Ostatnio właśnie myślałem sam nad biznesem typu myjnia samochodowa z zakresem mycia, woskowania, odkurzania, prania. Szczególnie zainteresowało mnie urzadzenie do prania tapicerki: http://www.carwash.net.pl/link5.html o tyle to jest dobre ze można tym prac tez dywany w domach jak i tapicerkę domową, więc to trochę rozszerza działalność. Takie urządzenie to juz dość spory wydatek, a do tego trzeba gdzie mieć myć te samochody. Mam sporo miejsca na poważną myjnie, ale niestety 10km od miasta, co mija się już z celem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomysł na dodatkowy biznes dla studenta
Collapse
X
-
Wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł:) Sama korzystałabym z takowej myjni. Niestety w mojej miejscowości i jej okolicach nikt nie świadczy podobnych usług. Brawo za ciekawy pomysł i trzymam kciuki aby Ci się udało. Napisz później o Twoich poczynaniach. Pozdrawiam Kasia
UWAGI MODERATORANa reklamę to trzeba mieć zgodę administracji. Kolejny post z takim podpisem i ban. Last edited by raven1985; 17.02.2011, 18:24.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez kasia miła Zobacz postaTak to moje zdjęcie? a dlaczego pytasz?
Skomentuj
-
Nie na temat...chłopaki zanim zacznie sie kolejna burza offtopu :P to ewidentna reklama sali konferencyjnej, prezentowalem to zagadnienie na seminarium o marketingu w internecie, ktoś zakłada konto, pisze nic nie znaczące posty, ale czymś musi wzbudzić zainteresowanie (zdjęcie) - a w stopce co? reklama :P oczywiście mogę sie mylić ale prawdy nigdy nie poznacie :P a robią to osoby z firmy albo wynajęte - wpiszcie na allegro "pisanie postów"...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez jaromas Zobacz postaNie na temat...chłopaki zanim zacznie sie kolejna burza offtopu :P to ewidentna reklama sali konferencyjnej, prezentowalem to zagadnienie na seminarium o marketingu w internecie, ktoś zakłada konto, pisze nic nie znaczące posty, ale czymś musi wzbudzić zainteresowanie (zdjęcie) - a w stopce co? reklama :P oczywiście mogę sie mylić ale prawdy nigdy nie poznacie :P a robią to osoby z firmy albo wynajęte - wpiszcie na allegro "pisanie postów"... Nie na temat...Dokładnie, zresztą nie wiem czym sie podniecacie, zdjęcie jakaś miniaturka i od razu och i ach jakbyście kobiety na oczy nie widzieli :P
Skomentuj
-
Nie na temat...Zdjęcie w awatarze raczej nie przedstawia pani Kasi http://www.istockphoto.com/stock-pho...he-tropics.php
Skomentuj
Skomentuj