Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez paldo
    Zamieszczone przez nowy1
    to nie zabezpieczenie frezu tylko tulejka kopiująca
    Mógłbyś jaśniej?

Szczerze powiem że frezarka raz tylko pracowałem, no może dwa, więc nie orientuje się co i jak jeśli chodzi o szczegóły.

Ps. jaka jest grubość cięcia maksimum? Tzn. mogę ją wykorzystać zamiast wyrzynarki np. do wycięcia otworów pod głośniki (nawet równiejsze będą) :razz:
    http://www.exquisiteaudio.com/baffle.html

może to ci coś wyjaśni

Skomentuj

jaromas poszły już może jakieś wysyłki??

Skomentuj

nic nie poszło postaram się je w tym tygodniu wysłać bo mam teraz urwanie głowy na uczelni / w chacie / i wogóle :/ nie martwcie się nie uciekne z waszymi frezarkami przeliczyłem się troche z czasem

edit:
        kasa dotarła juz od wszystkich, teraz musze znaleźć wolną chwile w gąszczu egzaminów żeby podskoczyć autem na pocztę (auta nie mam dostępnego cały czas)

takero poslales juz? :)

Skomentuj

jaromas, postarał bys się wysłać do wekendu. Dobrze by było jak by się udało bo robota stygnie..

Skomentuj

paldo - nie skomentuje

paczki wysłane priotytetem - pakowałem ok 3h (+ 1h stania w kolejce na poczcie :/) bo te kartony były w opłakanym stanie, raczej nie powinno nic im sie stać podczas transportu, mam nadzieje że dobrze wszystko popakowalem do środka :roll: jakby czegoś komuś brakło co powinien mieć niech zgłosi na PW coś wymyślimy

paragony macie powrzucane do środka

do takero poszło 5 frezarek na warszawe dwie na samym dole (szersza podstawa) są kompletne (są opisane) dla takero i lklukasza reszta zgodnie z ustaleniami i listami które były zrobione

to tyle z mojej strony mam nadzieje że wszystkim bedą służyły jak trzeba

Skomentuj

jaromas To teraz na twoje ręce złoże serdeczne podziękowania za włożony w ta misje trud i poświecenie :wink:
              Niech ci Bóg to w dzieciach wynagrodzi :mrgreen:

Skomentuj

jaromas,
                ja z góry dziękuję
                mam nadzieję, że wszystko będzie ok
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                  paldo - nie skomentuje
                  Nie znata się na żartach tam na południu dalekim :mrgreen: (albo i na zachodzie

A tak poważnie to dzięki za fatygę

Ps. a z tym oliwieniem na początku to poważnie było? (już nie pamiętam kto tak stwierdził, ale była taka opinia że trzeba wpierw naoliwić bo inaczej się zatrze )

Skomentuj

jaromas dzięki wielkie za poświecenie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                      Nie znata się na żartach tam na południu dalekim (albo i na zachodzie
                      piękne mi południe we Wrocławiu :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                        takero poslales juz? :)
                        Poszłoo :P
                        Jak nie dojdzie jutro nadam raz jeszcze :P
                        Najwyżej odeślesz :P

Skomentuj

takero pokaz czym płacisz :mrgreen:

Skomentuj

małe , czarne i ma dużo nóżek :P

Skomentuj

To ma być konkurs :?: :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                małe , czarne i ma dużo nóżek :P
                                Pies z czarnobyla?? :mrgreen:

Co do tego południa - no co chcecie, trochę jest na południu względem wa-wy ten wrocław

Przyszedł mi do głowy pewien pomysł apropo frezarki - wyrównam sobie krawędzie w płycie mdf (oczywiście po nałożeniu forniru, jak szlifowałem brzegi, to mi się także mdf wyszlifował, próbowałem naprawić, i wyszlo jeszcze gorzej jak można się było spodizwać) tak że miałem zamiar iść z tym na piłę stolową aby wyrównali, ale chyba jak to zrobie frezarką to będzie ok?? Zgadza się?

Skomentuj

Do mnie właśnie doszło :mrgreen:
                                  Jest komplet i działa :)

[ Dodano: 2010-02-01, 11:39 ]
                                  Poskładałem wszystko ładnie tylko mam jedno pytanie.
                                  Gdzie maja iść te "zapasowe szczotki" :?: :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222
                                    Poskładałem wszystko ładnie tylko mam jedno pytanie.
                                    Gdzie maja iść te "zapasowe szczotki" :?: :roll:
                                    Na półkę :) jak te co masz w frezarce się zużyją to wymienisz :)

Skomentuj

A gdzie te szczotki są :?:
                                      Bo prawdę mówiąc po raz pierwszy mam spotkanie z takim sprzętem :roll:

[ Dodano: 2010-02-01, 11:51 ]
                                      Ok już wiem gdzie :wink:

Skomentuj

Paczucha doszla, wielkie dzieki, w ciagu kilkunastu (frez musze kupic) dni bede chyba robil pierscienie do glosnikow do auta, to napisze co i jak mi poszlo.

Skomentuj

Duża paczka z liczbą sztuk 5 doszła ;D
                                          Można się umawiać na odbiory

Skomentuj

Czaruję...
                                          X