Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jestem za. "Do It Yourself - poznaj jakość dźwięku" :cool:
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

No i gitara, to zamawiamy :)

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes
        Jestem za. "Do It Yourself - poznaj jakość dźwięku"
        a może "Do It Yourself - droga do lepszego dźwięku"

Skomentuj

Czasem trzeba coś narzucić, bo każdy ma nieco inną wizję :)
          Niech prowadzący zbierze do kupy wszystko i popcha temat bo mam wrażenie, że się nieco rozłazi...

Skomentuj

OK, w takim razie zostajemy przy propozycji kolegi hermes:
            "Do It Yourself - poznaj jakość dźwięku"

Jak tylko LuSzTi wrzuci nowy napis do wzoru to podsumuję jak będzie wyglądało zamówienie.

Skomentuj

co do dużej naklejki to bardziej podoba mi się opcja numer 3, lepiej wg mnie się składa ostra literka "l" z narożnikiem po prawej na górze niż na dole.
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

W takim razie lista propozycji zostaje zamknięta.
                Naklejki będą wyglądały następująco:

Od dzisiaj zbieram listę chętnych. Lista zostanie zamknięta dnia:
                18.05.2010 (wtorek)

Proszę się wpisywać na listę z informacją o ilości sztuk:
                1 sztuka = 4 naklejki (2 duże - czarna i biała oraz 2 identyczne na ramkę od tablicy rejestracyjnej)

Jeśli chodzi o cenę to kolega LuSzTi musi to wycenić, ale myślę, że koszt nie będzie przekraczał kilku, kilkunastu PLN za sztukę.

Żeby nie było pusto to jako pierwszy wpiszę się na listę :smile:

1. bart210 - 1szt.

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                  1 sztuka = 4 naklejki (2 duże - czarna i biała oraz 2 identyczne na ramkę od tablicy rejestracyjnej)
                  a jak ja bym chciał tylko białe?
                  Zamieszczone przez bart210
                  koszt nie będzie przekraczał kilku, kilkunastu PLN za sztukę.
                  za komplet?
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

1. bart210 - 1szt.
                    2. funiax1 - 2szt.

bart210 trzeba rozdzielić duże naklejki od tych pod rejestrację, tak żeby dało się zamówić je osobno bo nie wszyscy mają auto.

Skomentuj

Jest jeszcze jedno pytanie, jak duże w rzeczywistości mają być te "duże naklejki"?
                      Sprawa druga - mam nadzieję, że każdy zdaje sobie sprawę, że naklejki te można wyciąć z folii białej i z czarnej (i z każdej innej, ale te dwa kolory chyba najbardziej uniwersalne). W tej chwili oba projekty dużej naklejki są na folię czarną, to co jest białe to to zostanie wycięte i tam będzie widoczny kolor podłoża, na którym dana naklejka zostanie naklejona.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

LuSzTi, masz możliwość wydrukowania po jednej sztuce każdej naklejki? Jeśli tak, to mógłbyś później zrobić zdjęcie naklejek po wydrukowaniu. Każdy by wtedy widział jak one wyglądają.

Skomentuj

LuSzTi, duża naklejka wg mnie powinna być długa na jakieś 15cm.

Co do drukowania na folii przezroczystej - nie tak ... normalnie czarny druk na białej folii - ja tak proponuje.

Skomentuj

Możesz mnie dopisać do jednego kpl.

Skomentuj

Mógłby ktoś podać jaki będzie koszt całego kompletu? 4 naklejki (2 duże - czarna i biała oraz 2 identyczne na ramkę od tablicy rejestracyjnej)
                              marcinsywala.pl
                              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Aktualna lista:

1. bart210 - 1szt.
                                2. funiax1 - 2szt.
                                3. kac_zor - 1szt.

Skomentuj

z tego co pamiętam to naklejki nie miały być drukowane (słaba długowieczność) tylko wycinane z folii o różnych kolorach, pamiętam też, że jakiś kolega się ogłaszał, że ma ploter i może wyciąć to po kosztach folii

Skomentuj

proponuję to rozdzielić na osobne kategorie:
                                    1. naklejki białe
                                    2. naklejki czarne
                                    3. naklejki na tablice rejestracyjne

bo może ktoś tak ja by chciał tylko 10 naklejek białych i 4 na tablice
                                    więcej samochodów nie mam :wink:
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Oczywiście dopisuje się do listy, jak tylko ustalicie te kategorie.
                                      I fajnie by było jak by czcionka tego napisu była taka sama jak loga :] Bo taka zwykła jakości nie przekaże

Skomentuj

I fajnie by było jak by czcionka tego napisu była taka sama jak loga

TO JEST ZŁY POMYSŁ

Aczkolwiek czcionka do napisu w naklejkach na tablice zupełnie nie pasuje - jako, że nie jestem zainteresowany tymi naklejkami nie śmiałem tutaj sugerować żadnych zmian :)

PS: Jeśli ktoś mi podeśle na maila projekt tej naklejki na rejestrację w wektorze to mogę forumowiczom tutaj uwypaśnić ją

Skomentuj

Propozycja z wycięciem nadal aktualna - jeśli będzie finalna wersja to w każdej chwili mogę wyciąć testową nakleić, wykleić na rejestrację i zrobić zdjęcie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X