Żeby nie zaginął, dodam chyba najlepszy cytat z opisu: "Wszystkie wyloty otwartych kanałów , pokryte są specjalną farbą zapobiegającą powstawaniu fal stojących i absorbujących drgania harmoniczne."
Na ich miejscu opatentowałbym tą cudowną farbę, jak świat długi i szeroki.
Wiecie co, ja już chyba za stary jestem i nowomody nie rozumiem. Najpierw myślałem, że translator z chińskiego się nie popisał, ale wygląda na to że nie, to nie w tym problem, nie tego typu zdania.
Czy ten wzmacniacz jest jakiś ciekawy jeśli chodzi o pracę? (nie chodzi mi o odwzorowanie nawet w minimalnej części opisu i nie zamierzam go kupić :) )
Czy ten wzmacniacz jest jakiś ciekawy jeśli chodzi o pracę? (nie chodzi mi o odwzorowanie nawet w minimalnej części opisu i nie zamierzam go kupić :) )
A czort go tam wie jak to gra :) Opis i podejście mi się spodobało... yyy... nie spodobało.... wiesz o co mi chodzi
Tam ktoś się chyba o jedno zero pomylił Te głośniki nawet ceny nie mają, sprzedaje to jedna firma ale trzeba się rejestrować, wysyłać oświadczenia... A informacje w necie takie, że bardziej odpowiednia byłaby cena 53 zł.
nie ma to jak holograficzna scena stereo dla każdego audiofila i melomana w umiarkowanych pieniądzach , wyczuwam trend wolf audio pt kondensatory lekarstwem na kazda niedorobke , magiczne zaklęcie "kondensator" powtarza się aż 20 razy w ogloszeniu https://www.olx.pl/d/oferta/referenc...-ID12JYZq.html
Skomentuj