Zamieszczone przez lklukasz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ramka pod tablicę rejestracyjną
Collapse
X
-
Do mnie również ramki dotarły. Bardzo dobra jakość wykonania, ale niestety jedna pęknięta :( W najcieńszym miejscu - lewy dolny róg. Są już założone i pęknięcia nie widać, ani nie przeszkadza.
[ Dodano: 2010-11-20, 14:42 ]
Jak będziecie widzieć gościa w sejczku, stojącego w korku na alejach w krakowie z ramkami diyaudio, to możecie zagadywaćha ha
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90Do mnie również ramki dotarły. Bardzo dobra jakość wykonania, ale niestety jedna pęknięta W najcieńszym miejscu - lewy dolny róg. Są już założone i pęknięcia nie widać, ani nie przeszkadza.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
pegelmesser, wyprzedzala z prawej strony parkujacego sasiada. Skrecal w prawo w miejsce parkingowe. Odbila sie od niego, uderzyla w zaparkowany samochod z prawej, pozniej stal moj a moj zatrzymal sie na przyczepie kempingowej nastepnego sasiada. A co ciekawe wszystkie samochody ludzi z jednej klatki :mrgreen: A dziewczyna od Pawla_Sz Kolobrzegu :wink:
A to, ze mi sie nie chce to nastepna sprawa :oops:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj