Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

z tym forum jest tak

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

esh0 to prawda - "fala" trochę zalewa forum, a co najciekawsze - często tym "nowym", którzy zadają pytania, odpowiadają użytkownicy, którzy niewiele więcej wiedzą i wychodzą kwiatki w stylu "prowadził ślepy ślepego". Często ktoś podaje jakies obiegowe opinie, którze przeszły przez 100 osób i docierają na forum w formie wyraźnie zmutowanej i poprostu aż rażącej głupotą. Rzeczywiście te same tematy są w kółko powtarzane. Chyba jedynym lekarstwem jest większa liczba moderatorów i "ostrzejsza" selekcja - jak się temat powtarza to usuwać posta. To może wyjśc tylko na dobre zarówno forum, które będzie bardziej uporządkowane, przejszyste i rzeczowe, jak i początkującym użytkownikom - nauczą się wreszcie opcji "szukaj". Do tego przydałaby się dział np. z linkami do ciekawych stron lub nowa dawka artykułów, które będą coraz bardziej zaawansowane (jakiś czas temu prosiłem o artykuł o wzmacniaczach). Myślę, że sporo jest tu ambitnych osób, które po nominacji na moderatora albo artykułopisarza mogłyby swim nakładem pracy trochę ulepszyć forum. Co o tym myślicie?

Skomentuj

Artykuly moze pisac kazdy, wystarczy je pozniej wyslac do Igoda i liczyc, ze zostana umieszczone na stronie :)

Sam moze kiedys sie zmobilizuje i cos napisze :)

Skomentuj

no i zalozylem posta ktoru moze rozwiarza kilka problemof hehe

Skomentuj

tak jak mówi Igod, moze byćtylko lepiej, jest taki niski poziom że niechce się tu nawet wchodzić ale z niektórych nałogów trudno wyjśc !!

co do swojego pierwszego postu niepamiętam , wiem ze mialem INNY nick na białej wersji strony pare FOR temu i zostałem pojechany ostro :P z tegoco pamiętam to chyba Yoshi mnie najbardziej pojechal, odrazu zmnieniłem nicka i potem szło już gładko :)

Skomentuj

Czaruję...
          X