Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marko3T
    Nawet zielonego, jak na amatorski całkiem OK., na pewno lepszy od siostrzanego Skila.
    Sam pomimo że bardzo dużo frezuje używam zielonego Boscha i odpukać żadnych problemów. Dojrzewam do decyzji zakupu Festoola OF 2200 , ale dopiero na jesieni.

paldo,

Ładnie z Twojej strony, ale za porade nie musisz mi dziękować. Jak mogę , to po mogę :wink:
    OOOO Marko3T , Widzę że nareszcie dojrzałeś do decyzji o zakupie Festoola!!!!
    Nie pożałujesz , naprawdę, rewelacja, zresztą chyba nie musze Ci tego tłumaczyć

Skomentuj

http://allegro.pl/item970406078_frez...k_osprzet.html

nie przypomina wam to czegos :?: :mrgreen:

Skomentuj

Pozwolę sobie zacytować wypowiedź Paldo z innego wątku.
        Zamieszczone przez paldo
        Akurat nie olał kompletnie bo z większości zamówień się wywiązał (np aj dostałem frezarke i wielu innych) tak więc jest to po prostu zaniedbanie jego, zresztą tak dostał za to "kilka zdań wyjasnienia"
        Chciałbym zauważyć, że ja i chyba nie tylko ja wciąż nie mam z takero żadnego kontaktu i na tym "biznesie" straciłem 45zł, co nie jest dużą kwotą, ale chodzi o jakieś zasady. Myślę, że na takich moderatorach forum cierpi najbardziej. Jestem również przeciwny wszelkim tłumaczeniom typu udało się 3/5 razy, więc takero jest w porządku. Stawianie takero jako pozytywny przykład w tego typu kontekście jest dla mnie błędem.

Skomentuj

awaria,

Ale ja mam Festoola TS i miałem Rotexa, którego sprzedałem, to nie tak że mam ale do firmy, sprzęt jest z górnej półki jednak ceny są oderwane od realnej wartości. Przykład z rotexem identycznie pracowało mi się gexem turbo, chociaż brakowało opcji szybkiej zmiany talerza

Jednak frezarka OF 2200 nie ma konkurencji, bydle z ogromnym silnikiem frezuje nawet tępym frezem, tylko cena dobrze ponad 3000pln już tak dobrze nie wygląda.

Skomentuj

marko3T, jak byś sobie zafundował tego festoola to może był bym chętny na przechwycenie bosha

Zamieszczone przez cob
            Pozwolę sobie zacytować wypowiedź Paldo z innego wątku.
            paldo napisał/a
            Akurat nie olał kompletnie bo z większości zamówień się wywiązał (np aj dostałem frezarke i wielu innych) tak więc jest to po prostu zaniedbanie jego, zresztą tak dostał za to kilka zdań wyjasnienia

Chciałbym zauważyć, że ja i chyba nie tylko ja wciąż nie mam z takero żadnego kontaktu i na tym "biznesie" straciłem 45zł, co nie jest dużą kwotą, ale chodzi o jakieś zasady. Myślę, że na takich moderatorach forum cierpi najbardziej. Jestem również przeciwny wszelkim tłumaczeniom typu udało się 3/5 razy, więc takero jest w porządku. Stawianie takero jako pozytywny przykład w tego typu kontekście jest dla mnie błędem.
            PO piwerwsze to jka to zrobiłeś że zacytowałeś wypowiedź z innego wątku?

Odpowiadam - ja nikogo nie bronię, tylko wkurza mnie jak małolat co ewidentnie myślał że sprawa pójdzie w zapomnienie i zaoszczędzi pare zł zasłania się tym że kto inny tez tak zrobił. I na pewno nikogo jako pozytywny prztkład nie stawiam. Nie wiem czemu taka akcja wynikneła z takero więc nei wnikam, w każdym razie - co zreszta sam pisałem - jego zachowanie jest dziwne i przegina tym.

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
              Nie wiem czemu taka akcja wynikneła z takero więc nei wnikam, w każdym razie - co zreszta sam pisałem - jego zachowanie jest dziwne i przegina tym.
              Jakbyś trochę pobył na tym forum jakieś 3 latka (tak jak ja...) to zauważył byś że to nie pierwszy ( i nie ostatni pewnie) raz I od razu mówię, to nie jest atak na takero! (taki mały uśmiech do starych userów ) Nie ma nic do tego pana, podziwiam jego doświadczenie w DIY ale interesów z nim nie robię :)

Skomentuj

Nie na temat...

