bawolek w 100% się z tobą zgadzam. Ja już bym wolał żeby mi np napisał ze nie ma teraz kasy niż ma to ciągnąc w nieskończoność bez podania przyczyny.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarka z leklerka
Collapse
X
-
Nie wierzę, że takero od kilku tygodni nie korzysta z internetu a mimo to nie dostałem żadnej odpowiedzi. Zrozumiałbym gdyby odpisał cokolwiek, nawet że nie ma teraz ochoty. Frezarki nie potrzebuję na gwałt, ale byłem przekonany, że moderator reprezentuje odpowiedni poziom. Swoją drogą jeśli coś takiego zdarzało się wcześniej to mam trochę żalu do stałych bywalców, że nas nie ostrzegli. Przecież na allegro "akcje" tego typu kończą się często wiadomo gdzie...
Skomentuj
-
cob, a mówiłem, żeby do mnie wysłać to chcieliście do takero
jak ktoś potrzebuje na gwałt to mogę swojej pożyczyć jeszcze nie używana
Zamieszczone przez maxxx222A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukaszcob, a mówiłem, żeby do mnie wysłać to chcieliście do takero
jak ktoś potrzebuje na gwałt to mogę swojej pożyczyć jeszcze nie używana
Zamieszczone przez lklukaszZamieszczone przez maxxx222A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:
Skomentuj
Skomentuj