Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No to lista na parszywą dwunastkę http://www.hostel-lemon.ovh.org/ na noc 12/13 listopada:
    1.dolphin123
    2. przemo-lukas
    3.lklukasz
    4. marian
    5. bocian
    6. wojtek

PS. Jakieś diy bierzemy? Mogę swoją niewielką hybrydę wziąć:
    http://audio.lutuje.se/?pc-audio-hyb...cc-tda1554q,28
    Last edited by dolphin123; 12.10.2011, 09:40.

Skomentuj

Ja mogę T-ampa zabrać. I śliwowicę oczywiście.

Skomentuj

A jakiś pokój na to będzie? Bo ja bm z chęcią swoje aktywne poddał Waszej ocenie :)

Skomentuj

Chyba ten dla parszywej dwunastki. Marian musiałby się zapytać czy jest możliwość jakiegoś większego pomieszczenia na nasze zabawki...

Skomentuj

1.dolphin123
            2. przemo-lukas
            3.lklukasz
            4. marian
            5. bocian
            6. wojtek
            7.MariuszElektro + 3 osoby

Skomentuj

1.dolphin123
              2. przemo-lukas
              3.lklukasz
              4. marian
              5. bocian
              6. wojtek
              7.MariuszElektro + 3 osoby odemnie
              11. cudny90

Skomentuj

Panowie,dodzwoniłem się do lemona,niestety 12-stka jest już zajęta (tak to jest jak się zamawia na miesiąc przed). Gość powiedział że jest 10-tka wolna i jeśli miało by być 11 osób to można by załatwić dostawkę. Powiedziałem że się zastanowię i dam znać maksymalnie pojutrze (chociaż wolał bym jutro).

proszę pisać czy wszystkim pasuje taka opcja

Skomentuj

No to będzie parszywa dziesiątka ( ew. jedenastka) :) Czyli mi tam pasuje, moge nawet spać na podłodze, to i tak będzie większy komfort niż na AS 2008 jak spaliśmy w golfie 2 na parkingu hotelu .

Skomentuj

Marian, jeśli jest możliwość władowania 11 osób do pokoju 10-o osobowego ( tzn. jeśli lemon się zgadza ) to nie widzę problemu - ja również mogę spać na podłodze, przecież to jedna noc :) Jak znam życie to każdy będzie spał tam, gdzie wcześniej siedział hehehe

Skomentuj

Ale biba wtedy była udana,i za to w sumie nas wywalili sprzęt grający był więc muza była,alkohol był (dla mnie zbrakło),dresy były :lol: jedynie łóżka zarwane,zasłony pozrywane,przeciekający kaloryfer,trzeszczące TV... no i dalsze nocne picie w golfie po uprzednim "domaganiu się" przez Maxiego wypuszczenia nas do monopola po jeszcze Czort,nie przeszło,musieliśmy opuścić lokum (ale kasę oddali,zresztą baba była osrana i trzęsła portkami) :lol:

---------- Post dodany o 20:06 ---------- Poprzedni post o 20:04 ----------

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                      Jak znam życie to każdy będzie spał tam, gdzie wcześniej siedział hehehe
                      No a po co bierzemy wspólny pokój? no chyba nie po to żeby o sprzęcie gadać... audiofile się znaleźli :flapper:

Żart oczywiście :thumbup:

Skomentuj

Mogę kogoś przekimać jakby ewentualnie nie było już miejsca w tym waszym hotelu - 15min metrem od stacji centrum :)

Skomentuj

Panowie ja oddam swoje miejsce z hotelu
                          do domu mam blisko więc nie ma problemu
                          oczywiście na imprezę sie piszę i potem wróce do domu
                          i rano was znów nawiedzę
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To jak Panowie? cała 10-tka na 100% się pisze? można zamawiać?

Skomentuj

Ja potwierdzam! Jaka płatność ? Przy spotkaniu czy przelew?

Skomentuj

Ja na stówę. Najlepiej przelew Marianowi zrobić. Ale ja się podporządkuję.

Skomentuj

Ja też się piszę. Pytałeś o prysznic czy jest chociaż jeden w tym pokoju ?

Skomentuj

Ja też potwierdzam :) A jeśli chodzi o prysznice to pewnie są ze 3, ale na cały hostel, pozdro.

Skomentuj

Zamieszczone przez MariuszElektro Zobacz posta
                                      Ja potwierdzam!
                                      Jeśli potwierdzasz również za znajomych to zamawiam,mamy komplet 10 osób. Jaka płatność tego dowiem się jak zamówię.

Skomentuj

Tak, potwierdzam też za znajomych. Możesz zamawiać! Pisząc " Ja potwierdzam! " miałem na myśli mnie i kolegów.

W imieniu wszystkich chciałem podziękować za zorganizowanie noclegu :)

Skomentuj

Ja również serdecznie dziękuję, masz u mnie marian zaklepany toast

Skomentuj

Czaruję...
                                          X