Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez takero
    Duża paczka z liczbą sztuk 5 doszła ;D
    Można się umawiać na odbiory
    Eh, to może jakiś skromny spot? Aby przynajmniej tego uniampa posłuchać Kurde, gdybym dysponował bryka to bym swojego wzmaka przywiózł i byśmy zrobili battle Znaczy sie testy.

Skomentuj

Zobaczy się
      Niech każdy z Warszawskiej ekipy napisze kiedy chce / może odebrać ten zacny sprzęt

Skomentuj

Ja w sumie ten tydzień mogę praktycznie codziennie (jak by wcześniej to ustalić) z wyjątkiem piatku (chyba że późne popołudnie). A może weekend?

Bardzo mi się nie spieszy jak by co, wiec wolał bym przy okazji jakiegoś spota zrobić, szkoda że pewnie nie dam rady wzmaka wziąść...

Chyba że ktoś by bryką jechał ze wschodniej strony wa-wy i mnie zachaczył po drodze

Skomentuj

Już znalazłem jedna rzecz która trzeba wymienić w tej frezarce :P
          Wyłącznik :mrgreen:
          Niewygodnie się z tym pracuje. Będzie trzeba wstawić taki 1-on 0-off :twisted:

Skomentuj

mi pasuje po pracy czyli po 16

Skomentuj

a mi psuje prawie cały czas. Ustalcie coś a ja się dostosuję. Mam nadzieję.

[ Dodano: 2010-02-01, 21:56 ]
              mogę zabrać testowe WLM-y
              jeszcze bez frezów no wiadomo dlaczego :wink:

[ Dodano: 2010-02-01, 21:57 ]
              a po za tym można jeszcze mojego autka posłuchać :razz:

[ Dodano: 2010-02-01, 21:58 ]
              małe , czarne i ma dużo nóżek :P
              tda
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                mogę zabrać testowe WLM-y
                jeszcze bez frezów no wiadomo dlaczego :wink:
                A co, myślisz że u takero od razu to załatwisz, i nie będziesz musiał u sibie potem dywanu odkurzać :mrgreen:

Tak apropo, czy ktoś z okolic tarchomin, zeran, brudno, targówek będzie sie samochodem wybierał na spota?

A moze ktos był by chetny zabrać swojego wzmaka, bysmy z tym szacownym uniampem w koncu porównali

Skomentuj

powoli jeszcze takero nie powiedział, że na zaprasza więc się nie wpraszajmy.
                  A po za tym ja bym chętnie was zaprosił do siebie ale będzie ciężko bo mam małe dziecko. Także u mnie odpada. Chyba, że innym razem.
                  Też mam uni jak by co.
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                    powoli jeszcze takero nie powiedział, że na zaprasza więc się nie wpraszajmy.
                    A mi się wydawało że pisał że spoko :razz:

Ale może źle zrozumiałem :roll:

Skomentuj

Jasne - spot jak najchętniej , ale nie wiem czy znajdzie się w moim pokoju miejsce na to wszystko , szczególnie że przygotowuję się do przeprowadzki
                      Proponuję w tym tygodniu w godzinach wczesno popołudniowych, albo nawet i wcześniej, co Wy na to ?

Skomentuj

W moim przypadku w grę wchodzi godzina 16 lub później w tygodniu i dowolna w weekend.

Skomentuj

Mi by pasowało, weekend też zresztą, choć okazuje się że jednak dobrze abym tą frezarkę miał wcześniej, dla tego najbardziej psowała bym mi środa czwartek :) ale wekend teżm może być ostatecznie

Skomentuj

Porównam ze swoim harmonogramem i zobaczę co z tego wyjdzie

Skomentuj

Bo widzę że temat wymarł - to jak tam?? Kiedy się umawiamy.

takero, wymyśliłeś już jakiś termin? Bo chyba pozostaje weekend, i to chyba najbardziej wszystkim by pasowało np. sobota popołudniu?

Skomentuj

Jak się okazało mam jutro jeszcze egzamin z EAMu (elektroniczna aparatura medyczna ;]) więc z tego co widzę weekend - jak najbardziej.
                                Jutro po południu będę też pewnie w trasie więc napiszcie mi na PW gdzie mieszkacie to może podrzucę jak się czasowo wyrobię.
                                Ale spot tak czy inaczej w ferię odbyć się musi

Skomentuj

Jak się okazało mam jutro jeszcze egzamin z EAMu (elektroniczna aparatura medyczna ;]) więc z tego co widzę weekend - jak najbardziej.
                                  Hehe, ja też mam jutro egzam. Można powiedzieć że z aksjologi (trochę inna branża że tak powiem )

Co do podrzucenia to do mnie i tak pewnie będzie nie po drodze :) Już dotrzymam do tej soboty, jeśli się w sobotę uda... ?

Skomentuj

w sobotę na pewno :P
                                    Gdzie mieszkasz ?

Skomentuj

Tarchomin

Skomentuj

Będę jechał na zacisze, więc napisz mi na PW konkretny adres :P

Skomentuj

Hehe, to spoko. Zaraz obok pętli nowodwory, na samym końcu świata :razz: Można się nawet na pętli ustawić. O, może byś dał radę z 2 ściski pożyczyć przy okazji...? To bym ci na spocie oddał, albo jakoś wcześniej jak by spot nie wyszedł

Zgadamy się na pw

Skomentuj

Czaruję...
                                          X