Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tak dla ścisłości i uporządkowania - o ile pamiętam to nie została "dokończona" poprzednia lista na której byli kombo benek161 Tanner i wpłacili już pieniądze, więc może niech bawolek w wolnej chwili wypowie się jaki jest aktualny stan listy i wysyłek.

Skomentuj

Dokładnie, ja wpisywałem się na listę i nie załapałem się na frezarkę więc pozwolicie Panowie że dokończymy starą liste :twisted: Poza tym czekam na informacje czy w ogóle te frezarki jeszcze są oraz na dane do przelewu

Skomentuj

bawolek, chciałem zapytać czy paczka poszła?

Skomentuj

wczoraj nie wyslalem zadnej dzisiaj je wysle... nie mialem wczoraj czasu ani isc na poczte i stac w kolejkach ani wybrac sie do leklerka..

Skomentuj

Witam czy ktoś z tych pierwszych 6 osób nie otrzymał jeszcze paczki? Ja do dzisiaj nie mam, jak dziś się nie pojawi będę chyba musiał przejść się na pocztę :/

Skomentuj

Ja dostałem wczoraj...

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
                Ja dostałem wczoraj...
                ja też nie mam :)

poczekamy niema co się pieklić :)

Skomentuj

I jak tam dzisiejsza wizyta na poczcie doszła do skutku?? :)

Skomentuj

Mój kolega był dziś i kupił mi za 34 zł, więc super okazja się skończyła :(

Skomentuj

Zamieszczone przez gigipawel
                      Mój kolega był dziś i kupił mi za 34 zł, więc super okazja się skończyła :(
                      W Kielcach ?! Nie rozumiem...byłem w sobotę...oświeć mnie.

Skomentuj

Wrocław. Tylko że nie sprawdził kompletności :(

Skomentuj

Widział ktoś w Opolu ostatnio te frezarki?

Skomentuj

witam przepraszam ale to co mialem wyslac w poniedzialek wyslalem dopiero dzisiaj (wlasnie wrocilem z poczty) ...
                            niestety moje zajecie wymaga bym byl on-line i w razie "W" musze zareagować ...po prostu nie moglem 2h na poczte stracic heh....mysle ze jutro max pojutrze wszyscy ktorrzy byli na czerwono i niebiesko do tej pory na liscie beda miec juz swoje zabawki ;p

do leklerka nie mialem czasu sie wybrac planuje to zrobic w sobote, co do ceny o ktorej pisal gigipawel ...juz o tym pisalem czyli zapewne przyjechala jakas partia pare dni bedzie po 34 (34,99 zapewne ...czyli tak jak poprzednio) ..i potem znowu beda po 25,99 ;p

nie mniej jednak do soboty nie mam czasu w normalnych godzinach przebijac sie na drugi koniec miasta, kompletowac i sprawdzac ....

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek
                              witam przepraszam ale to co mialem wyslac w poniedzialek wyslalem dopiero dzisiaj (wlasnie wrocilem z poczty) ...
                              niestety moje zajecie wymaga bym byl on-line i w razie "W" musze zareagować ...po prostu nie moglem 2h na poczte stracic heh....mysle ze jutro max pojutrze wszyscy ktorrzy byli na czerwono i niebiesko do tej pory na liscie beda miec juz swoje zabawki ;p

do leklerka nie mialem czasu sie wybrac planuje to zrobic w sobote, co do ceny o ktorej pisal gigipawel ...juz o tym pisalem czyli zapewne przyjechala jakas partia pare dni bedzie po 34 (34,99 zapewne ...czyli tak jak poprzednio) ..i potem znowu beda po 25,99 ;p

nie mniej jednak do soboty nie mam czasu w normalnych godzinach przebijac sie na drugi koniec miasta, kompletowac i sprawdzac ....

dzięki za zorganizowanie akcji :)

frezarka dotarła cała i zdrowa, ta będzie działać tylko jako cyrkiel bo mój festool jest za dzieżki do tego

Skomentuj

Do mnie frezarka również doszła, nawet z zapasowymi szczotkami. Dzięki bawolek - "solidna firma" :grin:

Skomentuj

ja również paczkę dostałem, kompletna paczka, no a frezarka buczy że aż miło :mrgreen:

Skomentuj

Do mnie również dotarła dzisiaj paczka. Dziękuję za organizacje.

Skomentuj

Ja też już dostałem frezarkę Dziękuję za bezinteresowną akcję Bawołkowi:) W przyszłym tygodniu kupuję frezy i testuje sprzęt

Skomentuj

Mam do Was pytanie: czy u kogoś wystąpił problem z mocowaniem frezu? Frez 8mm w tulei 8mm, po dokręceniu kluczem na maksa dało się przy użyciu siły obróci palcami w tulei !
                                        (Oczywiście ja swoj problem rozwiazałem bardzo prosto)U kogoś z was też taki przypadek miał miejsce ?

Skomentuj

Zamieszczone przez otomsono
                                          Mam do Was pytanie: czy u kogoś wystąpił problem z mocowaniem frezu? Frez 8mm w tulei 8mm, po dokręceniu kluczem na maksa dało się przy użyciu siły obróci palcami w tulei !
                                          (Oczywiście ja swoj problem rozwiazałem bardzo prosto)U kogoś z was też taki przypadek miał miejsce ?
                                          U mnie miał. Ale podczas pracy w niczym to nie przeszkadzało, jakoś się sam dokręcił

Skomentuj

Czaruję...
                                          X