byłem przed chwilą w leclercu i frezarki są znowu po 25,99zł...
Dobra wiadomość :grin: czyli cene obniżamy o różnice
:arrow: jaromas a zwróciłeś może uwagę jak się przedstawia sprawa z kompletnymi frezarkami, tzn. nie porozrywane kartony...?
jezeli są po takiej cenie (26pln) to po takiej dostaniecie :) ...
ja byłem pare dni temu i były na dziale majsterkowania za 34,99 ;p ....widać zostało im troche palet tych zabawek hehe ze co jakis czas takie akcje robią
jak mowilem jutro tam jade..dzisiaj mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia
kurde koleś mógł troche zmienic ten opis ...a nie skopiował go z moich poprzednich aukcji ...
To może zaczniemy już powoli wpłacać :) skoro te frezarki giną w oczach :)
Może kto pierwszy wpłaci automatycznie wędruje na początek listy??
Ja mogę już dzisiaj zrobić przelew.
Dlaczego sie burzysz?? Myślę że to rozsądne rozwiązanie. Jak ktoś ze środka listy zapomni o całej akcji, a my będziemy czekali w nieskończoność?? Aż wszystkie frezarki sprzedadzą ??
No, ale niech się wypowie realizator całego zamówienia :) w końcu to on rusza tyłek w naszej spawie, wiec i on ustala zasady.
:arrow: devolt bawolek wyraźnie zaznaczył, że kupi frezarki jak wszyscy wpłacą pieniądze, lista do czegoś zobowiązuje, nie wiemy czy mamy wszystkie frezarki kompletne więc kolejnoć odgrywa tu bardzo ważną rolę...
[ Dodano: 2010-03-02, 18:22 ]
Jeśli ktoś nie zauważył to ta "okazja" którą pokazał jaromas jest prowadzona przez użytkownika z Kołobrzegu. Tak wiec sa nadzieje ze w Kołobrzegu w jakimś leklerku tez one są :mrgreen:
ok zamykamy liste......
prosze teraz kazdą osoba ktora wpisala sie na liste...o PM z ADRESEM na który mam wysłać frezarke ..w odpowiedzi na to PM otrzymacie nr konta
Ej Panowie, wpadł mi do głowy pomysł. A czy jak by bawołek spytał czy jak kupi kilka naście to nie dostał by zniżki przypadkiem? W końcu to prawie hurtowe zamówienie :mrgreen: A różnice niech sobie nawet na piwo za fatygę przeznaczy
Skomentuj