Jestem za. "Do It Yourself - poznaj jakość dźwięku" :cool:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ramka pod tablicę rejestracyjną
Collapse
X
-
co do dużej naklejki to bardziej podoba mi się opcja numer 3, lepiej wg mnie się składa ostra literka "l" z narożnikiem po prawej na górze niż na dole.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
W takim razie lista propozycji zostaje zamknięta.
Naklejki będą wyglądały następująco:
Od dzisiaj zbieram listę chętnych. Lista zostanie zamknięta dnia:
18.05.2010 (wtorek)
Proszę się wpisywać na listę z informacją o ilości sztuk:
1 sztuka = 4 naklejki (2 duże - czarna i biała oraz 2 identyczne na ramkę od tablicy rejestracyjnej)
Jeśli chodzi o cenę to kolega LuSzTi musi to wycenić, ale myślę, że koszt nie będzie przekraczał kilku, kilkunastu PLN za sztukę.
Żeby nie było pusto to jako pierwszy wpiszę się na listę :smile:
1. bart210 - 1szt.
Skomentuj
-
Jest jeszcze jedno pytanie, jak duże w rzeczywistości mają być te "duże naklejki"?
Sprawa druga - mam nadzieję, że każdy zdaje sobie sprawę, że naklejki te można wyciąć z folii białej i z czarnej (i z każdej innej, ale te dwa kolory chyba najbardziej uniwersalne). W tej chwili oba projekty dużej naklejki są na folię czarną, to co jest białe to to zostanie wycięte i tam będzie widoczny kolor podłoża, na którym dana naklejka zostanie naklejona.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
z tego co pamiętam to naklejki nie miały być drukowane (słaba długowieczność) tylko wycinane z folii o różnych kolorach, pamiętam też, że jakiś kolega się ogłaszał, że ma ploter i może wyciąć to po kosztach foliiAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
I fajnie by było jak by czcionka tego napisu była taka sama jak loga
TO JEST ZŁY POMYSŁ
Aczkolwiek czcionka do napisu w naklejkach na tablice zupełnie nie pasuje - jako, że nie jestem zainteresowany tymi naklejkami nie śmiałem tutaj sugerować żadnych zmian :)
PS: Jeśli ktoś mi podeśle na maila projekt tej naklejki na rejestrację w wektorze to mogę forumowiczom tutaj uwypaśnić ją
Skomentuj
Skomentuj