Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Może popłyna z melanżem chłopak Zdarza się.

Apropo wspomnianej frezarki, moja już rozdziewiczona sprawuje się świetnie jak za ta kasę. Mimo ze prowadnica do d i ten odkurzacz też nie wchodzi, to sama frezarka jest ok. Nawet bardzo nie chuczy czego sie obawiałem, ciagnie ładnie. Największe zastrzeżenie można mieć do mechaniki zewnętrznej, że się tak wyrażę - np. zaciks od rególacji góra - dół, te wszystkie zakreczacze, sam mechanizm opuszczania freza sa kiepskie, ale nie przeszkadza to jakoś w uzytkowaniu

Dzięki Jaromas za frezare i poświęcenie, dobrze jednak że sie na nią zdecydowałem :cool:

Skomentuj

Bylem dzisiaj w castoramie i kupilem dwa frezy Dedry. Zaplacilem za nie 15 zl. Jak na moje oko sa salidne i powinny duzo wytrzymac. Jedyne co mnie martwi to napis "Made in China" na opakowaniu :mrgreen:

[ Dodano: 2010-02-23, 13:26 ]
      Z ciekawości jak chodzą poszedłem na strych i zobaczyłem jak to działa. I co?? Szok :!: Ale pozytywny :twisted: takim sprzętem to można pracować :mrgreen: Jak najbardziej warte są swojej ceny. A przy sporadycznym używaniu wystarczy one aż do czasów jak będę dziadkiem :mrgreen:

Skomentuj

jak kogos to interesuje ....to dzisiaj bylem w leklerku ;p ...i są znowu te frezarki sporo nieruszanych pudełek ...34pln za sztuke

Skomentuj

No to teraz zbierajcie kolejne zamowienia :)
          Frezarka warta tej ceny. Naprawde polecam jesli ktos ma zamiar kupic to nie warto dawac 100 czy 120 zl za takiej samej klasy sprzet

Skomentuj

U mnie wciąż brak jakiejkolwiek odpowiedzi od takero.

Skomentuj

jaromas a ty dostales juz zaplate od takero??

Skomentuj

Nie biorę udziału w tej "akcji" ale z tego co wiem to Takero na dniach miał się przeprowadzać do nowego mieszkania (pisał nawet o tym na forum) - może stąd ta zwłoka... poczekajcie Panowie jeszcze do końca tygodnia, może się odezwie

Skomentuj

jak kogos to interesuje ....to dzisiaj bylem w leklerku ;p ...i są znowu te frezarki sporo nieruszanych pudełek ...34pln za sztuke
                  Byłem dziś w Leclerc'u (Katowice) i niestety nie maja tych frezarek, więc Panowie wielka prośba, kto będzie tak dobry i zakupi ją dla mnie i wyśle?

Skomentuj

maxxx222 nie dostałem ani grosza od takero, kontakt z nim się urwał, z tego właśnie powodu nie podejmę się ponownego "organizowania" frezarek dla kogokolwiek

Skomentuj

jaromas ja rozumiem ze człowiek się przeprowadza i nie ma na wszystko czasu ale ta sprawa już dawno powinna być załatwiona. Z reszta mówił ze już wysłał ci kostki a wychodzi z tego ze raczej nie bardzo.

Skomentuj

no to już trwa ponad miesiąc.Nieco ponad 3 tygodnie temu pisał że drugi raz wysłał, ale ciężko mi uwierzyć że żadna z nich nie dotarła... pozatym miał wysłać skany potwierdzenia wysyłki ponad 2 tygodnie temu i do tej pory nic nie dostałem ani skanów ani kitów na lm3886

Skomentuj

Robimy nowe zakupy frezarek? :grin: Na poprzednie się nie załapałem :roll: Czy ktoś z Wrocławia podjął by się?

Skomentuj

Nie dziwie się jaromas'owi, jedyna (chyba) nadzieja a w tym momencie w użytkowniku bawolek, z tego co widzę jest z Wrocławia i to On poinformował o ponownym pojawieniu się frezarek w sklepie.
                            Poczekajmy może się odezwie...

