Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Allegro speszyl ałard

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez cursor
    Głośnik bassowy z otworem echtwórczym: http://www.allegro.pl/item90501086_g...250_watts.html
    Jeden wielki lol. Ale to jeszcze nic. Wyslalem do sprzedającego maila z takim oto zapytaniem :
    "Wlasnie przegladam aukcje dotyczaca glosnika alpharda. Mam takie pytanko - do czego sluzy otwor echotwórczy ?? On jakos poprawia dzwiek ?? Dziekuje z gory za odpowiedz"

Po doslownie (z zegarkiem w reku) 1.5 minuty otrzymalem odpowiedz:
    "tak poprawia to dzwiek, a konkretniej bass jest glebszy i przy bardzo niskich dzwiekach bass jest czysty i mocniejszy pozdrawiam"

[/b]

Skomentuj

beuhehehheh dobry kozak;]

Skomentuj

koszt przesylki 25 zł

Skomentuj

Otwór echotwórczy wygrał dzisiejszy konkurs... ale ,ze ludzie mają taką wyobraźnię - podziwiam

Skomentuj

ten tekst widzialem normalnie w Bydgoszczy w elektronicznym sklepie przy opisach alphredow wlasnie

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item91539186__...cm_wartoo.html

Skomentuj

przynajmniej efektywność prawdziwa... 64dB

Skomentuj

http://allegro.pl/item90812007_hanns...a_arn_150.html - az sobie kupiłem 2 sztuki bo taniutko, zobacze na co to się nadaje, moze uda mi się to wsadzić zeby grało znośnie w sorroundach budzetowych do mojego pseudo kina :P A jak nie to kupie oryginalne Tesle lub STXy :)

Skomentuj

eeeee.... oby zagrało dobrze....

Skomentuj

A nie lepiej kupic raz a dobrze ?

Skomentuj

axl2000 jak masz chwile czasu to moze podwieziesz mi to na pomiary - zobaczymy co to wogóle jest :)

Skomentuj

Jak przyjada do mnie to czemu nie, nie widze problemu :)

Ale jakby złe nie były to pewnie i tak je zostawie bo zalezy mi tylko na cenie a nie na jakosci...skoro wytrzymalem 2 lata na zestawie kina domowego LG za 499zł z plastikowymi kolumienkami z głośniczkami chyba 7 czy 8cm, a teraz jade na przednich z 20cm sistekiem 777 i nie słysze roznicy miedzy nim a tonsilem 20/60 to znaczy ze mi słoń na ucho nadepnal i wszystko mi pasuje =P

Skomentuj

heheh kolo z mojego miasta :] Sprzedaje alfredy, caty, no i te hanseny. Ale ostatnio byłem w jego sklepie i nawet ARN150 znalazłem prawdziwego :] ale cena jeszcze fajniejsza była 50zł :lol:

Skomentuj

Ba, to u mnie w mieście zaciekawił mnie sklepik RTV - Głośniki - Radia Samochodowe itp.... postanowiłem tam wkroczyć w celu obadania terenu, otwieram drzwi..... patrze.... a tam suby na debil(esi) odwracam wzrok na półkę z głośnikami.... i ujrzałem całą gamę głośników "trzy cyfry".... odważnie i z dodatkiem ironii pytam sprzedawcę czy są jakieś głośniki tesli... niestety musiałem powtórzyć firmę to koleś pierwszy raz słyszał o_O
                              Następne moje pytanie... czy są jakieś głośniki STX.... i tu sie zdziwiłem bo dostałem odpowiedz :]..... "plastikowych głośników tu nie sprzedaje"..... <LOL>.... w ciągu milisekundy opuściłem lokal z 4 godzinnym bananem na twarzy ))
                              Pozdro dla miłośników serii 888

Skomentuj

HAHAHAHA błagam was! zalatwcie dyktafon czy kamere i wparujcie wypytac do takiego sklepu ,BŁAGAM!

Skomentuj

Nio dobre by bylo :) A na koniec zadac kolesiowi troche madrych pytan :) Ciekawe jakby sie platal :)

Skomentuj

normalnei dobre dobre :) uhahałem sie ze o nie moge :P z tym dyktafonem to mega pomysł :) ale by to były hiciory puźniej

Skomentuj

Kutfa może sie tam wybiore jeszcze raz, jak byłem ostatnio to sie dość dobrze zamaskowałem (czapeczka, kutka obszerna, rana na twarzy itp.), zrobimy sobie Lista 30Hz - najlepsze hity ktokolwiek speszyl ałard :)))))))))

[ Dodano: 2006-03-17, 21:27 ]
                                      http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=88473245
                                      mega basssssssssssss............... za99zł

Skomentuj

http://allegro.pl/item93163679_wzmac...3015_bcm_.html

HAHAHHAHA....

Skomentuj

Wzmacniacz jest w 100% sprawny.
                                          Sprzedaje jako uszkodzony, gdyz dziala tylko jeden kanal.

...... eeeee <lol>

Skomentuj

Czaruję...
                                          X