Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wizyta u Irka i pierwszy prototyp obudowy do UNIAmpa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to smialo rob! Ja ide na miesiac do szpitala wiec jak wyjde to pewnie zobacze gotowa obudowe :)

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      alu 3mm ?
      przeciez takiego nie ma
      jest 2 a potem dopiero 4
      Są 3mm i są 2,5mm i z obydwóch korysztam.
      A jak obudów nie projektuje, po prostu je robie jak potzrebuje.

---------- Post dodany o 20:49 ---------- Poprzedni post o 20:44 ----------

Albo http://www.armel.pl/index2.php?id=obudowy_oup i problem z głowy.

Skomentuj

poczytaj o tej firmie - ludzie narzekaja na jakosc i cene
        a tu liczy sie dopasowanie obudowy do uniampa, jej prostota, elegancja i cena

Skomentuj

Ja mam obudowę tej marki, jak dla mnie zwykłego kowalskiego to bardzo drogo (kwestia zarobków) , ale jakość jest kiepska. Obudowa nie jest sztywna(w dłoniach mocno można ją skręcać), blachy stalowe są cienkie, przedni blat się rusza na boki/górę bo ma bardzo delikatny sposób przykręcania("luźny"), tylna ścianka wchodzi do wewnątrz bo nie ma zaparcia po bokach ani od góry.
          Jak ma ktoś możliwość obróbki i dostęp do alu zrobi to 500% solidniej za podobną cenę, a jak patrzę a obudowy z zachodu to.. , ech szkoda gadać.

Skomentuj

wystarczy rozebrac stare polskie wzmacniacze i wzorowac sie na nich
            obecne obudowy to tania masowka robiona glownie na prasach (wykrawanie, ksztaltowanie) wiec niema co sie na nich wzorowac

Skomentuj

To Paweł zaproponuj coś, a jak nie to ja zbiorę się do kupy i przedstawię co mogę zaoferować... Tylko, że u mnie z frontem nie do końca wszystko wyjaśnione na razie.

Skomentuj

I jak a ta obudowa w koncu do UNI? Chyba po dwoch latach powstala juz czy nie?

Skomentuj

Cisza.. czyli chyba Nie:)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruperto83 Zobacz posta
                    Cisza.. czyli chyba Nie:)
                    JAk wygląda temat obudowy?

Skomentuj

U lalala ale kolego suchara odgrzales chyba nici z obudowy.

Skomentuj

Trzymaj zloty szpadel za odkop roku xD

Skomentuj

Zamieszczone przez irek Zobacz posta
                          No to smialo rob! Ja ide na miesiac do szpitala wiec jak wyjde to pewnie zobacze gotowa obudowe :)
                          I jak było? Zdrowś jesteś w końcu?

Zamieszczone przez Damian89 Zobacz posta
                          U lalala ale kolego suchara odgrzales chyba nici z obudowy.
                          Suchary się odgrzewa? Nie spotkałem się z czymś takim. Myślałem że tylko kotlety.

Skomentuj

Czaruję...
                          X