Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

paldo, dedra ?
    Jak znajdziesz coś ciekawego to daj znać na forum, ja szukałem i dedry nigdzie nie znalazłem ;]
    Ani też niczego ciekawego w akceptowalnej cenie.

paldo, w tym tygodniu będę jechał samochodem mieszkania pooglądać, ale nie gwarantuje konkretnego dnia.

Swoją drogą - dalej nikt się do mnie nie zgłosił.

Skomentuj

takero, ja szukam ale nic ciekawego nie znalazłem
      jak tylko będą dam znać
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
        paldo, dedra ?
        Nie, jeszcze nic nie mam. Mówię w tym sensie że w końcu rusze sie po nie. Musze jeszcze pare rzeczy kupic to pojeżdżę po tych marketach.

JAk by ktoś chcaił tanio to są w leeroyu fajne zestawy, a raczej jeden, za... słabą mam pamiec, chyba 15zł, 20? sprzedawca mowił że daja radę. Są jeszcze takie lepsze, ale fajnie bo można pojedyńcze kupować, bo te wymyślne pewno i tak sie do niczego nie przydadzą. Cena - niecał 10zł za sztu. jest jeszcze fajny komplecik za 60zł w drewnianym pudle, tam juz wszystkie sa, nawet taki do ciecia na 45stopni. Na dnaich odwiuedze casto, brico depot, practikera, i zobacze co w trawie piszcze a raczej frezi. Kude, szkoda ze obi mam teraz daleko...

Skomentuj

Mam swojego człowieka w leroyu :)
          Ciekawe jaką zniżkę mi zaoferuje

Skomentuj

Hehe, to spoko. Może kolejne wspólne zamówienie

Acha, Panowie, jak byście byli zainteresowani, to wydaje mi sie że to sa te frezy (na 90 :

http://allegro.pl/item911553695_frez...owe_warto.html

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
              Hehe, to spoko. Może kolejne wspólne zamówienie

Acha, Panowie, jak byście byli zainteresowani, to wydaje mi sie że to sa te frezy (na 90 :

http://allegro.pl/item911553695_frez...owe_warto.html

Jak kupowałem kiedyś, kiedyś taką tanią frezarkę to dostałem takie frezy i powiem, ze dają radę. Jeszcze żaden się nie rozsypał.

Skomentuj

te d drewnianym opakowaniu nie źle wyglądają
                tylko 60zł do frezarki za 26zł
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

takero troche to niegrzeczne ale czy masz jakies potwierdzenie wysyłki czy coś w tym stylu? bo juz mija kolejny tydzień a ja nie dostałem żednej paczki od Ciebie a napisaleś że już drugą wysłałeś...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                    te d drewnianym opakowaniu nie źle wyglądają
                    tylko 60zł do frezarki za 26zł
                    Tak jak mówię, w leeroyiu masz taki same na sztuki, ok 8zł za jednego

Jest jeszcze drugi komplet chyba za 30-40zł, z tym że słabszy, nie ma np. 45stopni i w ogóle mniej przydatne frezy są, ale chyba te same jakościowo. Acha, z tych pojedyńczych są tylko zwykłe w różnych wielkościach.

Z tym że jak Takero mówi że ma kumpla w lee no to powinno dać rade za 40zł je wyrwać, jak to dobry kumpel i nie będzie chciał zarobić A to już fajna cena jka za taki komplet.

Skomentuj

Te frezy w drewnianym pudełku - przy zakupie wielu frezarek na allegro (i nie tylko tam) dostajesz je gratis :razz:
                      Jeśli za ~15 zł to ok, można się pobawić. Jeśli chodzi o jakość to nie możńa ich polecić - zwłaszcza za 70 zł. Z większości się nie korzysta a te z których się korzysta stosunkowo szybko się tępią. Lepiej zainwestować w ~3 frezy dobrej jakości - jeden prosty, jeden prosty z łożyskiem i jeden na 45 stopni i właściwie to wystarcza.

Wieczorem mogę pokazać zdjęcia jak wyglądają te frezy po ~tygodniu średnio intensywnej pracy z płytą paździerzową.

Skomentuj

dabyl, to dobrze że nas ostrzegłeś

Chociaż już nie wiem, kolega wyżej pisał że dostał do frezarki i sa ok..

Ale też jestem, zdania że lepiej jeden a dobry niż cały zestaw tandety

Skomentuj

mi się wydaje, że lepiej kupić 3 szt lepsze niż cały zestaw badziewia
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Byłem dziś w castoramie na popularnej. Zwykłe, proste frezy dedry chodzą po ok 8-10zł, a z łożyskami ok 12-14zł.

Skomentuj

No to myślę że nic tylko brać.

Skomentuj

Ja bylem w leroy-merlin (tak sie to pisze :?: :roll: ) i patrzyłem to proste frezy po ok 4-10 zł są.

Skomentuj

W castoramie lepsze

Też byłem, mają mnóstwo derdy, pojedyńczo pakowane, tak że można sobie dobrać co potrzeba. Mają też droższe bosha, ale to nie dla nas pólka

Jest tez oczywiście zestaw, ale 100zł

Są też te komplety co w leeroyu, ale to rzeczywiście tandeta przy derdzie

Skomentuj

Skoro już piszecie o casto i leroyach to piszcie o które konkretnie chodzi ;]

Skomentuj

takero, ja ci juz pisałem, bo sie umawialismy po frezarke i nie dotrałem z tego powodu

targowek w kazdym razie

ale w tym na wlochach tez podobno sa jak kolega wczesniej pisal

Skomentuj

w Arkadii widziałem po ok. 10zł

Skomentuj

Dobra, ostatnia frezarka dotarła do właściciela :mrgreen:

Nie wiem jak działa, ale wiem że jest ciężka. takero, dobrze że ją w torbie wziąłeś, bo bym sie nadźwigał

Skomentuj

Czaruję...
                                          X