Tak dla ścisłości i uporządkowania - o ile pamiętam to nie została "dokończona" poprzednia lista na której byli kombo benek161 Tanner i wpłacili już pieniądze, więc może niech bawolek w wolnej chwili wypowie się jaki jest aktualny stan listy i wysyłek.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarka z leklerka
Collapse
X
-
witam przepraszam ale to co mialem wyslac w poniedzialek wyslalem dopiero dzisiaj (wlasnie wrocilem z poczty) ...
niestety moje zajecie wymaga bym byl on-line i w razie "W" musze zareagować ...po prostu nie moglem 2h na poczte stracic heh....mysle ze jutro max pojutrze wszyscy ktorrzy byli na czerwono i niebiesko do tej pory na liscie beda miec juz swoje zabawki ;p
do leklerka nie mialem czasu sie wybrac planuje to zrobic w sobote, co do ceny o ktorej pisal gigipawel ...juz o tym pisalem czyli zapewne przyjechala jakas partia pare dni bedzie po 34 (34,99 zapewne ...czyli tak jak poprzednio) ..i potem znowu beda po 25,99 ;p
nie mniej jednak do soboty nie mam czasu w normalnych godzinach przebijac sie na drugi koniec miasta, kompletowac i sprawdzac ....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bawolekwitam przepraszam ale to co mialem wyslac w poniedzialek wyslalem dopiero dzisiaj (wlasnie wrocilem z poczty) ...
niestety moje zajecie wymaga bym byl on-line i w razie "W" musze zareagować ...po prostu nie moglem 2h na poczte stracic heh....mysle ze jutro max pojutrze wszyscy ktorrzy byli na czerwono i niebiesko do tej pory na liscie beda miec juz swoje zabawki ;p
do leklerka nie mialem czasu sie wybrac planuje to zrobic w sobote, co do ceny o ktorej pisal gigipawel ...juz o tym pisalem czyli zapewne przyjechala jakas partia pare dni bedzie po 34 (34,99 zapewne ...czyli tak jak poprzednio) ..i potem znowu beda po 25,99 ;p
nie mniej jednak do soboty nie mam czasu w normalnych godzinach przebijac sie na drugi koniec miasta, kompletowac i sprawdzac ....
dzięki za zorganizowanie akcji :)
frezarka dotarła cała i zdrowa, ta będzie działać tylko jako cyrkiel bo mój festool jest za dzieżki do tego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez otomsonoMam do Was pytanie: czy u kogoś wystąpił problem z mocowaniem frezu? Frez 8mm w tulei 8mm, po dokręceniu kluczem na maksa dało się przy użyciu siły obróci palcami w tulei !
(Oczywiście ja swoj problem rozwiazałem bardzo prosto)U kogoś z was też taki przypadek miał miejsce ?
Skomentuj
Skomentuj