Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JanekD, maniek19,
    Zamieszczone przez bawolek
    ok zamykamy liste......
    prosze teraz kazdą osoba ktora wpisala sie na liste...o PM z ADRESEM na który mam wysłać frezarke ..w odpowiedzi na to PM otrzymacie nr konta
    Panowie problemy z czytaniem mają? Lista już była zamknięta, jeśli jesteście chętni na zakup to radzę się kontaktować z bawolek i zapytać czy możecie się też dopisać.

Skomentuj

To wpłacamy po 35+przesyłka+piwo czy po 26+przesyłka+piwo czy czekamy aż bawolek sprawdził ile jest kompletów?

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
        JanekD, maniek19,
        Zamieszczone przez bawolek
        ok zamykamy liste......
        prosze teraz kazdą osoba ktora wpisala sie na liste...o PM z ADRESEM na który mam wysłać frezarke ..w odpowiedzi na to PM otrzymacie nr konta
        Panowie problemy z czytaniem mają? Lista już była zamknięta, jeśli jesteście chętni na zakup to radzę się kontaktować z bawolek i zapytać czy możecie się też dopisać.
        Kontaktowałem się na PM przed dopisaniem się - otrzymałem zgodę :wink:

Skomentuj

:arrow: kombo
          ostatnia informacja o cenie to że kosztuje 26zł + przesyłka + piwo. Jak w poprzednim zamówieniu 45zł, najwyżej się dopłaci jak bedzie po 35 + reszta

Skomentuj

ja wpłaciłem licząc 35zł... :wink:

Skomentuj

Nie wiem dlaczego liczycie tak co do złotówki (no oprócz csbiczka ). Ja proponuję od razu dorzucić koledze tą dychę za fatygę. I tak macie te frezarki za psie pieniądze bo na allegro najmniej to dwa razy tyle co tutaj trzeba zapłacić. Prawda jest taka, że jeśli osoba zajmująca się tym zamówieniem nie doliczy sobie tych pięciu złotych czy nawet dychy to na pewno w ogólnym rozliczeniu i tak wyjdzie na minus.

Skomentuj

W 100% zgadzam się z tym co napisał dabyl

Na miejscu było by wpłacić choćby te 5 zł więcej za fatygę osoby która bądź co bądź spędzi sporo czasu w sklepie, pakując to i nadając na poczcie !!

Pozdrawiam

Skomentuj

dobra dobra .. nie musicie mi tam "dychy" dorzucac. ..jak bym nie chcial to bym wam nie pisal ze moge wam je zakupic i wyslac....

zawsze sie potem znajdzie jakis malkontent ze "interes" robie a najpierw pisalem ze to "lista spoleczna" ...najzwyczajniej w swicie nie chce dokladac... i tyle wiec tak jak wam pisalem doliczylem do przesylki 1pln zeby na tasme bylo ;p ...

wlasnie sie zbieram i jade po te zabawki ;p

wieczorkiem wam dam znac co i jak

Skomentuj

bawolek, no i jak? zabawki zakupione?

Skomentuj

witam sorki ze sie wczoraj nie opisalem ale ten tydzien to troche zabiegany mam

sprawa wyglada tak: ...

kompletnych (wszystko co ma byc) zestawów udało mi się znaleźć 6 .... a ich kompletowanie zajelo mi pewnie z 40 minut...... bo w takim panstwie zyjemy ze sk...ny muszą szabrowac i zamast wziac pudelko to jeszcze innych "dobieraja" sobie czesci ja bym tych ludzi odrazu za torbe na drzewie wieszal albo publicznie biczował

koszt pojedynczej to 25,99 zł ........

zrobiłem mały wywiad i pan powiedział ze jeszcze tego torche jest ...i wystawią prawdopodobnie w nastepnym tygodniu ..podejzewam ze sprawa bedzie wygladac identycznie czyli pare dni będa po ~35zł ...a potem znowu po ~26 ..

