Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy macie inne hobby oprócz DIYAudio?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czasu chyba nieźle trzeba takiemu hobby poświęcić :|
    Przeciwnie, raz w tygodniu podmieniam 30% wody i przy okazji sprzątam dno i robię przecinkę ziela :) Zajmuje mi to jakieś 2 godzinki.

Skomentuj

co Ci zawiniły te piękne rybcie?
      Palety są dla mnie nudnymi rybami, moj klimat to tanga.
      Swego czasu hodowalem skalary ale altumy, obecnie nano zbiornik roślinny z krewetami i tanganika.

Skomentuj

fotorafia, lotnictwo bede staral sie wiazac przyszlosc z lotnictwem, bo z fotografi to raczej ciezko wyzyc nie mowie juz o przebiciu czy kosztach sprzetu : )

Skomentuj

Był czas, że przemierzałem się do tropheusów, ale na razie muszę odpuścić. Za rok będę miał większy dom, to pomyślę :)

Skomentuj

Skomentuj

no widze ze akwarystow cala masa:)
              przy tych waszych zbiornikach to moje to lipa straszna :)
              musze sie za nie zabrac, porzalowac wiecej kasy i troche przerobic pokrywe, bo malo swiatla, dokupic roslinek zamontowac bimbrownice i kupic nawoz :) troche sie zbiera ale mam nadzieje ze swieta beda obfite :)

P.S jak ktos ma z przycinek roslinki chetnie sie nimi zaopiekuje...:)

Skomentuj

a to moje drugie hobby

http://www.youtube.com/watch?v=y85745WrdDo

http://www.youtube.com/watch?v=m87GCX96cQM

:)))

Skomentuj

Fajna agama, apropo gadów:

Mój owad ;]

oraz początkowe stadium nano akwa kostka 25x25x25 ok.16 litrów

Skomentuj

Rfcak. tez kiedys mialem 2 modliszki ))) ale cos ten tego nie ten tego )) byly takich miniaturowych rozmiarow

Moja AGAMA to juz co innego ))

Zastanawiam sie ostatnio nad AKWARIUM wlasnie, mam kolege obok w klatce mieszkan a 4 pietrze to jest maniak, ponad 400L akwarium, plus jakies jeszcze inne 200L, filtrow roznych HEMI czy jakos tak, takie duze wiaderka )))

A dla mnie to najlepiej wlac wody i poprostu wrzucic rybki PPPP

Skomentuj

filtrow roznych HEMI czy jakos tak
                      Eheim

jeżeli poważnie myślisz nad założeniem akwarium, to nie tędy droga

Skomentuj

Moje hobby oprócz DIYAudio :)

- Traktor DJ Studio i mixowanie (na chwilę obecną zawieszone)
                        I mój mix :) miłego słuchania
                        http://hotfile.com/dl/21053489/aac91...Tears.mp3.html

- Skodovka-Club forum Skody :) (grzebanie w mojej Felicii m.in. Car Audio)

- Gitara Basowa (GMR 5-strun atywna + Eden Nemesis RS 400 + N210 RS (102 dB@ 1W/1M))

- komputery w szeroko pojętym zakresie (moding, konserwacja, naprawa (Technik Informatyk))

I to by było na tyle :)

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant
                          filtrow roznych HEMI czy jakos tak
                          Eheim

jeżeli poważnie myślisz nad założeniem akwarium, to nie tędy droga

Nie no to taki zart z ta woda )) jak sie za cos biore najpierw duuzo o tym czytam )

mam jeszcze :

Wielki Tłuścioch ))

Skomentuj

raffal81, a co on taki smutny? :razz:

Skomentuj

Moje hobby oprócz audio oczywiście to modelarstwo kartonowe i związane z tym zainteresowanie okresem I i II wojny światowej oraz współczesnymi samolotami bojowymi. Poza tym jest jeszcze rower. Jeżdżę praktycznie codziennie. Mam dwa rowery- górski i kolarski. Kiedyś robiło się po 100km dziennie. Teraz spadło mi do 20km. Wczoraj jak jechałem przy temp. -10 stopni to ludzie gapili się jak na wariata hehe :razz: A oto próbka moich modelarskich poczynań. Moja chluba to pancernik Bismarck w skali 1:200. Pracowałem nad nim prawie rok czasu.

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
                                raffal81, a co on taki smutny? :razz:
                                mam nadzieję, że raffal81 nie powidział mu, że na święta będzie pasztet z królika :)

Skomentuj

lars233, widzę modele z małego modelarza :smile: Mam tego F-16, ale raczej nie będę się chwalił bo wykonanie jest dużo gorsze niż Twoje. Modelarstwo kartonowe to również było moje hobby, ale w czasach szkolnych. Teraz kiedy trzeba pracować kompletnie mi się nie chce no i z wolnym czasem też u mnie kiepsko. Jak wrócę z delegacji to wrzucę zdjęcie kartonowego modelu ciągnika siodłowego marki Scania. Ostatni i chyba najlepiej wykonany przeze mnie model :smile:

Skomentuj

bart210 F-16 i Su-27 jest z Małego Modelarza, Bismarck z GPM-u a Mirage 2000 z FlyModel. Ja też od dawna nic nowego nie skleiłem. Po przeprowadzce z domku jednorodzinnego do bloku (dwupokojowe mieszkanie) nie mam już za bardzo miejsca i warunków. Nie będę przecież smrodził klejami w całym mieszkaniu. Kolumny robię u rodziców na wsi w garażu. W mieszkaniu tylko takie mało brudzące i pylące prace hehe :razz: Na szczęście mam kochaną, wyrozumiałą i tolerancyją żonę :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez lars233
                                      A oto próbka moich modelarskich poczynań. Moja chluba to pancernik Bismarck w skali 1:200. Pracowałem nad nim prawie rok czasu.
                                      jakies kilkaaaaa lat temu jak jeszcze chodzilo sie do szkoly i zachorowalem na dluzej to dostalem taki w prezencie, niestety bylo mi dane posklejac tylko wregi kadluba :mrgreen: reszta lezy do tej pory na szafie, w domku rodzinnym, pokryta kurzem :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter
                                        Moje hobby oprócz DIYAudio :)

- Traktor DJ Studio i mixowanie (na chwilę obecną zawieszone)
                                        I mój mix :) miłego słuchania
                                        http://hotfile.com/dl/21053489/aac91...Tears.mp3.html
                                        fajny set

Skomentuj

Zamieszczone przez tom3kk
                                          fajny set
                                          Niezły. A ty kumpel swoje zapodaje: http://exbee.pl/

Skomentuj

Czaruję...
                                          X