Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

bawolek w 100% się z tobą zgadzam. Ja już bym wolał żeby mi np napisał ze nie ma teraz kasy niż ma to ciągnąc w nieskończoność bez podania przyczyny.

Skomentuj

Nie wierzę, że takero od kilku tygodni nie korzysta z internetu a mimo to nie dostałem żadnej odpowiedzi. Zrozumiałbym gdyby odpisał cokolwiek, nawet że nie ma teraz ochoty. Frezarki nie potrzebuję na gwałt, ale byłem przekonany, że moderator reprezentuje odpowiedni poziom. Swoją drogą jeśli coś takiego zdarzało się wcześniej to mam trochę żalu do stałych bywalców, że nas nie ostrzegli. Przecież na allegro "akcje" tego typu kończą się często wiadomo gdzie...

Skomentuj

1. otomsono
        2. malutkiz
        3. csbiczek
        4. nowy1
        5. marcin.w10

Skomentuj

Moja ostatnio wydaje dziwne dźwięki więc się zapisuję. btw proponuję każdemu wpłacić bawolkowi te parę zł więcej na jakieś lepsze piwo :smile:
          1. otomsono
          2. malutkiz
          3. csbiczek
          4. nowy1
          5. marcin.w10
          6. kombo

Skomentuj

Proponuję, żeby było sprawiedliwie tak jak w poprzedniej turze wpłacać po 55zł, uwzględniłem wyższą cenę frezarki (taśma, papier no i to piwo też kosztują).
            Taka moja sugestia

Skomentuj

1. otomsono
              2. malutkiz
              3. csbiczek
              4. nowy1
              5. marcin.w10
              6. kombo
              7. benek161

Niech te piwo chociaż za fatyge oczywiście ma

Skomentuj

A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:

Skomentuj

cob, a mówiłem, żeby do mnie wysłać to chcieliście do takero
                  jak ktoś potrzebuje na gwałt to mogę swojej pożyczyć jeszcze nie używana

Zamieszczone przez maxxx222
                  A moja sugestia jest tez taka abyście popatrzyli czy nie jesteście z jednego miasta i by to poszło jak najmniejsza ilością paczek :mrgreen:
                  a moje sugestia jest taka, żeby każdy dostał na swój adres i nie będzie później problemów
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz no myślę ze nie będzie więcej takich problemów jak z takero.

Skomentuj

Widzę że z wawy są nowy1 i kombo. Co wy na to?

Skomentuj

ja tam wolę paczkę do domu, bez pośredników itp. Poza tym z mojej okolicy chyba nie ma nikogo kto by chciał...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                          cob, a mówiłem, żeby do mnie wysłać to chcieliście do takero
                          jak ktoś potrzebuje na gwałt to mogę swojej pożyczyć jeszcze nie używana
                          Mi to było w sumie wszystko jedno chociaż przyznam, że brałem pod uwagę łatwy odbiór, a takero był po drodze. Teraz żałuję, ale nic już nie zrobię.
                          Zamieszczone przez lklukasz
                          Zamieszczone przez maxxx222
                          a moje sugestia jest taka, żeby każdy dostał na swój adres i nie będzie później problemów
                          Również wam to radzę. Trochę więcej pracy, ale obejdzie się bez problemów.

Skomentuj

Ja w Warszawie i tak nic nie będę nią robił tylko w domu, więc zdeka wygodniej będzie na domowy adres ale w sumie do Wa-wy też nie jest to wielki problem.

Skomentuj

1. otomsono
                              2. malutkiz
                              3. csbiczek
                              4. nowy1
                              5. marcin.w10
                              6. kombo
                              7. benek161
                              8. JAREK

Skomentuj

1. otomsono
                                2. malutkiz
                                3. csbiczek
                                4. nowy1
                                5. marcin.w10
                                6. kombo
                                7. benek161
                                8. JAREK
                                9.Tomek___

Skomentuj

To w takim bądź razie niech każdy otrzyma na adres domowy swoją frezarkę.

Skomentuj

byłem przed chwilą w leclercu i frezarki są znowu po 25,99zł...

Skomentuj

Na allegro tez już są :wink:
                                      http://allegro.pl/item944278359_nowa...wer_tools.html

Skomentuj

Sorki nie doczytałem wcześniejszych postów:)
                                        A mam pytanie w takim razie jaka jest w końcu cena tej frezarki 25,99zł czy 34,99zł

Skomentuj

Zamieszczone przez devolt
                                          To może udało by się znowu zrobić akcje Frezarka :) ja byłbym chętny na taką.
                                          Przeczytaj wcześniejsze posty !

Skomentuj

Czaruję...
                                          X