Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Właśnie przetestowałem swój egzemplarz który kolega kupił mi kila tyg. temu :)
    Nie kompletny ale jest (brak frezu i redukcji na 6 i osłonki do odkurzacza).Kilka stron temu ktoś pisał że warto to urządzenie przesmarować i za konserwować do dalszej eksploatacji. Robił ktoś to dla tego modelu i na co uważać.

Na opakowaniu mam rok produkcji 2008, Wy też tak macie ?

Ciekawe ile to pociągnie dla mnie potrzebna była do zrobienia kolumn i subka. No i może jakiś sporadycznych pomocy komuś.

Skomentuj

Jako, że akcja zakupowa, w której brałem udział zakończyła się brakiem pieniędzy oraz frezarki mam pytanie czy ktoś orientuje się może czy w Warszawie jest obecnie w jakimś markecie promocja na frezarki. W sumie nie chodzi może nawet o promocję tylko o polecenie konkretnego sklepu, w którym kupię coś sprawdzonego za rozsądną cenę. Oczywiście mam na myśli zabawki <=100zł, a nie profesjonalny, czy nawet półprofesjonalny sprzęt.

Skomentuj

UWAGA
        osoby z Warszawy, ktore zamowily frezarke a jej nie otrzymaly proszę o kontakt
        mam dla nich dobrą wiadomość
        :) :) :)

---------- Post dodany o 00:56 ---------- Poprzedni post o 00:55 ----------

mam nadzieje, ze osob bedzie tyle co frezarek
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jeśli ktoś już w tym czasie oczekiwania zakupił sobie frezarkę i ta którą teraz otrzyma będzie mu zbędna, to chętnie odkupie :) Kontakt na priv...

Skomentuj

Zamieszczone przez cob Zobacz posta
            Jako, że akcja zakupowa, w której brałem udział zakończyła się brakiem pieniędzy oraz frezarki mam pytanie czy ktoś orientuje się może czy w Warszawie jest obecnie w jakimś markecie promocja na frezarki. W sumie nie chodzi może nawet o promocję tylko o polecenie konkretnego sklepu, w którym kupię coś sprawdzonego za rozsądną cenę. Oczywiście mam na myśli zabawki <=100zł, a nie profesjonalny, czy nawet półprofesjonalny sprzęt.
            ja tez sie wlasnie rozgladam za frezareczka w Warszawie :) wiec ponawiam pytanie:
            gdzie szukac jakiejs sensownej frezarki do 100-120 pln, bo te z allegro do mnie nie przemawiaja...
            ...czy moze sa warte "stowki"?

Skomentuj

Panowie powtarzam kolumnikat:
              Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              UWAGA
              osoby z Warszawy, ktore zamowily frezarke a jej nie otrzymaly proszę o kontakt
              mam dla nich dobrą wiadomość
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez mellowman Zobacz posta
                ja tez sie wlasnie rozgladam za frezareczka w Warszawie wiec ponawiam pytanie:
                gdzie szukac jakiejs sensownej frezarki do 100-120 pln, bo te z allegro do mnie nie przemawiaja...
                ...czy moze sa warte "stowki"?
                W Bricomanie na połczyńskiej, kupowałem jakiś rok temu, paręnaście otworów zrobiła i jest całkiem ok. Koszt ok 110zł

Skomentuj

Nutoola masz w castoramie za 120zł.

Skomentuj

Czaruję...
                  X