Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mal999, jutro pójdę i sprawdzę
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czy PW na forum nie działa? Pisałem do takero w sprawie odbioru i nie dostałem odpowiedzi.

Skomentuj

cob, ja do tej pory nie dostałem żadnej zapłaty od takero za frezarkę za którą zapłaciłem i wysłałem do niego - miał wysłać mi 3 tygodnie temu paczkę z kitami do lm 3886 w ramach zapłaty i na zobowiązaniu się skończyło, nie czekałem na paczkę tylko zaufałem mu że to zrobił żeby frezarki szybciej dotarły do ludzi jednak się przeliczyłem... do tej pory nie dostałem od niego nic i żałuję teraz że wysłałem wcześniej te frezarki

Skomentuj

Czyli PW dochodzą? Nie siedzę dużo na forum, ale zakładałem, że moderator z taką ilością postów jest w pełni wiarygodny.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
            ja do tej pory nie dostałem żadnej zapłaty od takero za frezarkę za którą zapłaciłem i wysłałem do niego - miał wysłać mi 3 tygodnie temu paczkę z kitami do lm 3886 w ramach zapłaty i na zobowiązaniu się skończyło, nie czekałem na paczkę tylko zaufałem mu że to zrobił żeby frezarki szybciej dotarły do ludzi jednak się przeliczyłem... do tej pory nie dostałem od niego nic i żałuję teraz że wysłałem wcześniej te frezarki
            nie denerwuj się. Ja kiedyś czekałem na paczkę miesiąc czasu. A była wysłana priorytetem. Jak się później okazało była trzy razy w Olsztynie. Jak powiedział, że wysłał to wysłał.
            Zamieszczone przez cob
            Czyli PW dochodzą? Nie siedzę dużo na forum, ale zakładałem, że moderator z taką ilością postów jest w pełni wiarygodny.
            jest

jak do jutra się nie odezwie to powiedzcie to do niego zadzwonię
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie a mozna frezarka wiercic otwory np pod nakretki pazurkowe do przykrecania glosnikow??

Skomentuj

Pewnie ze mozna

Skomentuj

jakis frez czy sa specjalne wiertla jutro ma przjsc moja frezarka wiec chce sie troche dowiedziec:)

Skomentuj

Normalne frezy i tyle

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow
                      Panowie a mozna frezarka wiercic otwory np pod nakretki pazurkowe do przykrecania glosnikow??
                      można tylko po co - wiertarka i trough!

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemek
                        można tylko po co - wiertarka i trough
                        no tak ale przez powiedzmy 38mm niewielki odchyl i imbus nie wyglada ladnie. Pytalem tylko z ciekawosci. Koniec OT

Skomentuj

dobra wracamy do tematu
                          byłem wczoraj w liroju i maja takie oto frezy, tylko trochę droższe, między 7-8zł
                          http://www.kangoo.pl/szukaj/frezy/producent/condor
                          2 i 3 frez
                          http://narzedziak.com/condor-frez-tr...a-6-14-mm.html
                          co o tym myślicie :?:
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

lklukasz, wygląda to tak samo jak derda. Pewnie jeden pies, różmnia sie tylko logiem Cena tez podobna

[ Dodano: 2010-02-16, 02:17 ]
                            A co do frezarki - czy komuś udało się zamontować te polastikowe badziewie odprowadzajace wióry??

Acha, a ten płaskie koło z dziurą w środku, co się zwie podobnierz zabezpieczeniem frezu, to potrzebne mi do czegoś, czy wywalić?

Nie utnie mi ręki bez tych dwóch części :razz: ?

Frez coś mi się do końca nie wkręca, kręce i kręce a on jakoś nie zaciska się do końca, czy tak ma być?

A jeśli idzie o prowadnice, to, oczywiście za przeproszeniem, można ją sobie o kant dupy potłuc :lol:

Jutro zobaczymy jak pracuje. Trochę jest tandetna, ale czego się można było spodziewać za tą cenę Ale puki sobie czegoś nie odetne to będzie git )

[ Dodano: 2010-02-16, 02:25 ]
                            A co do frezarki - czy komuś udało się zamontować te polastikowe badziewie odprowadzajace wióry??

Acha, a ten płaskie koło z dziurą w środku, co się zwie podobnierz zabezpieczeniem frezu, to potrzebne mi do czegoś, czy wywalić?

