O kur..., nieźle. Ale czego się spodziewać za 25zł :grin: Trzeba kupić jakieś porządniejsze, może dłużej pociągną :grin:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarka z leklerka
Collapse
X
-
zapasowe szczotki byly we wszystkich zdobytych przezemnie kompletach ;p ....
podejrzewam ze ich zuzycie to kwestia jak dobrze wyważona zabawka (wirnik konkretnie) komu sie trafi ...
taka prawda sam zauważyłem jak każdą jedną włączyłem na 2s zeby sprawdzić czy jest sprawna to widziałem ze niektóre bardziej iskrzyły przy starcie...niektóre mniej
Skomentuj
-
lklukasz dostales na pewno ze szczotkami po prostu takero Ci je musiał wyciągnąć - chyba pamiętasz jak kręcił że u niego porozrzucane są itp... jestem akurat co do tego pewien że szczotki tym co mieli dostać dorzuciłem... jedynie Jimiemu nie wrzuciłem jednej rączki ale to na pw załatwilismy i mu dosłałem
cob ja do tej pory nie dostałem od takero nic w zamian za frezarkę... więc także mam z nim nierozstrzygniętą sprawę
Skomentuj
-
Nie na temat...Jeśli dobrze pamiętam to nie pierwsza taka sytuacja, gdzie Takero najpierw bierze za coś pieniądze, a potem się nie odzywa długie tygodnie. Kiedyś też była podobna afera. Dodam tylko tyle, że po dłuuugim okresie w końcu wszystko zakończyło się szczęśliwie. Nie rozumiem tego, ale jeśli nie ma czasu to po co w ogóle bierze od ludzi pieniądze??
Jakoś nigdy bym nic od niego nie kupił. Po prostu wyrobił sobie opinię osoby, której nie można ufać :neutral:
Skomentuj
-
ja pierdziele widze ze niektorzy sa w strasznie goracej wodzie kąpani.... napisalem w poniedziałek bo dzisiaj podskocze po 17tej zobaczyc czy są ... i ile ich jest jezeli są ...
po co mialbym sobie bez powodu "wymyslac dzien tygodnia" ....panowie pasuje się wykazać i troszke pomyślec o co chodzilo z "poniedzialkiem" .....
Skomentuj
-
bawolek oczywiście masz rację,ale to chyba mogło wprowadzić w błąd:
W związku z tym, że mamy poniedziałek, po wstępnym ustaleniach z bawolkiem, zakładamy nową listę chętnych na frezarki:
Byłem w sobotę w Lec w Kielcach i nie mają takowych frezarek i nawet nie słyszeli o takiej promocji!...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaromaspaldo - tak dokladnie wlasnie dlatego nie dostales, gdybys czytał ten temat na bieżąco to nie musiałbyś sam na to wpadać
Swoją drogą z Takero dziwna akcja, że niektórzy jeszcze tych frezarek nie dostali, mimo że nawet po domach rozwoził :roll: Ja to bym się wkurzył jak bym miał tyle czekac. Kasa jeszcze rozumiem, może rozwalił i nie ma (co go nie tłumaczy, ale mozna to jakoś zrozumiec), ale że frezarki nie dostarczone to się dziwię :shock: Podobnie jeśli idzie o wysyłke kitu dla Jaromasa. Przeciez wysyłka pocztą to jakies 13zł. No ale nie moja sprawa. Prędzej czy później pewnie zamieszanie się wyjaśni
Skomentuj
Skomentuj