Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakiego operatora komórkowego wybrać?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cudny90, ciężko powiedzieć. Za orange nie trafisz. U mnie jest święto jak dopłacę mniej niż 100zł po wykorzystaniu darmowych minut. A poza tym mam biznesową taryfę więc chyba minuty nie zamieniają się na sms-y. Poza tym nie wysyłam sms-ów. No chyba, żeby coś wygrać :razz:
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

cudny90, tak, najpierw schodzi kasa z konta, a dopiero później możesz korzystać z darmowych minut. To samo dotyczy dodatkowego doładowania (w przypadku Mix). Jeśli na koncie będziesz miał np. 5zł i doładujesz za 10zł to najpierw będzie ściągało kasę sprzed doładowania a potem zacznie z 10-ciu złotych.

Skomentuj

No to ładnie.... A to samo dotyczy smsów? Najpierw zżera kasę z konta, a potem a potem mogę wysyłać darmowe smsy? Bo ostatnio byłem w tej sprawie w Orange nawet Ochrzaniłem babke, że mam darmowe smsy, a wysyłam smsa do kogoś to mi kase zżera ... No to ładny chwyt marketingowy!!! Mam tyle darmowych a nic z nich nie korzystałem :/

W PLAY jest tak samo????

Skomentuj

Nie, w Play jest na szczęście odwrotnie. Mam od paru lat Playa "na kartę" i zawsze najpierw zjadało mi złotówki z bonusów, a potem z podstawowego konta.

Skomentuj

a co myslicie o tego typu sprowadzenia telefonu ?
            http://allegro.pl/item938194391_nokl...al_sim_tv.html

Skomentuj

Hm .. ciekawa cena :) Nie wiem dlaczego gościu nie zainwestował 3000zł, sprowadziłby z 10 sztuk i na pewno by sprzedał ... Bez problemów z wysyłką z hong-kongu, bo to jedynie ta wysyłka może odstraszyć kupującego.

Skomentuj

Trzeba uważać na takie okazje bo ogromna większość sprowadzanych telefonów z Azji jest podrabiana. W Chinach takie podróbki można dostać w byle jakim sklepie. Jakby to faktycznie był oryginał to, tak jak kolega wyżej napisał, gościu sprowadziłby kilkanaście, kilkadziesiąt sztuk za jednym zamachem.

Skomentuj

ten telefon to NOKLA
                  nigdzie w aukcji nie ma napisane nokia.
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hehe, faktycznie, nie zauważyłem tego :mrgreen:

Skomentuj

to jakaś podróba :mrgreen:
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z reszta... Nokla czy Nokia i tak bym więcej tego syfu nie ruszył.

Skomentuj

Pytam, bo na allegro takich wynalazków do 4stówek jest mnóstwo :razz: A ciekawy jestem jak to chodzi.. :wink:

Skomentuj

Nokla to Nokla, a nie Nokia. Czyli nie zadna podroba tlyko inna marka. Gdyby była podroba nazywalaby sie Nokia. Tak samo Adibas nie jest podrobka Adidasa.
                            http://www.wykop.pl/link/51421/jak-b...inalu-straszne

Skomentuj

Panowie mam pytanie.

Założmy, że zadzwoniła do mnie Pani z orange proponując mi jakąś super oferte, na którą się pod wpływem impulsu zgodziłem. Powiedziała, że wyśle do mnie kuriera z umową. W międzyczasie rozmyśliłem się po przemyśleniu dogłębnym sprawy. Kurier ma być za kilka dni ..

Mogę nie podpisać umowy? Czekają mnie jakieś kary?

Skomentuj

Nie musisz nic podpisywać. Żadnych kar nie będzie bo nie podpisałeś żadnego zaświadczenia, że musisz podpisać umowę :smile:

Skomentuj

A nie zadzwonią do mnie, żebym im zwrócił kase za kuriera albo cuś?

Jakaś umowa słowna przez telefon? Nie złapią mnie na nic takiego?

Skomentuj

możesz zawsze powiedzieć, że przeczytałeś cały tekst umowy i nie zgadzasz się z jej punktami i nic nie podpiszesz...proste
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Umowa "na słowo" jest nieważna. To tak jakbym Ci powiedział, że jutro dam Ci 100zł, a później bym się rozmyślił.

Skomentuj

Na słowo nie, ale ustna tak.

Skomentuj

brencik, no jak nie jest, jak jest taka sama :) Z wyglądu przynajmniej, podróbka. Jeżeli uważasz, że nokla to nie podróba noki to w takim razie co uważasz za podróbke ?: ))

Skomentuj

Czaruję...