cudny90, ciężko powiedzieć. Za orange nie trafisz. U mnie jest święto jak dopłacę mniej niż 100zł po wykorzystaniu darmowych minut. A poza tym mam biznesową taryfę więc chyba minuty nie zamieniają się na sms-y. Poza tym nie wysyłam sms-ów. No chyba, żeby coś wygrać :razz:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakiego operatora komórkowego wybrać?
Collapse
X
-
cudny90, tak, najpierw schodzi kasa z konta, a dopiero później możesz korzystać z darmowych minut. To samo dotyczy dodatkowego doładowania (w przypadku Mix). Jeśli na koncie będziesz miał np. 5zł i doładujesz za 10zł to najpierw będzie ściągało kasę sprzed doładowania a potem zacznie z 10-ciu złotych.
Skomentuj
-
No to ładnie.... A to samo dotyczy smsów? Najpierw zżera kasę z konta, a potem a potem mogę wysyłać darmowe smsy? Bo ostatnio byłem w tej sprawie w Orange nawetOchrzaniłem babke, że mam darmowe smsy, a wysyłam smsa do kogoś to mi kase zżera ... No to ładny chwyt marketingowy!!! Mam tyle darmowych a nic z nich nie korzystałem :/
W PLAY jest tak samo????
Skomentuj
-
a co myslicie o tego typu sprowadzenia telefonu ?
http://allegro.pl/item938194391_nokl...al_sim_tv.html
Skomentuj
-
Trzeba uważać na takie okazje bo ogromna większość sprowadzanych telefonów z Azji jest podrabiana. W Chinach takie podróbki można dostać w byle jakim sklepie. Jakby to faktycznie był oryginał to, tak jak kolega wyżej napisał, gościu sprowadziłby kilkanaście, kilkadziesiąt sztuk za jednym zamachem.
Skomentuj
-
Nokla to Nokla, a nie Nokia. Czyli nie zadna podroba tlyko inna marka. Gdyby była podroba nazywalaby sie Nokia. Tak samo Adibas nie jest podrobka Adidasa.
http://www.wykop.pl/link/51421/jak-b...inalu-straszne
Skomentuj
-
Panowie mam pytanie.
Założmy, że zadzwoniła do mnie Pani z orange proponując mi jakąś super oferte, na którą się pod wpływem impulsu zgodziłem. Powiedziała, że wyśle do mnie kuriera z umową. W międzyczasie rozmyśliłem się po przemyśleniu dogłębnym sprawy. Kurier ma być za kilka dni ..
Mogę nie podpisać umowy? Czekają mnie jakieś kary?
Skomentuj
Skomentuj