n/c
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Allegro speszyl ałard
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Ciekawe za ile pociśniesz tego alepirda. Opis mnie rozbawił :) Mogłeś napisać że mniejsza kopułka powoduje głębszy bas - to ostatnio jest chyba w modzie :). Ja bym sie bał pisać że ten głośnik ma 150 wat. Ktoś do niego podepnie 70 wat i sie pewnie sfajczy. No ale zawsze w razie jakiejś reklamacji można powiedzieć że widocznie otwór wentylacyjny cewki sie zakurzył co uniemozliwiło prawidłowe chłodzenie a za to już sprzedawca nie odpowiada bo skąd mogł wiedzieć że w domu nabywcy jest tyle kurzu :).
Skomentuj
-
Nie wiem czy już było. Przyznam że rozbawiło mnie wielce
Prawdziwe "aerodynamiczne" głosniki
http://allegro.pl/show_item.php?item=76546897
Skomentuj
-
Nie wiem czy widzieliście ale takero to naprawdę jest "master of the total ściema"
http://allegro.pl/show_item.php?item=75672421
[ Dodano: 2005-12-23, 21:12 ]
najbardziej mi się podoba ta symulacja w ponad 50 litrach <lol999>
Skomentuj
-
Wiecie co mnie najbardziej dziwi?? Sami stworzylismy topic "allegro speszyl ałard" aby pogazywać ludzka głupote i beszczelność, pokazać jaki chłam i gówno próbują wcisnąć nieświadomym ludziom poprzez wygorowane i przejaskrawione opisy aukcji (ba, co niektórzy to nawet wysyłają nawet @ to autorów aukcji, aby ich zjechac, co za głupoty wypisują).
A tym czasem tutaj sami tolerujemy takie bzdety, ba nawet je "sami" tworzymy... Troche mi tutaj dwulicowościa zajerzdza!!!
Chyba możnaby byc trozkę konsekwentnym w tych sprawach.
Zaznaczam: to jest moje zdanie, które jak napisłałem - strasznie mnie dziwi.
Skomentuj
-
ruthi7, ja Ci powiem moje zdanie , wg mnie jest tak że teraz na allegro nie możesz już praktycznie sprzedać czegoś po akceptowalnej cenie jeśli nie jest maksymalnie dresiarskie , ew nie ma dresiarskiego opisu itp.
Możesz i xlsa wystawić od 1zł i nikt go nie kupi za więcej niż jakiegoś tam alpierda , ba , pewnie nawet mniej jeśli nie napiszesz mocy i pasma ...
to groteska , ale cóż , takie czasy chyba nadeszły ...
Skomentuj
-
Myślę, że ruthiemu7 chodziło o to, że niektórzy z nas wykożystują swoją wiedzę w sposób dobry pomagająć potrzebującym, uświadamiając nieuswiadomionych.... ogólnie oddresowująć ludzi, jedank inni piszą na forum mase bezsensownych postów (norma dzienna 20) a gdzie indziej (np allegro) mając niewątpliwie wiedze wykożystują ją w sposób zły upiekszając i koloryzując fakty, naciągają nieświadomych biednych dresików, tłumacząc się "bo inaczej sie nie da sprzedac" :/
w każdym bądź razie; możemy mieć własną opinię i MAMY :)
Skomentuj
-
inni piszą na forum mase bezsensownych postów (norma dzienna 20) a gdzie indziej (np allegro) mając niewątpliwie wiedze wykożystują ją w sposób zły upiekszając i koloryzując fakty, naciągają nieświadomych biednych dresików, tłumacząc się "bo inaczej sie nie da sprzedac" :/
[ Dodano: 2005-12-24, 00:32 ]
tak to mam rozumieć ?
Skomentuj
-
Zajarany a powiedz ty mi czy kupisz ode mnie takiego Alpharda?? Z pewnością nie więc kto jest potencjalnym klijentem, oczywiście Jaś Kowalski posiadacz pięknych czerwonych dresów. A sam Jas bez odpowiedniego opisu nie kupi głośnika co mu to da jak napiszeż "nie używany 17cm 150W" no chyba że będzie okropnie dresiarsko wyglądal ogromne zawieszenie piankow, plastikowa membran itp.. A teraz wystaw Tonsila kto jest potencjalnym klijentem, tak włanie ty. No ale w takim wypadku nie trzeba dawac takiego opisu bo poczciwy Audio manika bedzie wiedział co kupuje, a opis w tym stylu to raczej bardzej by go zniechcił niż przyciągnał. Ale napewno nie sprzedaz tego tonsila za tyle ile on jest wart fakt faktem dresów jest więcej niż AudioManików dlatego większośc firm na Allegro sprzedaje gówno bo to im sie bardziej opłaca.
A pozatym czy dres zwraca uwage na jkośc basu, sosuje jaki kolwiek preamp. Wsadzi głośik w bude pi razy drzwi, pierwszy lepszy br, podłaczy pod Diore, zacznie walić pierdziec na całym paśmie i jest już wniebowziety. Dużo do szczęścia to mu nie potrzeba.
A teraz ż życia wzięte: Dla kumpla poleciłem 18 STX on myślał że dostanie ją w pierwszym sklepie z Alpierdami no i polazl tam spytal sie faceta o ten głosnik a ze nie było facet mu wsśisną jakiegoś makstona i upieral sie że to samo ten to kupił za 50 zł chyba nie musze mówić ile kosztuje STX. Żałuje tylko że mnie tma nie było pognił bym z gościa albo zaczał bym z nim debate.
Skomentuj
Skomentuj