Ja jestem też dość długo na forum głównie jako czytający i powiem tyle: nie takie rzeczy się tu działy : )

Skomentuj

Zamieszczone przez marko3T
                  awaria,

Ale ja mam Festoola TS i miałem Rotexa, którego sprzedałem, to nie tak że mam ale do firmy, sprzęt jest z górnej półki jednak ceny są oderwane od realnej wartości. Przykład z rotexem identycznie pracowało mi się gexem turbo, chociaż brakowało opcji szybkiej zmiany talerza

Jednak frezarka OF 2200 nie ma konkurencji, bydle z ogromnym silnikiem frezuje nawet tępym frezem, tylko cena dobrze ponad 3000pln już tak dobrze nie wygląda.
                  kupiłem kiedyś nową na allegro za 1,5 tys

frezuje sie fajnie ale bydle ale do cyrkla trochę nie wygodna

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                    Jakbyś trochę pobył na tym forum jakieś 3 latka (tak jak ja...) to zauważył byś że to nie pierwszy ( i nie ostatni pewnie) raz I od razu mówię, to nie jest atak na takero! (taki mały uśmiech do starych userów )
                    Oj, akurat tak się składa że jestem, i to nawet dłuzej niż 3 lata. Niech cię data w awatarze nie zwiedzie Z tym że głównie na audiomani śmigałem, ale to ci sami uzytkownicy byli tu i tam

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                      Nie ma nic do tego pana, podziwiam jego doświadczenie w DIY
                      Jakie ten pan ma doświadczenie?
                      Sub do Daewo któe ledwo Tico? http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=6494
                      http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=17614
                      http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=10619
                      Wiecej nie ma na tym forum jego konstrukcji.
                      Tylko duzo postow pisał. A czytac to sie odechciewalo po pierwszym zdaniu. Nie ten ton i klasa jak na moderatora powinno przystawac.
                      Niestety.
                      Dzieki takim ludziom forum podupada,chociaz jak zniknie calkiem z forum to moze sie dzwignie...

Skomentuj

Panowie z okolic leclerca czy ktoś może mi kupić jeszcze jedną frezarkę po promocyjnej cenie?
                        Koledze się spodobało urządzenie.
                        Kasę przelewam niezwłocznie. :razz:
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja dzisiaj wypróbowałem swoją frezareczkę. śmiga, że aż miło :) Bawolek jeszcze raz dzieki :mrgreen:

Skomentuj

Ja to widzę nie doczekam się , a ta promocja pewnie minęła...

Skomentuj

Czy ktoś próbował jakoś skontaktować się z takero? Jakaś osoba wspominała, że ma do niego telefon i może zadzwonić w razie czego. Ja nie mam ani telefonu, ani adresu. Może ktoś zna go osobiście i wie co się z nim dzieje? Nadszedł moment, że frezarka by mi się przydała i nie wiem co robić.

Skomentuj

Mam. Dzwoniłem, pisałem sms-y i nic z tego.
                                Mogę jutro jeszcze raz spróbować.
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak dzwoniłeś to jak rozumiem po prostu nikt nie odbierał? Jeśli możesz to spróbuj jeszcze ostatni raz.

W takim razie może ktoś zna go osobiście. W końcu forum jest spore i może są tu jacyś jego bliżsi znajomi.

Skomentuj

Zamieszczone przez cob
                                    Jak dzwoniłeś to jak rozumiem po prostu nikt nie odbierał? Jeśli możesz to spróbuj jeszcze ostatni raz.
                                    tak nikt nie odbierał, jutro zadzwonię jeszcze raz.
                                    Zamieszczone przez cob
                                    W takim razie może ktoś zna go osobiście.
                                    ja się z nim widziałem ze dwa razy i kilka rozmawialiśmy przez telefon to tyle
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez cob
                                      Nadszedł moment, że frezarka by mi się przydała i nie wiem co robić.
                                      Jak to co? http://www.policja.pl/

Nawet nie wiesz jak to ludzi budzi i powoduje ze nagle zaczynaja miec czas....
                                      A co dopiero jak przyjdzie polecony do domu... łomatkoboska.

Zamieszczone przez cob
                                      W końcu forum jest spore i może są tu jacyś jego bliżsi znajomi.
                                      Taaa..teraz wychodzi jacy "bliscy"... wiekszosc umywa rece, gdyby byl dobrym kolega to by wiedzielei czy dzis wypil piwo czy nie.

Skomentuj

Myślałem o zgłoszeniu sprawy w odpowiednie miejsce, ale jest to trochę skomplikowane. Przy aukcji allegro nie byłoby żadnego problemu. Poza tym nie chce mi się wierzyć, że tak zniknął z tego powodu.

Skomentuj

na pewno nie tam bez powodu a na pewno nie z powody dwóch frezarek i jednego kitu lm-a. Pewnie się coś stało. Kiedy też go nie było dłuższy czas bo był w szpitalu.
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X