Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No i przy okazji możnaby jakiegoś spota zrobić

Skomentuj

jaromas nieźle to wygląda :lol: :mrgreen:

Skomentuj

Koncowki cyrkla czyli?

ja sie z gilbertem zgadam, a kase przeleje jutro raczej.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          Zamieszczone przez jaromas
          lklukasz, takero, paldo, cob, mal999 są z Warszawy wiec dobrze by było żebyście się zgadali i poszła by mega paka
          Już padł taki pomysł , mam nadzieję że nikt z ww nie ma nic przeciwko ?
          Pewnie nie tylko jak już wspomniałem warto by było wybrać jakieś centralne miejsce.

Przy okazji również chętnie się dowiem jak wygląda końcówka cyrkla.

Skomentuj

No jak dla mnie to niech idzie to do takero i zrobicie sobie mała imprezkę połączoną z odsłuchem sprzętu i testami frezarek :mrgreen:

Skomentuj

Ja mieszkam przy placu unii lubelskiej.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                Ja mieszkam przy placu unii lubelskiej.
                Jak dla mnie może być u takero.

Skomentuj

to jest końcówka cyrkla której brak w drugiej serii (we wszystkich 7szt.)

jest to taka nasadka na metalowego pręta żeby robić okrągłe otwory/podfrezowania jednak orginalny cyrkiel uniemożliwia zrobienie ich pod wysokotonówki więc i tak trzeba przerabiać. Różne rozwiązania widziałem gdzieś w TOOL BOXIe na forum

Skomentuj

Nie bardzo sobie wyobrażam gdzie to miałoby siedzieć, ale to pewnie jakaś drobnostka. Jak będzie trzeba to coś się samemu dorobi.

Może ustalmy jakiś ostateczny termin wpłaty dla osób z Warszawy na wtorek lub środę żeby sprawnie to poszło. Ja zaraz robię przelew, ale dojdzie i tak nie wcześniej niż w poniedziałek.

Skomentuj

jaromas, już wysłałem Ci PLNy a na PW dane do przelewu... daj znać czy wszystko O.K.

Skomentuj

no wszystko ok ale przelewy chyba tak szybko nie dochodzą.

tasior zrezygnował wiec jest jedna wiecej do wziecia, powód dziwny no ale...

co do braków to
                        - na stanie jest tulejka 8mm czyli dosyć popularny rozmiar do frezów, a cyrkiel z tego co się zorientowałem i tak każdy po swojemu przerabia żeby mniejsze otwory można było frezować więc do codziennej pracy niczego więcej nie potrzeba niż to co jest, dystans można zrobić ze zwykłego gwoździa a szczotki i tak większość ludzi wyrzuca sprzęt jak sie skończą bo niepotrafią ich wymienić... koszt nowych - 3zł wystarczy uniwersalne przypiłować

eh zresztą co ja się będę tłumaczył jak ktoś nie chce to niech pisze, jak nie zejdą to znowu pojde do tego leclerca i pozwracam, zrobie troche z siebie idiote ale trudno

tak wygląda orginalna końcówka cyrkla zamontowana na tym pręcie który jest do każdej (do dwóch takich prętów przykreca się prowadnice - to akurat jest w każdym)

Skomentuj

jak już już kasę przelałem. Ja mieszkam przy Arkadii, więc jak innym nie przeszkadza to mogę przyjąć paczkę. Moja żona jest cały czas w domu, więc nie będzie awizo a poza tym znam dobrze gościa który rozwozi u mnie paczki i mogę się z nim ustawić telefonicznie. A na plac unii lubelskiej i saską kępę mogę podrzucić po drodze. Też jestem z kępy z międzyka :wink: .
                          Rozumiem, że dla osób z pierwszego zamówienia czyli mnie i takero są kompletne komplety :mrgreen:
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz a o mnie zapomniałeś??
                            Ja tez jestem w pierwszym zamówieniu :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                              eh zresztą co ja się będę tłumaczył jak ktoś nie chce to niech pisze, jak nie zejdą to znowu pojde do tego leclerca i pozwracam, zrobie troche z siebie idiote ale trudno
                              jak zostaną to ja wezmę :) Co będziesz z siebie idiotę robił ;]

Skomentuj

Teraz wszystko jasne. Jak będzie potrzebny cyrkiel to coś dorobię. Obecnie nawet go nie potrzebuję. Przelew poszedł, ale jest pomiędzy bankami więc pierwsza sesja elixir w poniedziałek dopiero będzie.

Skomentuj

maxxx222, sorry ale ja wymieniłem tylko osoby z warszawy :cool:
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jaromas nawet jakbyś kupił ich jeszcze z 10 to by poszły :mrgreen:
                                    Jak nie tutaj to jeszcze alle... zostaje :mrgreen:
                                    A tam sprzedasz nawet drożej :twisted:

[ Dodano: 2010-01-23, 22:24 ]
                                    lklukasz no chyba ze tak :cool:

Skomentuj

gdyby mi zalezalo na robieniu kasy na tym to bym sie nie zaoferowal z pomoca i bym wszystko pchnal na allegro po 60zł za sztuke i by poszło. pierwsze 3 komplety są w 100% kompletne reszta ma "braki" jak wyżej napisalem. Wiec czekam na przelewy i ostateczną decyzję do kogo ma pójść paka do Warszawy. To co zostanie rozdam po rodzinie najwyżej i sobie zostawie

Skomentuj

to niech reszta składu ze stolicy napisze gdzie mieszka i jutro można podjąć decyzję, szczególnie że przelewy i tak w poniedziałek dojdą.

Skomentuj

lklukasz - śródmieście przy arkadii
                                          takero - plac unii lubelskiej
                                          paldo - ???
                                          cob - saska kępa
                                          mal999 - ???
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X