panowie każda umowa czy ustna czy pisemna jest umową cywilno-prawną tak samo ważną wobec prawa.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakiego operatora komórkowego wybrać?
Collapse
X
-
cudny90, to już nie ma znaczenia. Możesz powiedzieć, że się rozmyśliłeś i nie odebrać telefonu albo odebrać i odesłać mówiąc, że ci nie pasuje bo nie tego się spodziewałeś. To już twój wybór. Ale z tym odsyłaniem to zawsze jest problem. Bo albo żle wyślesz, albo odmówią przyjęcia bo coś tam itd. Jak go nie chcesz to nie odbieraj i nie będzie po tym żadnych konsekwencji.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Panowie zadanie :mrgreen:
Jaki spośród tych telefonów najdłużej będzie trzymał baterię ?
http://allegro.pl/4978_nokia.html?a_enum[44]=1&a_enum[1954]=all&buy=1&clear_cookie=0&distance=1&id=4978&listi ng=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_ena bled=0&state=0&city=&order=p&postcode=&price_from= &price_to=200&view=gtext
Uchylam sie ku 2630 2330 lub cos co zaproponujecie:razz:
My być: nowy i bateria z 4dni by trzymała do 2stówek
Skomentuj
-
NIe nie nie bierz PLAY!!!!Ja mam play i zasięg niekiedy niknie na 60min!!!Poczytaj sobie na www.pasjagsm.pl co ten play kombinuje..Ja raz w miesiącu wysłałem 10sms-ów i przyszło mi za nie płacić 50zł,minuta kosztuje ponad 2 zł.Pozdrawiam
Skomentuj
-
Jestem w Orange od około 9 lat (Dawniej idea) i chwale sobie. Nie mam żadnych problemów. Obecnie korzystam z planu Nowe Orange GO. Doładowuje zawsze 100zł i mam korzystne stawki i do tego bonusowe "prezenty".marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Panowie mam kolejne pytanie :)
W lipcu kończy mi się umowa z Orange, a mam zamiar przejść do play na kartę.
I teraz tak: Dzwonią już do mnie Panie i namawiają do przedłużenia umowy, ale się nie dałem
Umowa jest do lipca, ale jeśli chcę przejść do play to muszę pisać jakieś pismo? Czy po prostu umowa się kończy, ja jej nie przedłużyłem więc automatycznie umowa ulega zerwaniu?
Jeśli chodzi o przeniesienie numeru to do play mam iść chyba 2 miesiące przed terminem zerwania umowy...
Skomentuj
-
jeśli nie wypowiesz umowy na minimum miesiąc przed końcem jest ona automatycznie przedłużana na czas nieokreślony na obecnych warunkach, jeśli chcesz przenieść numer to udaj się do Playa i pogadaj z nimi, będą najbardziej w temacie...Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Umowa jest do lipca, ale jeśli chcę przejść do play to muszę pisać jakieś pismo? Czy po prostu umowa się kończy, ja jej nie przedłużyłem więc automatycznie umowa ulega zerwaniu?
Skomentuj
Skomentuj