Ponieważ powstał jakiś czas temu na głównej dział układów elektronicznych to postanowiłem go w najbliższym czasie uzupełnić go o kilka nowych układzików.
Poniższe układy istnieją na razie tylko i wyłącznie w programach (symulacyjnym i projektowym), więc będą wymagać testów. W związku z tym po wykonaniu prototypów będę wypożyczał każdy układ komuś, kto obiektywnie oceni go w działaniu (można się zgłaszać na ochotnika) :)
A żeby nudno nie było to zamieszczam same renderingi układów bez opisu co jest co i co potrafi - jak ktoś chce się pobawić to niech zgaduje co to za układ i jakie ma funkcje
(niestety z powodu braku virtualnych modeli niektórych elementów nie są one umieszczone na renderingach - takie sobie utrudnienie dla zgadujących)
Układ 1:

Wymiary płytki PCB: 140 x 45 mm
Układ 2:

Wymiary płytki PCB: 150 x 25 mm
Układ 3:

Wymiary płytki PCB: 60 x 40 mm
Miłej zabawy :!:
P.S. 90% elementów do budowy układów już mam - obecnie odkładam kasę na uzupełnienie braków w elementach i wykonanie płytek prototypowych.
Poniższe układy istnieją na razie tylko i wyłącznie w programach (symulacyjnym i projektowym), więc będą wymagać testów. W związku z tym po wykonaniu prototypów będę wypożyczał każdy układ komuś, kto obiektywnie oceni go w działaniu (można się zgłaszać na ochotnika) :)
A żeby nudno nie było to zamieszczam same renderingi układów bez opisu co jest co i co potrafi - jak ktoś chce się pobawić to niech zgaduje co to za układ i jakie ma funkcje

Układ 1:

Wymiary płytki PCB: 140 x 45 mm
Układ 2:

Wymiary płytki PCB: 150 x 25 mm
Układ 3:

Wymiary płytki PCB: 60 x 40 mm
Miłej zabawy :!:
P.S. 90% elementów do budowy układów już mam - obecnie odkładam kasę na uzupełnienie braków w elementach i wykonanie płytek prototypowych.
Skomentuj