Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ŁukaszN
    Wsadzi głośik w bude pi razy drzwi, pierwszy lepszy br, podłaczy pod Diore, zacznie walić pierdziec na całym paśmie i jest już wniebowziety. Dużo do szczęścia to mu nie potrzeba.
    Czego wy chcecie od od biednej Diory :) Mnie tam ta firma nie przeszkadza

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=78785571
      uszkodzenie końcówki mocy w niczym nie przeszkadza :)
      "... Wzmacniacz ten mimo uszkodzonej końcówki użytkowałem przez dość długi okres czasu. Uszkodzenie w niczym nie przeszkadza. ..."

Skomentuj

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78456147 nie obijac sie czytajcie to kto znajdzie wiecej bledow

Skomentuj

licznik pocwietlany na nie biesko ruwniesz pedala ma pocwietnane ale na zielono mam obrotomiesz
          dolanczam radio pioniera na kasety i polke z glosnikami

Skomentuj

troche wytumingowany maluszek
            zfazowany rorzad
            skrzynia bieguw
            z gury dziekuje za licytacie

Skomentuj

hmmm mechanizm różniczkowy :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=78306444

Skomentuj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78929992 - chyba alpierd nareszcie zrozumiał ile warte są jego głośniki :P

Skomentuj

michone, ja naliczylem 22 bledy, nie liczac interpunkcji i pisania z duzej litery

Skomentuj

eee a te alphardy to glosniki? gdzie haczyk? chetnie z 10 bym wzial i opchnal okolicznym dresom

Skomentuj

zwykły wałek albo komuś sie coś powaliło przy wstawianiu aukcji.. heh tak czy inaczej wziąłem sobie 2szt . 2 alpierdy za 2zl? czmu nie wiecej bym za magnes u stx zapłacił...

Skomentuj

jesli maja kosz z alu to biore 184(tyle zostalo) i na zlom ide hehehhe

Skomentuj

hahaha ja też wziełem se dwa :], hmm trzeba będzie wcisnąc komus w klasie :] Wsumie jesli toten cw z tych cw to powinien byc dobry głośniczek.

P.S Alphard nie zmadżał http://allegro.pl/show_item.php?item=78745646

Skomentuj

ale tanie te alpierdy

Skomentuj

tez wzielem 2szt zobaczymy jak sie aukcja potoczy

Skomentuj

To ja sobie też 2 wzięłem:P

[ Dodano: 2005-12-26, 10:30 ]
                                A widzieliscie pozostałe aukcje?

[ Dodano: 2005-12-26, 10:34 ]
                                Heheh widze ze tasior 10 wzieles:P

Skomentuj

troche z cenami mu sie porabalo :p ale jak powysyla za 1zl te glosniki to zrobie ladna bude i bede ladnie zarobiony bo sub sie szybko sprzeda, ciekawe jak potoczy sie dalej aukcja

Skomentuj

Trzeba by maila napisac zeby głosniki jutro wyslali za 2 wyjdzie w granicach 30zł:) razem z przsylka za pobraniem to by był złoty interes Jakby tak bylo to zaraz biore jeszcze 10

[ Dodano: 2005-12-26, 10:59 ]
                                    Kurde głosniki ida jak swieze bułki:P zaraz ich nie bedzie:P
                                    Ciekawe czy allegro jakas kare nalozy na nich, w koncu jak sprzedaja za 1 zl to powinni za tyle sprzedac a nie ze potem sie rozmysla i zazycza sobie np 100zł za glosnik.

Skomentuj

za te 2 glosniki przesylka bedzie kosztwac 16zl priorytet bo nie waza wiecej niz 10kg oba jestem 99% pewny

Skomentuj

Chociaz by wyszlo te 30zł to i tak sie oplaca wziasc. Zrobic bude i sprzedac dresowi;] ale wisnia z ta przesylka masz racje;] nie wiem z kad mi sie to 30zl wzielo;]

Skomentuj

maila dostalem od niego:
                                          Treść wiadomości:
                                          Witam
                                          Ktoś złamał moje hasło do allegro i zmienił cenę aukcji.
                                          Prosze uznać tą aukcję za niebyłą.
                                          Administratorzy serwisu już zostali o całej sprawie powiadomieni.
                                          Prosze nie wystawiać żadnych kementarzy.

Przepraszam za zamieszanie.

Zdrowych i Wesołych świąt.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X