowanie sprzętu :mrgreen: .
    Swoją drogą też czekam aż coś zaprezentuje, na razie wiemy że są całe kartony głośników do zazwrotkowania, kupa testów i prób, pewnie po tylu latach testowania i odsłuchaniu wszystkich głośników w końcu powstanie konstrukcja stulecia do której nikt już się nie zbliży :mrgreen:

Ale żarty żartami, każdy jest DIYowcem na swój ulubiony poziom, jedni robią inni teoretyzują a jeszcze inni luba sobie pogawędzić,c hociaż faktycznie wypadałoby czasem coś pokazać. Żeby nie było, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
      To kto jest moderem ustala Q, więc jego się pytaj .
      No ale go nie ma jakby. A nowy nabor modow byl z glosowania....

Skomentuj

Q jest pojawia znienadzka i równie szybko znika. Kiedy trzeba to jest. Wcześniej moderatorzy byli przez niego ustalani później były juz narady kogo dokoptować.

A ja tu jestem moderatorem od zawsze :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
          A ja tu jestem moderatorem od zawsze :mrgreen:
          I to sie chwali. Przynajmniej nie bedzie "drugiej elektrody".

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
            To my wiemy, ma ponad 10000 tys wpisow a wlasnych konstrukcji tyle co kot naplakał. I jest moderatorem! Jakim cudem nie wiem, chyba na zasadzie zasiedzenia i kolesiostwa. Ale spokojnie bo zaraz mnie shaltuje.
            Zamieszczone przez Budzik
            No akurat mnie lepsze radości w życiu spotkały niż kłótnie przez monitor z osobami, które mam gdzieś :)
            Dokładnie.
            I tyle na ten temat :)
            Więc tak - pegelmesser, jestem tu modem od ładnych paru, lat, nie Q mnie wyznaczył, lecz jeszcze Igod, a moje posty, w przeciwieństwie do ogromnej większości Twoich nie wzięły z wku...nia ludzi, tylko z pomagania im. Jak widać nie było warto, bo zawsze znajdzie się jakiś kretyn który myśli że inni też bawią się w "nabijanie punktów" rodem z portali społecznościowych.
            Pytanie brzmi - jakim cudem Ty jesteś jeszcze piszącym użytkownikiem na tym forum , choć nie zadam go bo nie chce mi się czytać Twoich kolejnych , równie beznadziejnych i monotonnych wypocin.
            A co do konstrukcji - nie mam obowiązku pokazywania czegokolwiek , bo i po co ? Robiłem to dla siebie, ew dla innych u których stoją w pokojach i cieszą oczy i uszy, innym do szczęścia potrzebne nie są , a i ja nie mam ciśnienia na lansowanie się czymkolwiek i gdziekolwiek, choć niewykluczone że może kiedyś coś tu wrzucę, parę podjeść miałem i mniej więcej po atmosferze w którą pchają mnie posty ludzi takich jak ty, zrezygnowałem. Fakt, na AM takich ludzi nie było.

[ Dodano: 2009-12-15, 20:42 ]
            Zamieszczone przez Rfck
            Kłotni ;-) ? poprostu wymiana poglądów jak dla mnie
            też nie przypominam sobie abyśmy się kłócili , co innego niektórzy, którzy w każdym temacie nie robią praktycznie nic poza prowokacjami.

Skomentuj

Nie chodzi mi o prowokacje. Przedstawiałem tylko fakt i nic wiecej. Nie ma co się oburzać. Nabijanie postów same dla siebie tak jak twierdzisz jest bez sesnu.

Zamieszczone przez takero
              nie chce mi się czytać Twoich kolejnych , równie beznadziejnych i monotonnych wypocin.
              Tu lekko przesadzasz. Wielu osobom pomogłem, może nie przy budowie zwrotnic ale w innych dziedzinach.

Skomentuj

Czaruję...
              X