Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarka z leklerka
Collapse
X
-
nic nie poszło postaram się je w tym tygodniu wysłać bo mam teraz urwanie głowy na uczelni / w chacie / i wogóle :/ nie martwcie się nie uciekne z waszymi frezarkamiprzeliczyłem się troche z czasem
edit:
kasa dotarła juz od wszystkich, teraz musze znaleźć wolną chwile w gąszczu egzaminów żeby podskoczyć autem na pocztę (auta nie mam dostępnego cały czas)
takero poslales juz? :)
Skomentuj
-
paldo - nie skomentuje
paczki wysłane priotytetem - pakowałem ok 3h (+ 1h stania w kolejce na poczcie :/) bo te kartony były w opłakanym stanie, raczej nie powinno nic im sie stać podczas transportu, mam nadzieje że dobrze wszystko popakowalem do środka :roll: jakby czegoś komuś brakło co powinien mieć niech zgłosi na PW coś wymyślimy
paragony macie powrzucane do środka
do takero poszło 5 frezarek na warszawe dwie na samym dole (szersza podstawa) są kompletne (są opisane) dla takero i lklukasza reszta zgodnie z ustaleniami i listami które były zrobione
to tyle z mojej strony mam nadzieje że wszystkim bedą służyły jak trzeba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaromaspaldo - nie skomentuje(albo i na zachodzie
A tak poważnie to dzięki za fatygę
Ps. a z tym oliwieniem na początku to poważnie było? (już nie pamiętam kto tak stwierdził, ale była taka opinia że trzeba wpierw naoliwić bo inaczej się zatrze)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeromałe , czarne i ma dużo nóżek :P
Co do tego południa - no co chcecie, trochę jest na południu względem wa-wy ten wrocław
Przyszedł mi do głowy pewien pomysł apropo frezarki - wyrównam sobie krawędzie w płycie mdf (oczywiście po nałożeniu forniru, jak szlifowałem brzegi, to mi się także mdf wyszlifował, próbowałem naprawić, i wyszlo jeszcze gorzej jak można się było spodizwać) tak że miałem zamiar iść z tym na piłę stolową aby wyrównali, ale chyba jak to zrobie frezarką to będzie ok?? Zgadza się?
Skomentuj
Skomentuj