Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ramka pod tablicę rejestracyjną

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz
    ze jak pegelmesser, "odzywa" sie do kurira tak jak na forum to sie nie dziwie
    Kurierzy a poczta to inna bajka. Chociaz jedni gorsi od drugich, kurierzy albo nie dzwonia a pocztopseudopaczkarzolistonosze awiza nie zostawiaja, potem jake za tydzien na pcozte a tam 5 przesyłke, juz nie raz odsyłali do nadawcy bo lezaly u nich ponad 2 tygodnie - wtedy odsyłaja. paranoja.

Skomentuj

Do mnie również ramki dotarły. Bardzo dobra jakość wykonania, ale niestety jedna pęknięta :( W najcieńszym miejscu - lewy dolny róg. Są już założone i pęknięcia nie widać, ani nie przeszkadza.

[ Dodano: 2010-11-20, 14:42 ]
      Jak będziecie widzieć gościa w sejczku, stojącego w korku na alejach w krakowie z ramkami diyaudio, to możecie zagadywać ha ha

Skomentuj

hehe :mrgreen:
        dobry pomysl
        szkoda, ze tak malo sie sprzedalo
        ale moze warto
        jak zobaczycie jakis samochod z forumowymi ramkami, robcie zdjecie, zakryjcie numery, wklejcie na forum i pozdrawiajcie :razz:
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
          Do mnie również ramki dotarły. Bardzo dobra jakość wykonania, ale niestety jedna pęknięta W najcieńszym miejscu - lewy dolny róg. Są już założone i pęknięcia nie widać, ani nie przeszkadza.
          celowo ramki zostały przeze mnie złożone żeby nic się nie stało, widocznie Poczta Polska jest w stanie wszystko uszkodzić...
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

No to mój zielony bolid już może sie cieszyć nowymi rameczkami :mrgreen:

Skomentuj

Yoshi_80, V6 pod maska warczy?

Skomentuj

Pogromca mitow, chciałbym, no może do momentu pierwszego tankowania :lol:
                Ale warczy solidnie i puszcza chmury,jak traktor, 1.9TD :mrgreen: :mrgreen:

Skomentuj

Witam,
                  właśnie dziś odebrałem. Wszystko ok bez uszkodzeń. Dziękuje za wszystko.
                  pozdrawiam.

Skomentuj

Dziękuje bardzo za zamówienie ,wszystko poszło jak należy . Jeszcze raz dzięki

Skomentuj

Ramki dotarły,są solidnie zrobione, dziękuję LuSzTi

Skomentuj

Dotarły :smile:

Skomentuj

do mnie tez dotarly
                          ale mam watpliwosci... zaraz przejze temat i napisze

[ Dodano: 2010-11-23, 11:33 ]
                          jednak wszystko OK

Skomentuj

U mnie też już są.. Moja Corsa ma teraz gdzie tablice trzymać..:)

Skomentuj

a ja jeszcze nie zalozylem bo ciagle deszcz pada i jest mokro
                              a drugi samochod mi rozbili na parkingu :evil:
                              baba rozwalila w niedziele 5 samochodow :shock:
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

baba rozwalila w niedziele 5 samochodow :shock:
                                A to k..wa!
                                a ja jeszcze nie zalozylem bo ciagle deszcz pada i jest mokro
                                A w dodatku mi sie nie chce.,,,

Skomentuj

pegelmesser, wyprzedzala z prawej strony parkujacego sasiada. Skrecal w prawo w miejsce parkingowe. Odbila sie od niego, uderzyla w zaparkowany samochod z prawej, pozniej stal moj a moj zatrzymal sie na przyczepie kempingowej nastepnego sasiada. A co ciekawe wszystkie samochody ludzi z jednej klatki :mrgreen: A dziewczyna od Pawla_Sz Kolobrzegu :wink:
                                  A to, ze mi sie nie chce to nastepna sprawa :oops:
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

tak tak ona tez moj blad :razz:
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

to sie teraz sasiedzi nie beda lubieć :P

Skomentuj

misiek88, dlaczego? Przeciez to zadnego z nas wina i nikt na to nie mial wpywu

btw: chcialem kupic jakis wzmacniacz, sprzedalem uni ale dzieki temu rozgladam sie za nowym zestawem cambridge audio wzmak plus cd :mrgreen:
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

heh mamy rozumiec ze samochod sprawcy wypadku mial polise u dobrego ubezpieczyciela,do tego pewnie doszło AC :)

[ Dodano: 2010-11-23, 23:11 ]
                                          no ta kobieta byla sprawca wiec.... a ona tez jest wasza sasiadka zgadza sie ?? :>

Skomentuj

Czaruję...
                                          X