Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tani fornir z allegro

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wczoraj dotarla do mnie paczka forniru jatoba... i myslisz ze to byla dluga paczka?
    nie! to byl nieduzy rulon :p
    a fornir nie uszkodzony

kase jeszcze mam wiec moge zalozyc
    ale czy ktos sie z nim dogadal?

Skomentuj

no ja nie iwem czy taką ilość w rulon zwiniesz jak to będzie miało z 10cm lekko

Skomentuj

przeciez to sa rozne formatki!~
        a zawijac mozna poszczegolne liscie a nie cala paczke

Skomentuj

http://allegro.pl/fornir-jesionowy-1...767884723.html

To jesion, nie orzech, ale chyba też tanio. Zapytałem czy gość sprzedaje całość czy też mniejsze ilości i czekam na odpowiedź.

Skomentuj

Nie na temat...
            Jak dla mnie trochę za mdły..., jak będziesz miał okazję z nim jeszcze rozmawiać (a i będziesz miał chęć) to zapytaj czy w tej kupie są jakieś liście twardzielowego. (jak ma to niech da fotkę )

Skomentuj

Niech zgadnę - jednak nic nie będzie z tego orzecha ?

Skomentuj

ir0nhide, masz tyle samo kilometrow co ja i Pawel, moze Ty bys pojechal po niego? hehe
                u mnie niestety z czasem kiepsko i chociaz z checia bym tam pojechal to najzwyczajniej nie mam kiedy

Skomentuj

Gościu od forniru jesionowego z Pułtuska ma fornir twardzielowy. Kilka paczek. Pisze, że w detalu sprzeda po 4,5 m2
                  Link do albumu ze zdjęciami które dostałem : http://imageshack.us/g/834/83867674.jpg/
                  Można zrobić zbiorowe zamówienie.

Skomentuj

to ja się piszę na 9mkw

Skomentuj

Panowie to jak z tym fornirem? Bo chyba będę zmuszony kocykiem obić sub...

Skomentuj

Zadzwoń do gościa i się dowiedz czy to dalej ma, mnie już to słabi...

Skomentuj

ja pisalem ze moge go odebrac
                          ale ktos mial sie dowiedziec o formatki i zdjecia...
                          mnie szczerze to juz malo interesuje
                          jak wypali to wezme

Skomentuj

No więc tak; zadzwoniłem i poprosiłem o podanie formatek i ilości forniru w danej formatce, oraz zdjęcia. Powiedziałem, że napiszę jeszcze maila do niego, żeby w wolnej chwili ogarnął temat i odpowiedział mi na niego. Jak się coś dowiem, to oczywiście zamieszczę tu.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                              Jak się coś dowiem, to oczywiście zamieszczę tu
                              No to dowiesz się pewnie tyle co ja i inni którzy kontaktowali się z tym zakładem stolarskim - czyli nic :) (Do dzisiaj czekam na zdjęcia, i "dokładny spis tego co ma Pan na sprzedaż"... )
                              Ja bym dał sobie siana z tym pseudo "sprzedawcą". Moim zdaniem jedyne wyjście to, to by ktoś z okolicy tam podjechał, ale nie ma chętnych.

Skomentuj

Na allegro widziałem, że jest ponownie wystawione. Chyba gość tego jednak nie chce sprzedać. Koleś od jesiony wysłał zdjęcia bez problemu, a ten robi cyrki. Nikt nie ma chyba na tyle blisko, żeby się przejechać.

Skomentuj

No to dowiesz się pewnie tyle co ja i inni którzy kontaktowali się z tym zakładem stolarskim - czyli nic :)

Haha, mam widocznie lepsze gadane niż ty :p

Dostałem tez informację, że wieczorem poda mi wymiary i ilość forniru.

Nie są może wszystkie formatki specjalnie piękne, ale 2zł za m^2? Będzie najwyżej więcej sztukowania i cięcia :biggrin:

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                                    Haha, mam widocznie lepsze gadane niż ty
                                    Widocznie, to może w końcu sytuacja dała im do myślenia, że jak któraś/nasta osoba w ciągu miesiąca prosi ciągle o to samo, a towar jak był tak nadal jest; "to może podam im jednak te wymiary"...
                                    Mimo wszystko Bebok - brawo!

Skomentuj

fornir tragicznej jakosci raczej nie dosztukuje sie nawet na pare kolumn jednakowego a nie mowiac juz o kinie domowym ja jednak wole zaplacic nawet 100zl/mkw zeby cieszylo oko a nie bo bylo tanio a wyglada jak wyglada. Chyba okleina ladniejsza niz ten 'fornir'

Skomentuj

fornir dla kogos komu przyda sie kawalek po odcieciu polowy liscia, ja pasuje - szkoda czasu i nerwow

Skomentuj

wybrzydzacie, to tylko 2 zł za metr, a jest trochę formatek z których da się coś zrobić , tylko jedno zdjęcie trochę straszy a tak to jest ok

Skomentuj

Czaruję...
                                          X