Nie utnie mi ręki bez tych dwóch części :razz: ?

Frez coś mi się do końca nie wkręca, kręce i kręce a on jakoś nie zaciska się do końca, czy tak ma być?

A jeśli idzie o prowadnice, to, oczywiście za przeproszeniem, można ją sobie o kant dupy potłuc :lol:

Jutro zobaczymy jak pracuje. Trochę jest tandetna, ale czego się można było spodziewać za tą cenę Ale puki sobie czegoś nie odetne to będzie git )

[ Dodano: 2010-02-16, 11:32 ]
                            Coś się te forum przywiesza... :roll:

Skomentuj

paldo to kolko to jest "tuleja kopiująca" wcześniej jest wyjaśnienie jak działa.
                              Odprowadzenie wiórów zamontowałem lecz rura od odkurzacza nie weszła na to wiec od razu wyrzuciłem :mrgreen:

[ Dodano: 2010-02-16, 16:25 ]
                              Wczoraj bylem w Obi i frezy firmy "lox tools" (nie pamiętam dokładnej nazwy lecz coś bardzo w ten deseń) cenowo zaczynały się od 14 zł także chyba w opolu najtaniej będzie w leroy merlin

Skomentuj

Zamieszczone przez maxxx222
                                paldo to kolko to jest "tuleja kopiująca" wcześniej jest wyjaśnienie jak działa.
                                Odprowadzenie wiórów zamontowałem lecz rura od odkurzacza nie weszła na to wiec od razu wyrzuciłem :mrgreen:
                                Eh, ja to w ogóle wszystko wywaliłem na dzien dobry. Ta prowadnica to jest taka krzywa że dzięki, zresztą i tak do niczego nie przydatna bo za krótka

A ten odkurzacz to nie weim po co, ja dziś jechałem na goło, włożyłem tylko rączki i frez i do roboty (chyba żeby worek był do tego)

Ale jak tak się głębiej zastanowić, to chyba wiem już po co jest ten odkurzacz :mrgreen: :

Pierwsze przymiarki JAk szalec to szaleć. Nie ma to jak pofrezowac sobie w kuchni, dobrze że zdąrzyłem posprzątać zanim kobita wróciła Eh, niezły hardcore

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                                  A ten odkurzacz to nie weim po co, ja dziś jechałem na goło, włożyłem tylko rączki i frez i do roboty (chyba żeby worek był do tego)
                                  To nie odkurzacz tylko przystawka do której możemy podłączyć odkurzacz Jesli frezujesz w np garażu i nie zależy ci na tym, aby sie nie kurzyło to właściwie mija się to z celem bo pewnie by tylko wąż od odkurzacza przeszkadzał (nie wiem, nie próbowałem) ale jeśli frezujesz w miejscu, gdzie generalnie zazwyczaj jest czysto (np kuchnia ) to takie rozwiązanie może się sprawdzić.

Prowadnica - no prawda jest taka, że te prowadnice, które są standardowo przy frezarkach mało się przydają w swojej fabrycznej formie ale trzeba zaznaczyć, że stanowią świetną bazę do wykonania całkiem niezłego cyrkla - wystarczy trochę odciąć, trochę przeszlifować, trochę przewiercić coś tam poskręcac i mamy cyrkiel jak ta lala

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl
                                    Prowadnica - no prawda jest taka, że te prowadnice, które są standardowo przy frezarkach mało się przydają
                                    Chodzi o to że ona jest po prostu krzywa...

Zamieszczone przez dabyl
                                    o nie odkurzacz tylko przystawka do której możemy podłączyć odkurzacz
                                    W to akurat nie uwierzę że ktoś tak frezuje Chyba że jakąś specjalną rure ma do tego, bo z taką zwykła to nie wyobrazam sobie jak miał bym miał tą frezarką sterować...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                                      Zamieszczone przez cob
                                      jest

jak do jutra się nie odezwie to powiedzcie to do niego zadzwonię
                                      17.02.10 wysłałem do takero e-mail. Żadnej odpowiedzi.

Skomentuj

cob u mnie to samo :/ nie raczy nawet odebrać mojej wiadomości (odczytać) mimo że był w tym czasie na forum...

Skomentuj

Ja tez wysyłałem do niego PW w sprawie części z STX i tez żadnej odpowiedzi a było to już ponad tydzień temu

Skomentuj

Czaruję...
                                          X