U mnie działa natychmiast.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaMoze jakiś lag to był?
Sprawdzilem jest OK, hmm.
EDIT:
W Debianie jak zwykle jakaś wiekowa wersja, jak mi się będzie nudzić, to może zmienię i zobaczę jaki będzie efekt.Last edited by ampli; 29.07.2016, 18:57.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ampli Zobacz postaHa, muszę zobaczyć czy aby nie mam jakiejś starej wersji Chromium, bo na Chrome działa.
EDIT:
W Debianie jak zwykle jakaś wiekowa wersja, jak mi się będzie nudzić, to może zmienię i zobaczę jaki będzie efekt.
Rozwalenie systemu zależnościami i instalacja w miarę najnowszego Chromium jakby nie pomogła, na googlowym Chrome jest ok.
Skomentuj
-
Może coś po kablach.
Nic nie ruszałem, wychodzą od razu.
Nie mam też kolejek.
Ogólnie wysłania maila zależy od cyklicznego zadania w vB, które z kolei wyzwalane jest jeśli na forum użytkownicy śmigają - tak to ciekawie wymyslili,
- - - - - aktualizacja - - - - -
Po logach widze, 10:07 dzis dostales PM, a mail wyszedl:
Aug 11 10:10:36 tweety postfix/smtp[31312]: 189E71EF09: to=<h******@gmail.com>, relay=gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.136.27]:25, delay=1.1, delays=0.14/0/0.17/0.83, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 OK 1470903036 198si1839619wmi.81 - gsmtp)
Skomentuj
-
Panowie, otrzymałem wiadomość na PW i chcę na nią odpowiedzieć. Napisałem więc odpowiedź i ją zatwierdziłem (podobnie jak post), niestety nie widzę jej w rozmowie ani w "Wysłanych". Powtórzyłem odpowiedź jeszcze dwa razy i wciąż to samo. Słabo znam mechanizmy tego forum, co mogę robić źle? Mam obawy, że wiadomość nie dotarła do odbiorcy.
Robert
Skomentuj
-
Fajnie by było dodać opcje spoilera (chyba nie pokręciłem nazwy),była by przydatna w chwili dodawania dużej ilości zdjęć tak jak ma to miejsce w temacie o AVS 2016, gdzie zostały dodane setki zdjęć i wszystkie naraz się ładują - troszkę uciążliwePreamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta...i wszystkie naraz się ładują
Zauważ że ich nie idzie powięszyć.
...no chyba że się mylę.
Skomentuj
Skomentuj