Duża paczka z liczbą sztuk 5 doszła ;D
Można się umawiać na odbiory
Eh, to może jakiś skromny spot? Aby przynajmniej tego uniampa posłuchać Kurde, gdybym dysponował bryka to bym swojego wzmaka przywiózł i byśmy zrobili battle Znaczy sie testy.
Już znalazłem jedna rzecz która trzeba wymienić w tej frezarce :P
Wyłącznik :mrgreen:
Niewygodnie się z tym pracuje. Będzie trzeba wstawić taki 1-on 0-off :twisted:
powoli jeszcze takero nie powiedział, że na zaprasza więc się nie wpraszajmy.
A po za tym ja bym chętnie was zaprosił do siebie ale będzie ciężko bo mam małe dziecko. Także u mnie odpada. Chyba, że innym razem.
Też mam uni jak by co.
Jasne - spot jak najchętniej , ale nie wiem czy znajdzie się w moim pokoju miejsce na to wszystko , szczególnie że przygotowuję się do przeprowadzki
Proponuję w tym tygodniu w godzinach wczesno popołudniowych, albo nawet i wcześniej, co Wy na to ?
Mi by pasowało, weekend też zresztą, choć okazuje się że jednak dobrze abym tą frezarkę miał wcześniej, dla tego najbardziej psowała bym mi środa czwartek :) ale wekend teżm może być ostatecznie
Jak się okazało mam jutro jeszcze egzamin z EAMu (elektroniczna aparatura medyczna ;]) więc z tego co widzę weekend - jak najbardziej.
Jutro po południu będę też pewnie w trasie więc napiszcie mi na PW gdzie mieszkacie to może podrzucę jak się czasowo wyrobię.
Ale spot tak czy inaczej w ferię odbyć się musi
Hehe, to spoko. Zaraz obok pętli nowodwory, na samym końcu świata :razz: Można się nawet na pętli ustawić. O, może byś dał radę z 2 ściski pożyczyć przy okazji...? To bym ci na spocie oddał, albo jakoś wcześniej jak by spot nie wyszedł
Skomentuj