Kolumny sa wykonane z płyty mdf 16 mm , zostały skrecone nwktrety , dodatkowo zklejone i od srodka w rogach dla uszczelnienia , został dany lilikon wiec skrzynia jest bardzo szczelna . Kolumna posiada 5 głośników , 2 wysokotonowe i 3 nisko tonowe . Głosniki wysokotonowe to stx GDN10-200-8
Postawie nawet piwo temu, kto mnie uwolni od tego bydlaka, jest to duża jak radziecka Wołga skrzynia z głośnikiem średnicy rodzinnej pizzy z pieczarkami!!! Obite w dywan po babci, który ma już swoje lata świetności (zupełnie jak babcia) dawno za sobą.
Sam głośnik jest zabezpieczany grillem (taki siatex jak u gwiazdorów remizowych dyskotek w zderzakach wyszpachlowanej calibry na gaz). Kiedyś nawet jak dorwałem wkrętarkę sąsiada, który nabył ów cudo techniki wietnamskiej w wyprzedaży w biedronce, udalo mi się ten zacny siatex odkręcić, następnie zabrałem się za odkręcanie głośnika. Kierowała mną czysta ciekawość (taka najzwyklejsza, włóż głowę, włóż rękę, nie ma głowy, nie ma ręki, normalka). Ale ta wkrętarka... Ja wiem, nie miałem przeszkolenia bhp i książeczki sanepidu, ale to mi prawie rękę urwało! Nie mówiąc o tym, że popadłem w koszta, bo wkrętarka po wykręceniu, zakręciła się o 270*, poszła iskra, dymek i cóż, padło dziadostwo. Zakręcać musiałem ręcznie uniwersalnym wkrętakiem śrubowym o łbie krzyżakowym. A co było środku? No cóż muszę przyznać, że jak na złość byłem zawiedziony. Szczurów w środku nie znalazłem. W końcu bydle stoi u mnie od paru lat w piwnicy. Nawet wydobywa się z niego taki przyjemny (choć może i nie?) piwniczny fetorek. Brrr...
Czy to działa? A skąd mam wiedzieć? Grało to kiedyś w jakiejś knajpie, mordobijni, robiło bum-bum, nóżka sama szła do tańca, rączki do góry, w gwizdki ludzie samoistnie gwizdali i wiecie, jaaaaazzzzdaaaaaaa!!! Heh, złote czasy...
Teraz coś odnośnie wysyłki. No nie wiem, czy znajdzie się taki desperat, ale ok, był bym w stanie to wysłać, ale najlepiej kurierem. Nie żebym był wygodny, ale to mi nawet w mój pancerwagen nie wejdzie, takie to niegramotne. Zresztą niedawno, z okazji wiosny sprzątałem w samochodzie, więc tak nie na ręke bedzie to do środka pakować. Jeśli znajdzie się też taki, kto przyjedzie i zabierze to ode mnie, to tak jak pisałem wcześniej - piwo w komplecie! Może się taki delikwent, bądź delikwentka, jeśli to będzie płeć piękna napić z radości, lub z rozpaczy, ale to już kwestia indywidualna.
W dużym skrócie - niech to ktoś ode mnie zabierze, na opał, na stolik do garażu, do calibry jako wygniatacz blachy, w poloneza też wejdzie, choć półeczka z bagaznika już sie nie będzie tak ładnie składać. Nawet się nada jako buda dla psa po wykręceniu głośnika, który powędruje na tylnią półkę w Twoim remizowym wymiataczu TEJ!
Kolumny sa wykonane z płyty mdf 16 mm , zostały skrecone nwktrety , dodatkowo zklejone i od srodka w rogach dla uszczelnienia , został dany lilikon wiec skrzynia jest bardzo szczelna . Kolumna posiada 5 głośników , 2 wysokotonowe i 3 nisko tonowe . Głosniki wysokotonowe to stx GDN10-200-8
hahahha
Dawno takich potworków nie widziałem :) Co to za firma "blow" w ogóle? Skręca mnie, żeby zobaczyć, jak to wszystko w środku jest podłączone :)
http://www.allegro.pl/item1010613341...gwarancja.html
Wrzucam dla przestrogi. Odbiór osobisty niemożliwy, na pytanie czy może wysłać za pobraniem z możliwością otwarcia paczki nie odpisał. Radzę uważać na takich pajaców.
Tak się zastanawiam czy nie warto by było utworzyc watek w stylu "oszusci na allegro", oczywiscie podklejony.
Jest tego sporo o i kazdy ma jakies mniej lub bardziej duze doswiadczenia z takimi osobnikami.
Przykład od sasiadów: http://www.trioda.com/forum/viewtopi...5679&start=240 gdzie tu akurat jeden uzytkownik doczekal sie swojego watku...
cursor, ale coś mi się wydaje, że jak wpłacisz kasę to ten gość dopiero zamawia ten towar. Ale to jest łamanie zasad allegro bo przecież nie wolno sprzedawać rzeczy, która nie jest twoją własnością.
Skomentuj