Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez pegelmesser Zobacz posta
    Nalezy sie 10%, wiec jakby co to moze sobie zatzrymac np. wyswietlacz.
    Akurat tutaj musi spełnić jeszcze jeden warunek wymagany prawem, mianowicie: musi zadeklarować, że wyraża chęć otrzymania znaleźnego, bez tego ani grosza nie dostanie. Rzeczy wartościowe (papiery wartościowe, pieniądze, dzieła itp) przechodzą na własność Skarbu Państwa po 1 roku od zawiadomienia osoby uprawnionej do odbioru (właściciela), a po 2 latach jeżeli poinformowanie tej osoby jest niemożliwe. Rzeczy znalezione trafiają później na aukcje.
    Znalazca w przypadku przedmiotów wartościowych nie może ich przechowywać, do tego są uprawnione jednostki, czyli Biura rzeczy znalezionych, któe są częścią administracji państwowej, najczęściej powiatowej.
    EOT
    Last edited by dolphin123; 19.03.2011, 15:39.

Skomentuj

a co do zgubionego przedmiotu znowu muszę użyć stwierdzenia TO POLSKA... :P choć pewnie nie tylko, ale są państwa gdzie gdy właściciel się nie znajduje to znaleziony przedmiot zostaje prawnie znalazcy... tutaj chętnie przytula go skarb państwa...

Skomentuj

masz w aukcji napisane..

Skomentuj

co mam napisane ?? już zniknął wpis że jest znaleziona na dyskotece...

Skomentuj

http://allegro.pl/glosniki-wysokoton...517655662.html

Jelenia szuka czy o drogę pyta?

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta

Nasz forumowicz to wystawia:P

Skomentuj

"Kaman" -- jakbym już widział tego nicka gdzieś...

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/17...nia-forumowego

jest różnica w cenie

Skomentuj

heheh jezeli allegro przypomina Ci las mozna powiedziec ze szukam jelenia-nabywcy,ze tutaj udalo nam sie nabyc glosniki po 4 zl za sztuke,gdzie na allegro byly po 10 zl za sztuke,te glosniki sa o wiele wiecej warte niz wtedy byly,dla forumowiczow zawsze taniej to chyba oczywiste,nikt nie karze wam ich kupowac na allegro odemnie jesli ktos chce nabyc z forum moze napisac na priv je sprzedam po cenie z ogloszenia kaman1988=kaman777=misiek88 jakby ktos nie wiedzial i mnie nieznal, wlasnie sie sprzedaly 2 szt. po 16 zl za sztuke
                    Last edited by kaman777; 19.03.2011, 18:22.

Skomentuj

http://moto.allegro.pl/e30-coupe-rar...495845590.html

auto mmm piękny klasyk...ale opis:)

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                        Cytat Napisał benek161 Zobacz post

Nasz forumowicz to wystawia:P
                        No i juz ktos kupil dwie sztuki;p

Skomentuj

Zamieszczone przez kaman777 Zobacz posta
                          jesli ktos chce nabyc z forum moze napisac na priv je sprzedam po cenie z ogloszenia
                          Masz chłopie wyobraźnie, zbiorowe zamówienie leci po 4zł sztuka a ty opychasz po 10zł sztuka :lol:
                          Nie allegro ale padłem ze śmiechu http://www.audiostereo.pl/mineraly_80295.html

Skomentuj

tutaj udalo nam sie nabyc glosniki po 4
                            wlasnie sie sprzedaly 2 szt. po 16 zl za sztuke
                            Uważasz że wszystko jest ok? Chłopaki żebyś Ty miał tanio negocjowali ze sprzedawcą , jeszcze pakowanie, latanie po pocztach i to wszystko robione za free no to wyszło po 4zł za sztukę. Kup sobie na własną rękę i handluj.

Skomentuj

No tak, tzreba zakazac handlu sklepom bo przeciez zaopatruja sie tanio w hurtownaich, negocjuja z nimi umowy itp

Skomentuj

Ciekawy opis:
                                http://allegro.pl/alfa-romeo-156-po-...498426293.html
                                Taki "na czasie" rzekłbym.
                                Choć auto zacnie się prezentuje;
                                Nie na temat...
                                jak będę kupował automobil za jakieś dwa lata, to duże szanse, iż to będzie właśnie jakaś alfa 156 - za 25k zł można już cosik wybrać.

Skomentuj

No tak, tzreba zakazac handlu sklepom bo przeciez zaopatruja sie tanio w hurtownaich, negocjuja z nimi umowy itp
                                  No to skoro wszystko jest ok to wezmę sobie w innym zamówieniu kilka setek wtyków nakamichi po 1,65zł i opchnę po 4 i będę się śmiał z tych co je dla mnie przez pół świata ściągali.

Regulamin grupowych zamówień jest potrzebny.

Skomentuj

Życzę ci żebyś poświęcił za darmo swój czas i pieniądze a ktoś to wykorzystał i zarabiał twoim kosztem...
                                    Zamieszczone przez funiax1 Zobacz posta
                                    Coś podobnież się szykuje ale to niech się lklukasz wypowie bo on mi o tym mówił

Skomentuj

wezcie sie ogarnijcie ludzie z widly igly robicie,moje ogloszenie bylo dodane dzien przed nowym ogloszeniem jak juz tak doglebnie wszystko sprawdzacie,a po 4 zl to bedzie jak ilosc osiagnie 100 szt. pozatym zorientujcie sie czy te glosniki sa jeszcze dostepne,to ze sie nabylo je tanio nie oznacza ze ma sie je sprzedawac po tej samej cenie co sie nabylo,pozatym ja tym nie handluje bo sprzedaz 4 szt nie mozna nazwac handlem,te glosniki mial odebrac sobie znajomy nie pokwapil sie po nie to je postanowilem sprzedac a ze dalem cene wyzsza to chyba was to powinno najmniej interesowac jak widac na aukcji sie sprzedaly 2 szt. kupcie sobie po 100 szt i sprzedawajacie po 20 i co ja mam po was jechac bo co po kupilscie taniej a sprzedajecie drozej

---------- Post dodany o 22:56 ---------- Poprzedni post o 22:50 ----------

co do negocjacji kolego funia ja tez mialem w tym udzial i mozna powiedziec ze ja zapoczatkowalem to zamowienie pozniej wszelkie dane podalem łukaszowi wiec mi nie wyjezdzal z takimi tekstami kazdy zainteresowany tylko nikt laskowie niemogl bezposrednio sie skontakotwac ze sprzedawca

Skomentuj

DALEJ NIE ROZUMIESZ po to robimy wspolne zamowienia BEZINTERESOWNIE zeby we wspolnym gronie zaoszczedzic troche grosza i jeden drugiemu pomaga jak moze, i robimy to dla siebie oraz wspolnych zainteresowan i pasji jaka tu na forum jest budowa kolumn a nie dla profitow! Chcesz handlowac sciagnij na wlasna reke 100 szt i sobie handluj

Skomentuj

Zamieszczone przez funiax1 Zobacz posta
                                          No to skoro wszystko jest ok to wezmę sobie w innym zamówieniu kilka setek wtyków nakamichi po 1,65zł i opchnę po 4 i będę się śmiał z tych co je dla mnie przez pół świata ściągali.

chyba niewiesz co piszesz jaki regulamin,ze jesli wezmiesz udzial w zbiorowym zamowieniu na forum zabrania sie sprzedazy danego nabytego przedmiotu dalej i za wyzsza kwote-dobre

Skomentuj

Czaruję...
                                          X