Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No jak zepsujesz to masz gwarancje :mrgreen:

Skomentuj

eh i uwalilem biologie molekularną dzisiaj (kurs w plecy)

no nic teraz nic nie stoi na przeszkodzie i jutro skocze wam po te frezarki

bardzo proszę osoby z listy o potwierdzenie na PW do jutrzejszego popołudnia żebym na pewno kupił tyle ile trzeba a nie więcej

Skomentuj

kasę ci przelałem, żebyś miał na następne ruchy :wink:
        tylko pojedź starem, żebyś się zabrał :wink:

[ Dodano: 2010-01-21, 22:47 ]
        żebym na pewno kupił tyle ile trzeba a nie więcej
        tym bym się nie martwił na pewno ktoś kupi
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
          bardzo proszę osoby z listy o potwierdzenie na PW do jutrzejszego popołudnia żebym na pewno kupił tyle ile trzeba a nie więcej
          jak więcej będzie to mogę wziąć nadmiar

Skomentuj

No i mnie proszę dodać na listę :)

1.Jimi
            2.paldo
            3.gilbert
            4.cob
            5.Tasior
            6.mal999
            7.PeterWhite

Skomentuj

I jak jaromas,
              coś już wiadomo co z frezarkami?
              Ostały się jakieś dla nas??

Skomentuj

Jaromas pewnie teraz stoi w sklepie i kompletuje frezareczki :mrgreen:
                Ciekawie to musi wyglądać jak ktoś idzie do kasy z 7-oma frezarkami :mrgreen:

Skomentuj

dzisiaj niestety nie mialem auta do dyspozycji wiec nic nie kupilem (7sztuk troche waży) jutro podjade autem i kupie

Skomentuj

jaromas a byleś chociaż sprawdzić czy jest tyle kompletów??

Skomentuj

takie pretensje są trochę nie na miejscu, moja dziewczyna była dzisiaj tam na zakupach i poprosiłem żeby sprawdziła więc spokojnie

Skomentuj

jaromas źle mnie zrozumiałeś :neutral:
                        Tylko pytałem

Skomentuj

jaromas, juz coś wiadomo co z frezarkami?

Skomentuj

kupiłem dziś 7 frezarek i tak:

+wszystkie sprawne
                            +są kompletne prowadnice, klucz do tulei, rączki, zabezpieczenie frezu, i końcówka do odkurzacza

minusy:
                            -niestety nie ma już tulei 6mm każda ma tylko 8mm
                            -nie ma zapasowych szczotek
                            -nie ma końcówek cyrkla (można łatwo samemu dorobić)
                            -nie ma miarki ograniczającej (ale można łatwo wsadzić tam kawałek pręta i spełni swoje zadanie

to tyle jak ktoś chce zrezygnować to ma czas do jutra bo mogę jeszcze zwrócić

Ludzi z warszawy proszę o zdecydowanie do kogo ma pójść wielka paczka

Jeśli są jeszcze osoby z tych samych miast również prosił bym o zorganizowanie się żeby poszła jak najmniejsza ilość paczek

Skomentuj

Ok, dla pewności prosiłbym jeszcze o podanie jaką kwotę mam przelać.
                              Jeśli chodzi o przesyłkę do Warszawy to dobrze by było żeby ktoś był w miarę blisko centrum. Nie chciałbym jechać godzinę lub dłuzej w jedną stronę na jakieś obrzeża. Ja mieszkam na ul. Afrykańskiej, czyli Saska Kępa.

Skomentuj

kwota jaką należy przelać była już podana w tym wątku, trochę głupio mi się powtarzać bo wygląda to trochę jakbym się dopraszał

26zł za wyrzynarkę + 15za przesyłkę + co łaska za materiały do pakowania itp.

Skomentuj

Już widzę. Ktoś zaproponował 45zł od głowy, więc niech tak będzie.

Skomentuj

jest jeszcze oprócz mnie z tej 7 na frezarki ze Szczecina?

[ Dodano: 2010-01-23, 15:26 ]
                                    jaromas, zobacze czy ktoś jeszcze jest ze Szczecina i dziś wyśle wieczorem fufu na frezarke i potwierdze na PW, tak jak prosisz

[ Dodano: 2010-01-23, 15:30 ]
                                    Dobra, widzę ze jestem sam ze Sz-in... Wieczorem prześle pieniążki

Skomentuj

Wyszpiegowałem że:

lklukasz, takero, paldo, cob, mal999 są z Warszawy wiec dobrze by było żebyście się zgadali i poszła by mega paka

gilbert zaproponował ze moglby podjechać do tasiora do sosnowca wiec może tam też by poszła większa paczka?

Reszty chyba się nie da pogrupować więc te indywidualne paczki pójdą po wpłacie. Pierwsze wysyłki będą najwcześniej w poniedziałek

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                                        lklukasz, takero, paldo, cob, mal999 są z Warszawy wiec dobrze by było żebyście się zgadali i poszła by mega paka
                                        Już padł taki pomysł , mam nadzieję że nikt z ww nie ma nic przeciwko ?

Skomentuj

wiem właśnie że padł ale 3 osoby się zgodziły a reszta zamilkła

tak żeście mi zagracili pokój

Skomentuj

Czaruję...
                                          X