Taa bylem dzisiaj i dupa blada w Gd nie bylo niestety... Chyba ze promocja ma sie dopiero zaczac...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Frezarka z leklerka
Collapse
X
-
zawiodłem Was chłopaki, nie byłem w leclercu - sesja zwyciężyła musze zakuwać biologie molekularną (do ostatniej poprawki) jedynie zaraz mogę skoczyć i zorientować sie czy coś jeszcze zostało ale dzisiaj nie bedę nic kompletował tylko dam znać jak to wygląda. Najszybciej w czwartek bym cokolwiek mógł kompletować a najpewniej to w piątek.
Skomentuj
-
dopiero w piątek pójdę jeszcze raz, niestety ale taki wypadzik to 10minut drogi poł godziny kompletowania i drugie tyle stania w kolejce.
ja kolejki nie ustalalem i chyba najsprawiedliwiej bedzie jesli pierwsze 3 osoby z tej co już jest się zgłoszą do mnie po nr konta chyba ze chca zeby im na allegro wystawic ale to beda dodatkowe koszty, nie wysyłam za pobraniem. Jak są zainteresowani to proszę zrobić nową listę juz bez tych 3 pierwszych osób i w piątek postaram się kupić i dla nich (ale sobie roboty narobiłem) zostało tak na oko z 30 frezarek ale nie wiem ile z tego bedzie kompletnych - ludzie się już nimi zbytnio nie interesują. Tyle z mojej strony
Skomentuj
-
To możę od razu sprawdź czy działają
[ Dodano: 2010-01-19, 21:21 ]
Zamieszczone przez maxxx222Ale pomyśl sobie ze będziesz mieć chody u takero :twisted:
[ Dodano: 2010-01-19, 21:24 ]
lklukasz, to może jedną paczką do wawy, a reszta z kosztów wysyłki dla jaromas-a na piwo ?
jaromas, jak chcesz to mogę Ci też w naturze (głośnikach) wypłacić w lepszym stosunku cenowym bo mam sporą wyprz teraz
[ Dodano: 2010-01-19, 21:27 ]
Mam nadzieję że dopakowałeś jakieś bonusy ?
Skomentuj
-
są paragony które robią za gwarancję, tylko że polega ona na zwrocie kasy najczęściej bo pewnie już nie beda mieli tych frezarek zeby wymienić
takero gratisy to zapasowe szczotki, tuleje 6mm (zamontowane są 8 mm) no i to co powinno być czyli końcówka do odkurzacza, cyrkiel i prowadnice czyli tak jakby bez gratisów :P frezów nie kradlem :) a co do tej wspólnej wysyłki to jestem również za :) co do wymianki to przejrzę jeszcze Twoją ofertę (może mógłbyś coś zaproponować na pw żeby dalo sie jakieś monitorki tanim kosztem z tego wykonać? ale sam nie wiem bo narazie nie planowalem nic lepić)
Skomentuj
Skomentuj