bylo juz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Allegro speszyl ałard
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
http://allegro.pl/item867521733_kon_..._evidance.html
Witam serdecznie na kolejnej mojej aukcji-zobacz tez inne>sprzet,znaczki,plyty,kasty...>>
Na tej aukcji nam do sprzedania WZMACNIACZ-KONCOWY TZW.KONCOWKE MOCY STEREO DWA KANALY>>>PRO EVIDANCE-PRO-EVID 240b"___JEDYNA NA ALLEGRO__
Koncowka przywieziona z niemiec wyglada jak nowa i dzial bez problemu-sprawdzalem ok.3h grala na 3/5mocy na pokretlach-potenciometrach na kolumnach 400Wattowych w nominale-przy 8 Ohm,brak kartonu a szkoda wyrzucilem bo case-pisalo na kartonie nazwe jak wyzej i 240W i 4-16 Ohm...gra dos dos bo sasiadka nie mogla sie za sciany dostukac do mnie czemu ja tak glosno gram-dobila sie przez drzwi-czegao ja tak glosno muzyke puszczam na caly reguleto-caly dom chuczy- jak jest post...wiec testowanie dalsze zostalo przerwane ,wzm-powinien mic gdzies ok-100w w nominale-jak sacitce przeszkadzalo wiec daje rade-ale nie dam glowy ile dokladnie-sprawdzona gra-dosc glosno czdowala,wyglada jak nowa,dokladnie parametrow nie znam opis moze ktos amajdzie sobie w internecie,alo wie co to za wzmacniacz -wyglada jak nowy-UWAGA -SPRZEDAJE BEZ CASE-SREBNEJ-JAK WIDAC NA FOTO-CHYBA ZE DOPLATA ZA CASE-250,00zzl,koncowka bez walizki-case-sprzedaje zostanie od nie odkrecona-chyba ze chcesz w walizka-CASE tzw+doplata 250zlKoncowka przod tyl kolor czarny-tam gdzie potenciometry okragle i diody kolor panela blekitny jak wszystko REAL FOTO-zainteresowanym moge przeslac na meila foto!!!Zapraszam czas start>>>
Na wplate czekam Max do 7 dn.roboczych po aukcji-jak wygrasz aukcje prosze o meila-otrzymasz nr.konta do wplaty-jest wplata na koncie od razu wysylam...nie odwoluje os.allegrowiczow z aukcji-zastanow sie dwa razy...allegro to nie zabawa...zapraszam zainteresowanych/czytaj o mnie-moje komentarze itp/pozdrawiam odwiedzajacych zycze zdrowych wesolych sw,NR2010r,a zainteresowanych do aukcji>>>
Skomentuj
-
http://allegro.pl/item873324706_orga...alne_1_zl.html
ORGANIZER TEN POSIADA:
CZAS NA ŚWIECIE (świetna rzecz gdy się ma kogoś bardzo daleko i żeby mu nie zadzwonić w środku nocy :)
KALKULATOR
REJESTR TELEFONÓW
INNE (nie znam, ale ma)
:lol:
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez takeroBTW - ta 6210 navigator jest mało rewelacyjna, aż dziw bierze że ludzie tyle chcą za to płacić.... przyznam się jeszcze, że nigdy nie miałem swojej własnej "komórki", a trochę lat juz żyję na tym świecie, i jak na razie cały czas jadę na służbowym - ma to swoje plusy
Skomentuj
-
Tasior, jak zobaczylem to ogloszenie to az chcialem napisac do autora...
ale jakos sie opanowalem i napisze tutaj :P
koles nie postaral sie ani z obudowa ani z adaptacja starego wzmacniacza a wola za to 200% zysku :?: :shock:
no chyba glupiego szuka :???:
zeby to przynajmniej ladne forki byly...
Skomentuj
-
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=2...2f244c0#226042
Zamieszczone przez Pawel S.Tasior, jak zobaczylem to ogloszenie to az chcialem napisac do autora...
Skomentuj
Skomentuj