Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
    Aukcja daniel69 od nas z forum. Kable od złotówki więc nie ma co psów wieszać (choć on sam lubi na innych wieszać):P
    Ale za to jaki ma dobry słuch :lol:
    W bezpośredniej konfrontacji z Audionova Phantom w moim odczuciu wygrał, dźwięk jest delikatniejszy na górze i bardziej ciepły od Phantoma z racji czego mi bardziej odpowiada i phantom poszedł niedawno na sprzedaż na allegro...

Skomentuj

Oparte są one na przewodzie CORDIAL CGK Road 75-500, oplocie ViaBlue NEON i wtykach pozłacanych 24K złotem.
      Lutowane cyną do zastosowań audio
      Kabel ok, oplot mi się podoba, ale nie chodzi o koszulki... tylko same chinche (24K "złoto") a wyglądają jak chinche metalowe żółte za 1.20szt, no i ten opis....

W bezpośredniej konfrontacji z Audionova Phantom w moim odczuciu wygrał, dźwięk jest delikatniejszy na górze i bardziej ciepły od Phantoma z racji czego mi bardziej odpowiada i phantom poszedł niedawno na sprzedaż na allegro...

Skomentuj

o ile sie nie myle to 24k zloto byloby za miekkie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          kolega niedawno sprzedal takiego w idealnym stanie za ponad 500zl!
          kupil uzywana najtansza yamahe i stwierdzil: "nareszcie slysze srednie tony" :P
          A co ma marka do srednuch tonów? JKim cuden inzynierom z RADMORU udalo sie wyciag w takim razie srednie pasmo?

Skomentuj

http://allegro.pl/mega-zestaw-kabel-...419037065.html
            prawie jak bym wyjął śmieci z kosza i dął do licytacji :)

Skomentuj

Zamieszczone przez kac_zor Zobacz posta
              http://allegro.pl/mega-zestaw-kabel-...419037065.html
              prawie jak bym wyjął śmieci z kosza i dął do licytacji
              same allegro do tego zachęca robiac promocje "po co wyrzucac- lepiej sprzedaj", "posprzataj swoja piwnice" itp: przyklad z brzegu http://szerlok.pl/niepotrzebujacy/?u...iepotrzebujacy -to zakrawa na głupote, zeby nie powiedziec szalenstwo, niedługo ludzie beda smieci sprzedawac bo moze komus jeszcze sie przydadza...

Skomentuj

Zamieszczone przez kac_zor Zobacz posta
                prawie jak bym wyjął śmieci z kosza i dął do licytacji
                przypuszczam że nawet sama miedź nie jest warta zainteresowania się tym

Skomentuj

Co prawda już jakiś czas temu zakończone ale spoglądając na to nie mogłem się powstrzymać
                  http://allegro.pl/diy-wzmacniacz-sym...338756688.html

Skomentuj

Coś pięknego. Pewnie buczy, brumi i pierdzi na raz

Skomentuj

http://allegro.pl/radmor-5102-mega-o...5.html#gallery
                      http://allegro.pl/radmor-5102-5470-z...7.html#gallery
                      Żart jakiś czy co ? Gdy bym tylko wiedział wcześniej że ten złom tyle jest wart...

Skomentuj

raven1985, nie wiadomo czy jest tyle wart bo jeszcze ofert nie ma
                        Myślę, że wartość tego sprzętu można rozpatrywać tylko pod kątem kolekcjonerskim - jest ich ileś tam na rynku i więcej już nie będzie więc cena może tutaj sporo "skakać".

Skomentuj

nie, to nie zart
                          pare tygodni temu kolega sprzedal oryginalego (tylko przestrojony) za 520zl!
                          oczywiscie ten sprzet nie jest tyle wart ale jakism cudem ludzie tyle za to placa

Skomentuj

:w00t:
                            to chyba jakis zatr
                            mam diore 442 z korektorem i mialem sie pozbyc ale w takim razie niech polezy jeszcze z 10lat :>
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zgadza się, ale trzeba przyznać, żę odrestaurowane pięknie, poza tym 5 lat gwarancji.

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                                poza tym 5 lat gwarancji.
                                to stary polski sprzet - skoro poral 20 lat to i 5 kolejnych wytrzyma ;]
                                irek moglby tak samo dawac dozywotnia gwarancje :P

Skomentuj

Tylko jakiż to ma dźwięk po przejściu przez tą masę korektorów ?
                                  Cena faktycznie tylko kolekcjonerska, choć trzeba przyznać, że szczególnie ładnie prezentuje się wersja ze "złotym" panelem.

Gdyby tak przerobić mój PW 3015...

Skomentuj

Nic nowego, od paru lat w tej cenie chodzą odnowione radmory i co najlepsze są na to chętni. A zaczęło się od niejakiego natrixnatrix...

Skomentuj

Zamieszczone przez karolkuich Zobacz posta
                                      Tylko jakiż to ma dźwięk po przejściu przez tą masę korektorów ?
                                      Przecież dobra sieciówka i kabel głośnikowy naprawi dźwięk! :w00t:

OMFG.

Skomentuj

Nie mów... U mnie kable głośnikowe tak zaśniedziały, że po zmianie na nieco grubsze, krótsze i zapewne z czystszej miedzi efekt był słyszalny...

Skomentuj

Pawel_S przeciez u Irka nie ma problemu z dozywotnia gwarancja...:lol:
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X