:shock: Ale paskudztwo :shock: No i jeszcze za takie pieniądze? Koleś chyba oszalał :shock:
Czy paskudztwo to rzecz gustu ale chyba nie widziałeś ile co poniektórzy wołają sobie za swoje DIY albo ile kosztują kolumny w sklepie...
Ciekawe jakie tam głośniki siedzą (podejrzewam że nie najwyższych lotów)
to jest nowy rodzaj obudowy zamiast stosować BR stosuje się szczeliny miedzy deskami!
bas wtedy lepiej promieniuje na cale pomieszczenie pięknie je wypełniając, nie mówiąc już o samej jakości basu z takiej skrzyni!
Do zaoferowania mam potężną skrzynie basową, która dostarczy masażu :)
Skrzynie robilem sam. Składa się z 2 przegródek po 45l każda. Bass reflex 6,5cm x 37cm w każdej z przegródek. przegródek skrzyni zostały zamontowane 4 silne, dopasowane głośniki (2 odpowiadaja za miekki bas, 2 za twardy i ciśnienie)które dają niezłe wrażenia
Wygłuszona od środka sylikonem
Koszt samych głośników to ok. 400zł!
za skrzynie interesowala by mnie cena 1000zl
WYGRZANE I UJEDNOLICONE DLA AUDIO .MOŻE BYĆ QADRO .IM BARDZIEJ UJEDNOLICONE TYM LAMPY PRACUJĄ ZNACZNIE DŁUŻEJ. UJEDNOLICAMY UŻYWAJĄC ODPOWIEDNIEJ APARATURY POCHODZĄCEJ Z ZLIKWIDOWANYCH INSTYTUTÓW, GDYŻ POLSKIE -JEDNE Z NAJLEPSZYCH P-5/207 JAK i P-5/208 SĄ N I E WYSTARCZAJĄCE NAWET DOSPRAWDZANIA, A TYM BARDZIEJ DO "PAROWANIA". UJEDNOLICENIE JEST KONIECZNE DO UZYSKIWANIA ZJAWISKA CHOLOGRAMOWEGO I KONIECZNE JEST POSIADANIE KABLI JAK I GŁOŚNIKOWYCH TAK I INTERKONEKTÓW ZE SREBREM,KTÓRYMI TEŻ DYSPONUJEMY WG.ŻYCZENIA KONFIGURACJA I DŁUDOŚĆ oraz CAŁYM ZESTAWEM NIEMIECKICH I ROSYJSKICH PODSTWEK TAK SREBRANYCH JAK POZŁACANYCH GALWANICZNIE(NIECHIŃSZCZYZNA BO PRZYWYTARCIU BARDZO OJ BARZDO TRZESZCZY). NA ZJAWISKO CHOLOGRAGMOWE MAJĄ WPŁYW TAKŻE WZMACNIACZE , KTRÓRE TEŻ WYKONUJEMY W ŻYCZONEJ KONFIGURACJI I FORMIE I W NAJWUŻSZEJ JAKOŚCI ,.WIĘCEJ INFORMACJI O LAMPACH 1) HTTP://WWW.POLBOX.COM/C/COMPEL 2) HTTP://TUBES.HOMEUNIX.COM , WYBIERZ TYP INTERESUJĄCEJ CIĘ LAMPY ,A JA WYSTAWIĘ NA AUKCJI .NASZYM KLIENTOM SŁUŻĘ RADĄ I SWOIM PONAD PÓŁWIECZNYM DOŚWIADCZNIEM ODBIERANIE LAMP NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE W MAGAZYNIE, ALE WYSYŁAMY TEŻ ZA POBRANIEM - ZA ZALICZENIEM POCZTOWYM. DYSPONUJEMY OKOŁO 3000 TYPAMI LAMP NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI .NIEMALŻE Z CAŁEGO ŚWIATA. N.P.. Z GRUPY ECC83 POSIADMY OK 70.TYPÓW F. W TEJ CENA ZA 1 PARĘ= 2szt.
Haha. Czasami jak jestem na wolumenie to podchodzę do stanowiska obok z jakimiś gazetami i udaje że coś przeglądam a tak na prawdę słucham tych opowieści o jego kablach :mrgreen:
zadalem mu pytanie co to cykacz i przetwornica... oto odpowiedz:
Witam cykac to malutki glosniczek od wysokich a przetwornica to zle napisalem tylko zwrotnica czy jakos tak cos co zwieksza jeszcze moc i wrazie gdyby cos bylo zle podlaczone to sie nie spali glonik tylko to . pozdrawiam
Skomentuj