Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomysł na dodatkowy biznes dla studenta

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ostatnio właśnie myślałem sam nad biznesem typu myjnia samochodowa z zakresem mycia, woskowania, odkurzania, prania. Szczególnie zainteresowało mnie urzadzenie do prania tapicerki: http://www.carwash.net.pl/link5.html o tyle to jest dobre ze można tym prac tez dywany w domach jak i tapicerkę domową, więc to trochę rozszerza działalność. Takie urządzenie to juz dość spory wydatek, a do tego trzeba gdzie mieć myć te samochody. Mam sporo miejsca na poważną myjnie, ale niestety 10km od miasta, co mija się już z celem.

Skomentuj

myjnie odpadają bo ostatnimi czasy jest wysyp myjni bezobsługowych w lublinie z tego co widzę....

Skomentuj

No ale nie chodzi o myjnię bezdotykową (których teraz faktycznie jak psów) tylko o profesjonalną kosmetykę samochodową - a tutaj rynek już chyba nie jest tak bardzo nasycony.

Skomentuj

Wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł:) Sama korzystałabym z takowej myjni. Niestety w mojej miejscowości i jej okolicach nikt nie świadczy podobnych usług. Brawo za ciekawy pomysł i trzymam kciuki aby Ci się udało. Napisz później o Twoich poczynaniach. Pozdrawiam Kasia

UWAGI MODERATORA
          Na reklamę to trzeba mieć zgodę administracji. Kolejny post z takim podpisem i ban.
          Last edited by raven1985; 17.02.2011, 18:24.

Skomentuj

Nie na temat...
            kasia czy w awatarze to twoje zdjecie jest? :)
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak to moje zdjęcie? a dlaczego pytasz?

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez kasia miła Zobacz posta
                Tak to moje zdjęcie? a dlaczego pytasz?
                nie wiem jak kolega lklukas sądzi, ale ja sądze, że jestes piekną kobietą

Skomentuj

Co do interesu: proponuje zainteresować się numizmatyką :)

Co do Kasi: Na jej awatarze widnieje naprawdę bardzo ładna kobieta. Bardzo.

Skomentuj

Nie na temat...
                    chłopaki zanim zacznie sie kolejna burza offtopu :P to ewidentna reklama sali konferencyjnej, prezentowalem to zagadnienie na seminarium o marketingu w internecie, ktoś zakłada konto, pisze nic nie znaczące posty, ale czymś musi wzbudzić zainteresowanie (zdjęcie) - a w stopce co? reklama :P oczywiście mogę sie mylić ale prawdy nigdy nie poznacie :P a robią to osoby z firmy albo wynajęte - wpiszcie na allegro "pisanie postów"...

Skomentuj

jaromas, chociaż Ty jeden trzeźwo myślisz

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                        Nie na temat...
                        chłopaki zanim zacznie sie kolejna burza offtopu :P to ewidentna reklama sali konferencyjnej, prezentowalem to zagadnienie na seminarium o marketingu w internecie, ktoś zakłada konto, pisze nic nie znaczące posty, ale czymś musi wzbudzić zainteresowanie (zdjęcie) - a w stopce co? reklama :P oczywiście mogę sie mylić ale prawdy nigdy nie poznacie :P a robią to osoby z firmy albo wynajęte - wpiszcie na allegro "pisanie postów"...
                        Nie na temat...
                        Dokładnie, zresztą nie wiem czym sie podniecacie, zdjęcie jakaś miniaturka i od razu och i ach jakbyście kobiety na oczy nie widzieli :P

Skomentuj

Nie na temat...
                          wiedzialem, ze sie zacznie
                          Kasiu wlasnie chcialem powiedziec, ze jestes piekna kobieta :)
                          a w podpisy nie zagladam...
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                            lklukasz nie podrywaj, masz już żonę

Skomentuj

Nie na temat...
                              Jak bym sobie taki fajny awatar wsadził też byście mnie podrywali ? :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                Jakbyś był'a' taką fajną laską, która w dodatku tak się zna na elektronice to bym podrywał na maxa
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Teraz lepiej

Skomentuj

Nie na temat...
                                    A ja tam myślę, że te komplementy kobiecości to dotyczą tych dwóch krągłości Coś mi silikonem podchodzą.
                                    Last edited by lklukasz; 17.02.2011, 21:48. Powód: brak offtopic
                                    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      kondrax mi nie przeszkadza... :)
                                      Raven1985 z tym zdjeciem nie masz co liczyc...
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                        raven1985, jakbyś podawał się za goth'kę w ciekawym wydaniu to zaprosiłbym Cię na czarną kawę.
                                        Clavier jakoś mnie nie przekonuje

A pani na zdjęciu ma ładne... te... no... oczy... no, oczy ma ładne

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zdjęcie w awatarze raczej nie przedstawia pani Kasi http://www.istockphoto.com/stock-pho...he-tropics.php

Skomentuj

Czaruję...
                                          X