pieniazki wplacilo mi 8 osób ... niektórzy założyli ze będzie kosztować ~35zł ...
                      w zwiazku z tym roznicę pieniezną jak najbardziej zwrocę ...

jutro po poludniu wysyłam te 6 sztuk do pierwszych 6 osób z listy ktore mi wpłaciły a wiec wyglada to tak: (pogrubione na czerwono to osoby do których jutro wysyłam:

1. otomsono
                      2. malutkiz
                      3. csbiczek
                      4. nowy1
                      5. marcin.w10
                      6. kombo
                      7. benek161
                      8. JAREK
                      9.Tomek___
                      10. Devolt
                      11. LuSzTi
                      12. Tanner
                      13. JanekD

uzytkownicy na niebiesko to osoby od ktorych mam przelew, ale niestety znalezli sie nisko na liscie ...
                      dla nich mam dwa rozwiazania... albo odsyłam wam odrazu pieniazki, ...albo mozemy poczekac na to co Pan z leklerka powiedzial czyli w ciagu tygodnia maja sie pokazac..

od reszty osob na liscie nie mialem zaksiegowanej wplaty na koncie do godz 17tej ..
                      jezeli juz zrobiliscie przelew tylko nie zdazyl sie zaksiegowac to proponuje takie same dwie opcje jak dla Devolta i JankaD ..

byc moze gdyby nie MUM w poniedzialek i wtorek to dalo by sie wiecej znalezc tych zestawów przykro mi dopiero wczoraj moglem sie tym zajac ...

Skomentuj

bawolek, ja nie dostałem odpowiedzi na PW z danymi do przelewu, proszę o podanie :)

Skomentuj

Witam ja wpłaciłem tę większa kwotę z myślą, że raczej będą w tej tańszej cenie dlatego mi nic nie musisz zwracać - należy Ci się za poświęcony czas i dobre chęci :)

Skomentuj

bawolek, mi też nie zwracaj nic, kup sobie piwko i wypij moje zdrowie Za darmo nie będziesz jeździł po marketach i tracił czas na kompletowanie, pakowanie i wysyłanie...

Skomentuj

Nie na temat...
                              shiet ze tego nie zuwazylem wczesniej ;]

Skomentuj

Ja również nie chce zwracania kasy, zatrzymaj sobie to kilka złotych dla siebie za fatygę :)

Skomentuj

Ja również nie dostałem meila zwrotnego z nr konta :cry: Poczekam do następnego tygodnia, może pojawią się to daj znać na forum

Skomentuj

Tanner nie dsotales danych bo wysylalem je zaraz po zamknieciu listy potem pojechalem do leklerka i wstapilem do znajomych ...

dane juz ci wysylalem tylko wiesz na co sie decydujesz... na czekanie conajmniej tydzien i to nie na 100% bo tak naprawde nie mam 100% pewnosci ze te frezarki znowu będą ... :/

benek ...patrze na godzine i widze ze napisales mi najpozniej ze wszystkich na liscie swoje dane......o tej godzinie juz mnie nie bylo na forum do dzisiaj ......

PS Panowie dzięki za docenienie czyjegoś czasu ;p :) ...

Skomentuj

Ok, no trudno nie miałem za dużo czasu przedtem. Może tak być że poczekam do następnego tygodnia (lub więcej) i z następną partią wyślesz do mnie?

Skomentuj

bawolek, rozumiem, ale spoko, wole żeby kasa leżała u Ciebie i czekała na frezarkę niż żebym ją wydał na jakieś bzdety przelew właśnie wysłany.

Skomentuj

Nie wpłacałem bo mówiłeś że pójdziesz zrobić "wywyiad" ile jest kompletów i potem będziesz czekał na wpłaty, albo to ja coś źle zrozumiałem :wink:
                                          W takim razie jako że jestem całkiem wysoko na liście to wpłacam kasę i piszę się na następną kolejkę (o ile będzie).

Skomentuj

Czaruję...
                                          X