my się śmiejemy a tu zobaczcie http://www.allegro.pl/item901136602_...cc88_6922.html
to i tak gość kupił okazyjnie
ale czy nie można było włożyć tesli są od 20zł
a pozy tym opinie o tych lampach są jakiś słabe
nikt się nimi nie podnieca
chyba, że mało znalazłem
czemu masz cofac?? ja mowie a propo lamp... ze jesli tyle na prawde kosztuja to jest to zabawne a i zabawne jest jak on tyle chce jak normalnie tyle nie kosztuja... o to mi chodzilo
nie wiedzialem ze za takie cos ktokolwiek jest w stanie dac 500 zl a co dopiero ponad 1000 i to nie koniec aukcji... wspolczuje temu co to wygra
tylko do dupy że lamp nie widać :P
Zamieszczone przez daniel69
napisalem do niego:
hehe nie powiem dobry biznes pan na nim zrobil...
pozdrawiam
i otrzymalem odpowiedz:
hehe - gdyby umial Pan liczyc to chyba wiedzialby Pan, ze tyle kosztuja same czesci
pzdr
Trafo swoje kosztowało, pre na dość tanich lampach, ale też swoje warte jest , buda z odzysku , ale ładnie zrobiona.
Wyszedł na swoje, ale to chyba dobrze że ludzie potrafią też DIY docenić ?
[ Dodano: 2010-02-09, 23:57 ]
Zamieszczone przez lklukasz
np ford a z 31' i przerobić na hot-roda
szczerze ? Wolę dobrego malara w fabrycznym stanie.
oglądasz
Chyba, że swoją pracę tak wysoko ceni.
ale to już nie kilkanaście ale kilkaset
American Hot Rod na pewno oglądasz , a co oni tam robią ? Zwykle biorą wraka wartego parę groszy,arkusz blachy, szpachla (!), farba , silnik i nagla kosztuje niewiadomo ile, właśnie praca jest tam i nie tylko tam najdroższa ;]
Imho nie ma się co burzyć tylko należy brać przykład ;]
Eee, teraz taka moda zeby lampy wybebeszac na wierzch, kiedys tego nie było. Nikt nie robił odbiornikow radiowych z lampami wystawionymi u góry obudowy, podobnie dzis nikt nie wystawia tranzystorów we wzmacniaczu na wierzch obudowy.
a ja dużego fiata z 60 lat
tylko też musiał by być w kozak stanie
tak, z tym że pickup
To jest coś
Zamieszczone przez pegelmesser
Eee, teraz taka moda zeby lampy wybebeszac na wierzch, kiedys tego nie było. Nikt nie robił odbiornikow radiowych z lampami wystawionymi u góry obudowy, podobnie dzis nikt nie wystawia tranzystorów we wzmacniaczu na wierzch obudowy.
Jak ktoś robi na lampach to nie tylko dla celów brzmieniowych, ale też wizualnych, a widoczność lamp wpływa na cenę przy odsprzedaży - proste.
Po prostu - co komu po lampach które nie świecą ?
Skomentuj