Skomentuj

da rade... tylko tak sie sklada ze teraz mam pare spraw ktore mi zajmą 2 dni od 8 do 20tej (MUM) ...w srode wezme autko i moge podejchac po frezareczki ... ALE uwaga na pewnym forum z innej tematyki kiedys organizowalem pewną "liste społeczną" i nauczyła mnie ona bezwzględnego przestrzegania zasady ograniczonego zaufania ...w zwiazku z tym robimy tak:
                              1 robcie liste chetnych (do srody)
                              2. ja w srode (bez wzgledu na liczbe chetnych) przejade sie do leklerka w celu sprawdzenia ile tam kompletnych zestawów moge zlozyc...
                              3. wszycy chetni wplacaja mi kaske na podany przez @ lub PM numer konta
                              4. robie zakupy JAK WSZYSCY Z LISTY wplaca kaske...
                              5. wysyłam frezarki ...

w zwiazku z tym NIKT NIE WPISUJE SIE NA LISTE JEZELI NIE MA OD RAZU PIENIAZKOW NA ZAMOWIENIE...co by innym z zamówienia nie utrudniać zycia (przypominam realizacja jak wszyscy z listy wplacą ;p ......oczywiście są sytuacje "zyciowe" ...ALE trzeba po prostu o niej napisac .....a nie wpisac sie na liste i potem o tym zapominać !)

frezarka kosztuje 34,99 ...(do paczki włoże paragon z leklerka)
                              przesyłka priorytetowa tej paczki (do 5kg) to 14,50 ...
                              nie ukrywam ze nie chce do tego doplacac wiec liczmy 15,50 (zebym mial na tasme ktorą owine kazdą z frezarek ...)
                              tak wiec bedzie was to kosztowac 34,99 + 15,50 ....

ps mimo ze nie uczestniczylem w zadnym poprzednim zamowiniu w ktorym uczestniczył takero to mam jednak małą uwage ...
                              (i prosze by moderatorzy tego za bardzo nie tepili bo kazdy ma prawo do takiej opinii) ..mianowicie ...
                              takie "watpliwosci" co do takero nie mialy miejsca pierwszy raz ...ja kojarze takie co najmniej 2 akcje ... rozumiem o roznych sytuacjach zyciowych ALE zeby nie miec 5 minut czasu o tej np 23godziny by po prostu szczerze napisac co jest grane ... to troche nie halo ...
                              dziwnym zbiegiem okolicznosci jak jest komus cos winny to znika na pare dni ...a potem pojawia sie .......
                              sprawa zapewne sie wyjasni ...i jaromas otrzyma swoje pieniadze....ale na milosc czemu niby ma zamrazac swoje pieniadze na miesiac .......na czyjes widzi misie ...
                              przeciez sprawa ewentualnej przeprowadzki nie jest decyzją z dnia na dzien ! ..... jak wiem ze nie jestem w stanie dotrzymac terminu TO SIE AKCJI NIE PODEJMUJE !~...

, moj osobisty wywód nie jest aktem agresji !... ...a mysle obiektywną opinią ... NIE PIERWSZEJ sytuacji tego typu w ktorej uczestniczy ta sama osoba ! ...i po prostu radze na takie rzeczy spojrzec troche szerszym kątem niz "moderator"/"kolega" ...
                              pozdrawiam

Skomentuj

ja bym był chętny. tylko który zestaw jest dostępny? "1" czy "2" ?

Skomentuj

:arrow: malutkiz
                                  2. ja w srode (bez wzgledu na liczbe chetnych) przejade sie do leklerka w celu sprawdzenia ile tam kompletnych zestawów moge zlozyc...
                                  Więc startujemy z listą.

1.otomsono

Skomentuj

Zamieszczone przez otomsono
                                    1.otomsono
                                    2. malutkiz

Skomentuj

Ostatnia wizyta: 2010-02-26, 21:22 (Minut: 0)
                                      Wizyt: 6067 Łączny czas wizyt Godzin: 1474,8
                                      Postów: 11606, tematów: 132, załączników: 5, ankiet: 5
                                      [5% z całości / 6,28 postów dziennie]
                                      Ostatni post 2010-02-12, 20:24
                                      Znajdź wszystkie posty takero
                                      Strona WWW: http://www.diyaudio.com
                                      Zawód: student, prawie inżynier

A jednak zaglada...

Skomentuj

1. otomsono
                                        2. malutkiz
                                        3. csbiczek

Skomentuj

1. otomsono