Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

U mnie działa natychmiast.

Skomentuj

Moze jakiś lag to był?
      Sprawdzilem jest OK, hmm.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
        Moze jakiś lag to był?
        Sprawdzilem jest OK, hmm.
        Ha, muszę zobaczyć czy aby nie mam jakiejś starej wersji Chromium, bo na Chrome działa.

EDIT:

W Debianie jak zwykle jakaś wiekowa wersja, jak mi się będzie nudzić, to może zmienię i zobaczę jaki będzie efekt.
        Last edited by ampli; 29.07.2016, 18:57.

Skomentuj

Błąd: GG na forum pokazuje (kto je ma dodane do profilu) jako Dostępny, a przez aplikację okazuje się że jest Niedostępny.
          Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

To tylko ikonka na forum.
            Nie ma juz statusu bo czesto ladowanie statusu dla sporego tematu powodowalo opoznienia, zwisy podczas ladowania strony.
            Byl np sprawdzany status dla 20 userow.

Wywalilem to, zostawilem ikonke produktu i tyle

Skomentuj

Dla mnie ten status nie jest w ogóle przydatny, ale jakiś skrypt ajaxowy mógłby to spokojnie ogarnąć.

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
                Ha, muszę zobaczyć czy aby nie mam jakiejś starej wersji Chromium, bo na Chrome działa.

EDIT:

W Debianie jak zwykle jakaś wiekowa wersja, jak mi się będzie nudzić, to może zmienię i zobaczę jaki będzie efekt.
                Problem niejako rozwiązany, zainstalowałem Chrome (to nie to samo co Chromium).
                Rozwalenie systemu zależnościami i instalacja w miarę najnowszego Chromium jakby nie pomogła, na googlowym Chrome jest ok.

Skomentuj

Maile informacją o PW dochodzą z bardzo dużym opóźnieniem.
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Może coś po kablach.
                    Nic nie ruszałem, wychodzą od razu.
                    Nie mam też kolejek.

Ogólnie wysłania maila zależy od cyklicznego zadania w vB, które z kolei wyzwalane jest jeśli na forum użytkownicy śmigają - tak to ciekawie wymyslili,

- - - - - aktualizacja - - - - -

Po logach widze, 10:07 dzis dostales PM, a mail wyszedl:
                    Aug 11 10:10:36 tweety postfix/smtp[31312]: 189E71EF09: to=<h******@gmail.com>, relay=gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.136.27]:25, delay=1.1, delays=0.14/0/0.17/0.83, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 OK 1470903036 198si1839619wmi.81 - gsmtp)

Skomentuj

Panowie, otrzymałem wiadomość na PW i chcę na nią odpowiedzieć. Napisałem więc odpowiedź i ją zatwierdziłem (podobnie jak post), niestety nie widzę jej w rozmowie ani w "Wysłanych". Powtórzyłem odpowiedź jeszcze dwa razy i wciąż to samo. Słabo znam mechanizmy tego forum, co mogę robić źle? Mam obawy, że wiadomość nie dotarła do odbiorcy.

Robert

Skomentuj

Dotarła. Aby wychodzące PW były zapisywane musisz taką opcję zaznaczyć w ustawieniach profilu.
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

korekta czasu letniego działa Wam poprawnie? mi na ustawieniu automatycznym dalej pokazuje czas letni, dopiero po przestawieniu na wyłączoną działa jak powinno...

Skomentuj

Ustaw strefe czsowa na GMT +1 oraz automat i winno dzialac OK.

Skomentuj

mam gmt +1 i automat nie działa ok...

Skomentuj

U mnie działa poprawnie.

Nie na temat...
                                Przypomina mi się koszulka z napisem naszego woźnego Tomka, którą miał założoną na tegorocznym AudioShow :) "dziwne, ale u mnie działa"

Skomentuj

Fajnie by było dodać opcje spoilera (chyba nie pokręciłem nazwy),była by przydatna w chwili dodawania dużej ilości zdjęć tak jak ma to miejsce w temacie o AVS 2016, gdzie zostały dodane setki zdjęć i wszystkie naraz się ładują - troszkę uciążliwe
                                  Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
                                    ...i wszystkie naraz się ładują
                                    Bo chyba Paweł tych zdjęć nie wrzucił na nasz serwer.
                                    Zauważ że ich nie idzie powięszyć.

...no chyba że się mylę.

Skomentuj

Każde da się powiększyć i są na naszym serwerze.
                                      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Bo przy takiej ilosci laduje sie miniaturki.
                                        A nie linki do pelnych fotek.

Po to mamy slide-show.

Skomentuj

zdjęcia wrzucił dobrze, ale współczuję tym co na komórce otworzą ten temat..

Skomentuj

Czaruję...
                                          X