Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Taa bylem dzisiaj i dupa blada w Gd nie bylo niestety... Chyba ze promocja ma sie dopiero zaczac...

Skomentuj

dolphin123, promocja chyba tylko w Opolu jest a nie w całej Polsce

Skomentuj

csbiczek dokładniej to we Wrocławiu

Skomentuj

No to we Wrocławiu :razz:

Skomentuj

widzę, że temat z deczke przygasł... nic nie wiadomo czy coś się jeszcze ostało w tym lecleku...?

Skomentuj

Przygasł bo widocznie jaromas nie był jeszcze dziś na forum :evil:

Skomentuj

zawiodłem Was chłopaki, nie byłem w leclercu - sesja zwyciężyła musze zakuwać biologie molekularną (do ostatniej poprawki) jedynie zaraz mogę skoczyć i zorientować sie czy coś jeszcze zostało ale dzisiaj nie bedę nic kompletował tylko dam znać jak to wygląda. Najszybciej w czwartek bym cokolwiek mógł kompletować a najpewniej to w piątek.

Skomentuj

No nie zostaje nam jak czekac lub liczyc na szybsza pomoc kogos innego

Skomentuj

Dobra wiadomość:

mam 3 sztuki wiecej nie chcialo mi sie taszczyć i tak jestem zapocony cały więc są one do odstąpienia. Kolejne najwcześniej w piątek jeśli jeszcze będą sztuka 25,99zł + 13 za ekonomiczną i 15 za priorytet + za pakowanie co łaska (musze kupić taśmę i papier bo nie mam)

Skomentuj

Kurcze, a ja jestem 4 na liście?? Aj... Jaromas, a może nie chcesz raz jeszcze skoczyć? no chyba ze coś z kolejnością się zmieniło

Skomentuj

To teraz trzeba sprawdzać co jakiś czas leklerki może coś rzucą :lol: Jeden mam blisko koło SGGW a drugi na Włochach, pozostają bielany :lol:

Skomentuj

Czyli wychodzi 45 zł dla ciebie od osoby :twisted:
                          Na opakowanie i piwko za fatygę :mrgreen:
                          Adres na PW ci wyśle.

Skomentuj

dopiero w piątek pójdę jeszcze raz, niestety ale taki wypadzik to 10minut drogi poł godziny kompletowania i drugie tyle stania w kolejce.

ja kolejki nie ustalalem i chyba najsprawiedliwiej bedzie jesli pierwsze 3 osoby z tej co już jest się zgłoszą do mnie po nr konta chyba ze chca zeby im na allegro wystawic ale to beda dodatkowe koszty, nie wysyłam za pobraniem. Jak są zainteresowani to proszę zrobić nową listę juz bez tych 3 pierwszych osób i w piątek postaram się kupić i dla nich (ale sobie roboty narobiłem ) zostało tak na oko z 30 frezarek ale nie wiem ile z tego bedzie kompletnych - ludzie się już nimi zbytnio nie interesują. Tyle z mojej strony

Skomentuj

No to się wpisuje jako 1 na liste teraz

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                                ale sobie roboty narobiłem
                                Ale pomyśl sobie ze będziesz mieć chody u takero :twisted:

W końcu dzięki tobie będzie miał tania frezarkę :mrgreen:

Skomentuj

:mrgreen: byłem drugi
                                  PW poszło
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To możę od razu sprawdź czy działają

[ Dodano: 2010-01-19, 21:21 ]
                                    Zamieszczone przez maxxx222
                                    Ale pomyśl sobie ze będziesz mieć chody u takero :twisted:
                                    Ma u mnie VIPa

[ Dodano: 2010-01-19, 21:24 ]
                                    lklukasz, to może jedną paczką do wawy, a reszta z kosztów wysyłki dla jaromas-a na piwo ?

jaromas, jak chcesz to mogę Ci też w naturze (głośnikach) wypłacić w lepszym stosunku cenowym bo mam sporą wyprz teraz

[ Dodano: 2010-01-19, 21:27 ]
                                    Mam nadzieję że dopakowałeś jakieś bonusy ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                      Mam nadzieję że dopakowałeś jakieś bonusy ?
                                      najlepiej jumane frezy :mrgreen:
                                      lklukasz, to może jedną paczką do wawy, a reszta z kosztów wysyłki dla jaromas-a na piwo ?
                                      nie mam "na przeciw" :mrgreen:
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Ma u mnie VIPa
                                        jak by ktos nie wiedzial, takie tanie piwo z biedronki :!: :lol:

apropo tych frezarek, jest do nich jakas gwarancja?

Skomentuj

są paragony które robią za gwarancję, tylko że polega ona na zwrocie kasy najczęściej bo pewnie już nie beda mieli tych frezarek zeby wymienić

takero gratisy to zapasowe szczotki, tuleje 6mm (zamontowane są 8 mm) no i to co powinno być czyli końcówka do odkurzacza, cyrkiel i prowadnice czyli tak jakby bez gratisów :P frezów nie kradlem :) a co do tej wspólnej wysyłki to jestem również za :) co do wymianki to przejrzę jeszcze Twoją ofertę (może mógłbyś coś zaproponować na pw żeby dalo sie jakieś monitorki tanim kosztem z tego wykonać? ale sam nie wiem bo narazie nie planowalem nic lepić)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X