to jest końcówka cyrkla której brak w drugiej serii (we wszystkich 7szt.)
jest to taka nasadka na metalowego pręta żeby robić okrągłe otwory/podfrezowania jednak orginalny cyrkiel uniemożliwia zrobienie ich pod wysokotonówki więc i tak trzeba przerabiać. Różne rozwiązania widziałem gdzieś w TOOL BOXIe na forum
Nie bardzo sobie wyobrażam gdzie to miałoby siedzieć, ale to pewnie jakaś drobnostka. Jak będzie trzeba to coś się samemu dorobi.
Może ustalmy jakiś ostateczny termin wpłaty dla osób z Warszawy na wtorek lub środę żeby sprawnie to poszło. Ja zaraz robię przelew, ale dojdzie i tak nie wcześniej niż w poniedziałek.
no wszystko ok ale przelewy chyba tak szybko nie dochodzą.
tasior zrezygnował wiec jest jedna wiecej do wziecia, powód dziwny no ale...
co do braków to
- na stanie jest tulejka 8mm czyli dosyć popularny rozmiar do frezów, a cyrkiel z tego co się zorientowałem i tak każdy po swojemu przerabia żeby mniejsze otwory można było frezować więc do codziennej pracy niczego więcej nie potrzeba niż to co jest, dystans można zrobić ze zwykłego gwoździa a szczotki i tak większość ludzi wyrzuca sprzęt jak sie skończą bo niepotrafią ich wymienić... koszt nowych - 3zł wystarczy uniwersalne przypiłować
eh zresztą co ja się będę tłumaczył jak ktoś nie chce to niech pisze, jak nie zejdą to znowu pojde do tego leclerca i pozwracam, zrobie troche z siebie idiote ale trudno
tak wygląda orginalna końcówka cyrkla zamontowana na tym pręcie który jest do każdej (do dwóch takich prętów przykreca się prowadnice - to akurat jest w każdym)
jak już już kasę przelałem. Ja mieszkam przy Arkadii, więc jak innym nie przeszkadza to mogę przyjąć paczkę. Moja żona jest cały czas w domu, więc nie będzie awizo a poza tym znam dobrze gościa który rozwozi u mnie paczki i mogę się z nim ustawić telefonicznie. A na plac unii lubelskiej i saską kępę mogę podrzucić po drodze. Też jestem z kępy z międzyka :wink: .
Rozumiem, że dla osób z pierwszego zamówienia czyli mnie i takero są kompletne komplety :mrgreen:
eh zresztą co ja się będę tłumaczył jak ktoś nie chce to niech pisze, jak nie zejdą to znowu pojde do tego leclerca i pozwracam, zrobie troche z siebie idiote ale trudno
jak zostaną to ja wezmę :) Co będziesz z siebie idiotę robił ;]
Teraz wszystko jasne. Jak będzie potrzebny cyrkiel to coś dorobię. Obecnie nawet go nie potrzebuję. Przelew poszedł, ale jest pomiędzy bankami więc pierwsza sesja elixir w poniedziałek dopiero będzie.
jaromas nawet jakbyś kupił ich jeszcze z 10 to by poszły :mrgreen:
Jak nie tutaj to jeszcze alle... zostaje :mrgreen:
A tam sprzedasz nawet drożej :twisted:
[ Dodano: 2010-01-23, 22:24 ] lklukasz no chyba ze tak :cool:
gdyby mi zalezalo na robieniu kasy na tym to bym sie nie zaoferowal z pomoca i bym wszystko pchnal na allegro po 60zł za sztuke i by poszło. pierwsze 3 komplety są w 100% kompletne reszta ma "braki" jak wyżej napisalem. Wiec czekam na przelewy i ostateczną decyzję do kogo ma pójść paka do Warszawy. To co zostanie rozdam po rodzinie najwyżej i sobie zostawie
Skomentuj