Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przestroga przed forumowiczem

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cos mi sie wydaje ze po prostu trafił swój na swego ...

najpierw poleciales w kolki z paroma osobami ....a teraz ktos potratkuje ciebie tak samo ..ot i wszystko

Skomentuj

od samego poczatku wkurzal mnie ten temat...

damiani, jak tylko dostaniesz ta plytke i oddasz kase to daj znac - zamkne to bo wkurza to sie nigdy nie skonczy :???:

Skomentuj

cos mi sie wydaje, ze ta plytka do mnie nie dojdzie...
        Poproś go o fotkę potwierdzenia nadania paczki.

Skomentuj

witam

przepraszam za zaśmiecanie forum, list wysłałem 2 tygodnie temu, pieniążków dalej nie dostałem, jutro idę zgłosić sprawę o wyłudzenie na policje jeśli ktoś również został oszukany przez ta osobę polecam zrobić dokładnie tak samo, nie będę cackał się z osoba dla której 16 jest taki majątkiem by tak się zachowywać, mówi mi ze jak chce go w balona zrobić to źle trafiłem a kto tu kogo w balona chciał zrobić wysyłając taka płytkę, nie będę tego komentował...

[ Dodano: 2010-05-15, 01:10 ]
          Zamieszczone przez cursor
          poproś o to poproś o tamto a czy oszukiwałem z płytką w stanie tragicznym ?? wiec po jaki wól mi taka płytka ?? to oczywiste ze ja odesłałem bo dupę wole podetrzeć papierem a nie laminatem... nie wytrzymuje już porostu...

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69
            witam

przepraszam za zaśmiecanie forum, list wysłałem 2 tygodnie temu, pieniążków dalej nie dostałem, jutro idę zgłosić sprawę o wyłudzenie na policje jeśli ktoś również został oszukany przez ta osobę polecam zrobić dokładnie tak samo, nie będę cackał się z osoba dla której 16 jest taki majątkiem by tak się zachowywać, mówi mi ze jak chce go w balona zrobić to źle trafiłem a kto tu kogo w balona chciał zrobić wysyłając taka płytkę, nie będę tego komentował...

poproś o to poproś o tamto a czy oszukiwałem z płytką w stanie tragicznym ?? wiec po jaki wól mi taka płytka ?? to oczywiste ze ja odesłałem bo dupę wole podetrzeć papierem a nie laminatem... nie wytrzymuje już porostu...
            A nie przyszło Ci do głowy, że list rzeczywiście nie doszedł? Kumpel mi odesłał płytę CD listem poleconym ponad pół roku temu, do tej pory go nie dostałem. Więc może przestaniesz strugać bohatera i czasem pomyślisz, że kolejny raz poczta dała ciała?

Skomentuj

Zamieszczone przez Lt_Bri
              ->taz, to co pokazałeś na zdjęciu jest poprawne - ale i to ledwo...
              no chyba jaja sobie robisz-pcb moim zdaniem bardzo przyzwoicie wykonane a jak masz coś lepszego to pokaz(no nie jaja oczywiście

Skomentuj

witam

A nie przyszło Ci do głowy, że list rzeczywiście nie doszedł? Kumpel mi odesłał płytę CD listem poleconym ponad pół roku temu, do tej pory go nie dostałem. Więc może przestaniesz strugać bohatera i czasem pomyślisz, że kolejny raz poczta dała ciała?
                fakt faktem, poczta pocztą, ale po pierwsze nie ja sobie wysłałem tak badziewna płytkę wiec nie ja ten problem zacząłem... po drugie chce mieć już kasę na koncie by mieć z głowy to jedno wielkie nieporozumienie. Dobrze wiemy ze nie jestem pierwszy oszukany przez damiani wiec nie ja tu testem czemukolwiek winien a ja najbardziej cierpię... kupując płytkę to ja zaufałem i dobrze na tym nie wyszedłem wiec teraz pieniądze powinny być mi najpierw zwrócone bo zostanę bez niczego jak się właśnie dzieje...

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                  daniel69, wez sie uspokoj bo zachwujesz sie jak male dziecko!

jutro idę zgłosić sprawę o wyłudzenie na policje
                  ciekaw jestem na jakiej podstawie skoro nie masz dowodu? (bo podobno juz wyslales)

Skomentuj

widocznie jestem małym dzieckiem i to upartym, zadziornym i bardzo mściwym... po prostu nie znacie sytuacji i nie wiecie jak ta osoba wytraciła mnie już z równowagi

a jak udowodnię na policji, rozmowy na forum, na gg, przelew na konto jest do tej osoby... to akurat żaden problem. A jak nie mam towaru to wyłudzenie jeszcze ładniej wygląda...

Skomentuj

Dobrze wiemy ze nie jestem pierwszy oszukany przez damiani
                      herezje siejeszcz czlowieku, wystarczyl by dowod nadania i pieniadze dawno bys mial juz na koncie, nie chcesz wyslac to poczekasz az list przyjdzie do mnie, postawilem taki warunek zwrotu na samym poczatku i sie na to zgodziles, tyle z mojej strony
                      jak ktos jest kumaty to sam sobie wyciagnie poprawne wnioski....
                      jutro idę zgłosić sprawę o wyłudzenie na policje
                      moze szybciej dostane polecony z prokuratury :lol:

Skomentuj

widocznie jestem małym dzieckiem i to upartym, zadziornym i bardzo mściwym... po prostu nie znacie sytuacji i nie wiecie jak ta osoba wytraciła mnie już z równowagi

a jak udowodnię na policji, rozmowy na forum, na gg, przelew na konto jest do tej osoby... to akurat żaden problem. A jak nie mam towaru to wyłudzenie jeszcze ładniej wygląda...
                        Oj, bardzo nie dojrzałym dzieckiem.

Chcesz komuś brudzić w papierach, bo taki masz kaprys?

Zawiść ludzka nie zna granic.

Jako osoba pokrzywdzona masz własne prawa, równocześnie osoba która tego dokonała też ma prawo do obrony, ale jak widać dla Ciebie to prawo stoi tylko po Twojej stronie. Błędne myślenie.

Skomentuj

przemyslalem sprawe glebiej i odeslalem Ci te 16zl, zwrot Ci sie nalezal bo miales do tego swiete prawo - nigdy nie twierdzilem inaczej, Twoje zachowanie zostawie bez komentarza, nie wyslales mi do tej pory nawet potwierdzenia nadania wiec cudow sie nie spodziewam ze plytke dostane z powrotem, mam (nie tylko ja pewnie) juz dosyc Twojego bicia piany i robienie sensacji z niewiadomo czego

EOT(prosze o zamkniecie tematu)

Skomentuj

Zapewne wyslal listem NIE poleconym, stad zadnego potwierdzenia nie ma. Ja z doswiadczenia wiem, ze listy niepolecone z wieksza zawartosci sie lubia gubic ( wiadomo przeciez co sie z nimi dzieje )

Skomentuj

daniel69, dostales nauczke. nastepnym razem dowiedz sie 10x co kupujesz zanim zaplacisz komus...
                              dostales pieniadze wiec sie uspokoj i pomysl 3x zanim nastepnym razem kogos oskarzysz!

temat zamykam bo od samego poczatku byl wkurzajacy...

Skomentuj

Czaruję...
                              X